gospelxy 04.08.09, 12:26 Poszukuję lekarza nefrologa w związku z nawracającymi infekcjami dróg moczowych po urodzeniu dziecka. Czy ktoś może polecić mi specjalistę z tej dziedziny ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: lekarz nefrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 00:12 A może lepiej w tym przypadku urologa... Polecam dr Grzesiczaka- niezwykły fachowiec, przyjmuje prywatnie, ale w czasie jednej wizyty masz badania moczu, krwi i usg. Polecam naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
gospelxy Re: lekarz nefrolog 05.08.09, 11:44 kasiu, a mogę prosić wiecej informacji - gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: lekarz nefrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 15:07 Janusz Grzesiczak ul. Torowa 21 tel 71/3529043 Umów się telefonicznie w razie czego, gdy istnieje konieczność szpitala: Przyjmuje też w Szpitalu Specjalistycznym Wrocław-sródmieście ul. Sienkiewucza 58/60 - to niby prywatny, ale mojej koleżance robił na NFZ bardzo powazny zabieg -torbieli nerek.... Rewelacyjny lekarz Odpowiedz Link Zgłoś