Gość: Tomasz IP: *.as.kn.pl 14.07.09, 15:40 Czy ktoś ostatnio jechał na trasie Wrocław-Trzebnica-Milicz-Jarocin-Wrześnie-Gniezno-Bydgoszcz-A1-Gdańsk? Ile trasa powinna mi zająć przy wyjeździe około godziny 18? Jak droga powrotna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Re: Wrocław-Gdańśk-Wrocław IP: *.as.kn.pl 15.07.09, 09:54 6,5 godziny wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiorwrc Re: Wrocław-Gdańśk-Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 08:56 Powinno wystarczyć :) Mi ostatnio podróż do Krynicy Morskiej zajęła 7h, więc do Gdańska w 6,5 powinieneś się wyrobić. Ja wyjeżdżałem o 4.30, więc wtedy kiedy zaczynał się ruch na drogach, w Twoim przypadku będzie zanikał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: Wrocław-Gdańśk-Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 09:31 Wieczorem może tak, w dzień (wyjazd o 8:30) droga zajęła mi 7.5h z powodu DK5 Wrocław-Trzebnica (2 wahadła; lepiej po południu objechać), ogólnie dużego ruchu na DK15 w Wielkopolsce, remontów i wahadeł na trasie Gniezno-Bydgoszcz oraz bardzo wolnego przejazdu przez Bydgoszcz (korków nie ma wielkich, ale wiele skrzyżowań i rond ze światłami, gdzie 1-2 cykle się czeka). Od Bydgoszczy jakoś poszło. A1 wspaniała po tych męczarniach i nawet opłata 17,50 tak nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś