basha 01.01.04, 17:13 Hej! Dziewczyny, tak jak w temacie. Czy mogłybyscie pozyczyć lub tanio sprzedać? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asikn Re: poszukiwany kojec lub chodzik 12.01.04, 22:12 Hej, mam chodzik, nie jest on najpiekniejszy, ale sprawny. Jeżeli jestes jeszcze zainteresowana, to mogę go sprzedać za 20 zł. Pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
doris73 Re: poszukiwany kojec lub chodzik 16.01.04, 19:53 Ja mam lozeczko turystyczne Graco, zapakowane i przygotowane do przesylki, ale kolezanka kupila duze lozko i kojec juz sie nie zmiesci:-) jak jestes zaiteresowana to pisz na doris@leg.pl . Posiadam jak na razie niewyrazne zdjecie lozeczka. Link ponizej Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: poszukiwany kojec lub chodzik 03.02.04, 21:05 aktualne, a zwłaszcza kojec pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: poszukiwany kojec lub chodzik 06.02.04, 12:46 Wiem, widziałam że wystawiłaś go na allegro, szkoda tylko że nie odpowiedziałaś na moje maile. Czekałam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś