Gość: ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 21:23 Co się stalo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Nie trzeba było mnie denerwować. 25.12.03, 22:09 Za karę wyłączyłem i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Nie trzeba było mnie denerwować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 22:12 wielki czarowniku czy nie mógłbyś zmienić płyty. Nudny jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Nie trzeba było mnie denerwować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 23:42 Sam leszczu innych nie denerwuj. Jak nie masz nic do powiedzenia w konkretnym temacie, to się nie odzywaj, bo tylko zaśmiecasz forum swoimi gówniarskimi postami. Ponawiam pytanie: Co się wtedy stało??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogna Re: Co się wtedy stało? Cielę oknem wyleciało. /n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 04:56 Ten wielki(?) czarownik jest nie tylko durny ale i złosliwy! Znasz to? Byłby poeta tylko głowa nie ta. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik :) 27.12.03, 14:08 Bogna Czarownika szczypie: "Jesteś durny wielki typie". A Czarownik niestrudzony W stronę Bogny śle ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Co się wtedy stało? Cielę oknem wyleciało. /n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 12:40 Z w-c to jednak jest WIELKI CYMBAŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik :) 27.12.03, 14:04 Zdenerwowałeś się raz wykrzykniku mały. Wrzeszczałeś na innych "TO CYMBAŁY!" Ale nadal nie wiesz głupolu Czemu nie było prądu na Psim Polu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 18:54 Sam tez nie wiesz, konfabulujący ludziku. Bo CYMBAŁ jest tylko jeden. I to wielki :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik :D 27.12.03, 19:06 Wykrzyknik krzyczy w bezsilnej złości: "Czarowniku! Zgruchoczę ci kości!" Ale nie rusza to Czarownika On na śniadanie zje Wykrzyknika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot strzez sie czarowniku wielki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 19:36 Czarownik z kolei rymami rzuca Jak zwykle z każdym sie wykłóca Nie ma w tych rymach sensu ni składu Jednak Czarownik mysli ze "dał czadu" :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: strzez sie czarowniku wielki! 27.12.03, 21:32 Kot Behemot ślepia zmrużył. Przeciągnął się, ogon wydłużył. Parę miauknięć wydał z siebie. Odwrócił się i poszedł leżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: strzez sie czarowniku wielki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 22:04 Ciesze sie- nie napisales nic obelżywego Ale Tobie Czarowniku nic do leżenia mego! Ciesze sie napisawszy wiersz Innych forumowiczów rozruszałeś też;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 20:29 W-C dalej marzenia ma spore, wystaja poza rozpiety w WC rozporek. W swej wyobrazni panem jest swiata Z forum wynika - to zwykla szmata. :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: :D 27.12.03, 21:27 Wykrzykniczek się denerwuje Bo mu argumentów brakuje. Na lewo i prawo bluzgami rzuca Widać jaki z niego kawał buca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 22:15 Nie argument a pytanie dobrzy ludzie maja zdanie. W-c nie zawsze sie odezwie Znacznym lubi być na mieście! Czy nim jest tego nie wiem, Za to z gęby ma cholewę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 22:32 Wersja ostateczna po erracie ;-) Nie argument a pytanie dobrzy ludzie maja zdanie. W-c ZAWSZE sie odezwie Znacznym lubi być na mieście! Czy nim jest tego nie wiem, Za to z gęby ma cholewę! :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Odpowiem jutro bo się nabzdryngoliłem 27.12.03, 23:34 I mi się łapki gubią na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Odpowiem jutro bo się nabzdryngoliłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 00:47 Daruj sobie Twoje posty od dawna W-C zajezdzają. Przeczytaj cały watek o Izbie Wytrzezwien i nie pij juz tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amper Re: Nie ma prądu na Psim Polu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 22:28 Podpisywaliśmy umowy z energetyką na dostawy prądu. Jest tam mowa również o wyłączeniach. Trzeba sprawdzić zapis w umowie i jeśli będzie ku temu podstawa domagać się od energetyki zapłaty kary umownej. Odpowiedz Link Zgłoś