adi.89 08.08.09, 23:56 hej. jestem mloda, samotna mamusia 6 miesiecznego szkraba. chetnie zapoznam jakies inne samotne mamusie z wrocławia i okolic:) pozdram. moje gg: 7614027 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: samotna matka wrocław 09.08.09, 09:46 Ja najwięcej młodych matek napotykałem w trakcie spacerów z moją córeczką. Na placach zabaw matek młodych jest zatrzęsienie, a każda skora do zwierzeń i opowieści związanych z wychowywaniem dzieci. Z półrocznym dzieckiem można już wyjść z domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: samotna matka wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.09, 18:35 Dziecię drogie! Po kropce nowe zdanie zaczynamy od dużej litery. Taki zwyczaj... Cóż to za makabryczne "zapoznam" w kontekście takiego zdania - powinno być "poznam". A propos tego ostatniego, czekasz na oferty od pań czy panów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essimoza Re: samotna matka wrocław IP: *.as.kn.pl 10.08.09, 20:03 Taka jedna na ortografii się znasz świetnie, ale z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie fatalnie niestety:< Odpowiedz Link Zgłoś