Dodaj do ulubionych

Dzień rektorski

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.12.03, 13:09
Czy ktoś może mi wyjaśnić jak to jest możliwe, że Wydział Filologiczny UWr
miał wczoraj dzień rektorski a inne wydziały (np. Prawa albo Nauk
Społecznych) nie??? No bo chyba jak dzień rektorski to dla wszystkich? Gdzie
tu jest sens?
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Wczoraj nie było dnia rektorskiego 23.12.03, 16:15
      Był na niektórych wydziałach dzień dziekański.
      • Gość: evelyn Re: Wczoraj nie było dnia rektorskiego IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.12.03, 16:20
        Cytuję "W związku z ogłoszonym przez Rektora na dzień 22.12.2003 dniem
        rektorskim, ogłaszam na dzień 23.12.2003 godziny dziekańskie od godziny 8.00"
        Dziekan Wydziału Filologicznego

I co nie było? A właśnie że był tylko że na jednym wydziale! Więc się pytam po
        raz kolejny - GDZIE TU JEST SENS???
        • wielki_czarownik A może to były godziny rektorskie? /nt 23.12.03, 17:26

• dr_jekyll Re: Dzień rektorski 23.12.03, 16:46
      A moze to zwykly blad w druku? U nas na medycznej dzien rektorski byl dzisiaj,
      a wczoraj zajec nie bylo jak osobiscie udalo sie odwolac u wykladowcow...
      • Gość: sarenka Re: Dzień rektorski IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.12.03, 17:07
        Błąd w druku to raczej nie, ale w sumie nieważne. u mnie np. na WNS mieliśmy
        zajęcia i wczoraj i dzisiaj (co prawda większość odwołaliśmy u wykładowców ale
        jednak). Mój kolega na prawie miał wczoraj 2 kolokwia, inny miał dzisiaj. Coz
        tego że on mieszka w Suwałkach i do domu jedzie 10 godzin. Przyjedzie w wigilię
        i będzie tak zmeczony nauką i podróżą że chyba uśnie nad karpiem. No cóż
        WESOŁYCH ŚWIĄT
        • dr_jekyll Re: Dzień rektorski 23.12.03, 20:47
          A jak sobie pomyślę jaki będzie pierwszy tydzień po Nowym Roku to mi się
          wszystkiego odechciewa. Ktoś wymyślił na ten tydzień koła zaliczeniowe z
          większości przedmiotów. Wariactwo! :-/

WESOŁYCH!
          • Gość: sarenka Re: Dzień rektorski IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.12.03, 21:32
            nooooooooooo - nie da sie ukryc!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka