Dodaj do ulubionych

Nie moge wyslac posta!!!!!!!

IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 17:15
Wrocilem sobie z balangi, wczoraj.Zagladam na Forum, no jest pare osob, to
sobie mysle , pogadam sobie. A G...o!!Co klikne "wyslij", to "0" reakcji.Na
poczatek zaczalem brzydko myslec o moim sprzecie:((Potem o adminie.Zalogowalem
sie ,wylogowalem, zrestartowalem.I wielkie "nic". Czy mial ktos, cos podobnego??
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 17:22
      Chyba wszystko wrocilo do normy, wczoraj nawet nowy watek nie wchodzil.
      • Gość: Janek Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 18:21
        Jajaccku. Posty postami, a co z Warszawianką? :)))
        • Gość: Jajaccek Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 18:54
          Fajnie bylo.Towarzysko.Warszawianka jeszcze musi sie podszkolic, bo zadzwonila,
          ze cala wczorajsza nauka wyleciala jej z glowy i nie moze wejsc do interka.Dam
          jej jeszcze dwie szanse.:))Zna sie na przyrzadzaniu szpinaku i flakow po
          warszawsku z pulpetamy.A to jest (+).
      • postmodern Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! 03.02.02, 19:04
        Mi przed chwilą takża "nie wszedł" nowy wątek... POzdrawiam po przerwie..
        • Gość: Janek Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 19:10
          Poostmodern. A ja Cię po innych wątkach szukam. /Hallo. Jest tu kto?/.
          Przywitać się chciałem.
          • postmodern Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! 03.02.02, 19:11
            Witam, witam i o zdrowie pytam.. :)
            • Gość: Janek Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 19:16
              Dziękuję i wzajemnie życzę jak najlepszego.
    • Gość: tyrysek Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 19:24
      pare razy zdarzylo mi sie,ze strona nie otwierala sie do konca, wiec nie
      widzialam ostatnich postow
      czasem tez nie moglam wejsc na forum wroclawskie, mimo ze na glownej widac
      bylo, ze postow przybywalo... poza tym wszelkie inne strony dzialaly bez
      zarzutu, wiec to chyba nie byla wina polaczenia
      • Gość: Jajaccek Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 20:44
        Czasami dzieje sie tak, kiedy przeladowuja strony.Zawiadamiaja o tym lub nie.
        Ostatnio na gorze, po lewej stronie, jakiegos agenta postawili????Wczoraj
        strony otwieraly sie bardzo szybko, ale wyslanie watka lub posta bylo
        niemozliwe.Ta wysoka technika wciaz mnie zdumiewa>:)
        • postmodern Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! 03.02.02, 20:49
          Technika światłowodami silna... :)
          • Gość: Jajaccek Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 21:13
            Ale od zdumienia, to mnie sie wytrzeszcz na galki rzucil.
            • Gość: Janek Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 21:53
              Mnie tak wolno strony wrzuca, ze w międzyczasie mogę iść coś przekąsić. Może to
              i dobra sprawa. W każdym razie zjadliwa. :)))
              • Gość: Jajaccek Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 22:02
                To dobrze masz!:))Jak narazie odchodze od papki z papki.I o dobrym zarelku, to
                sobie tylko poczytac moge.:((
    • Gość: tyrysek Re: Nie moge wyslac posta!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:46
      teraz dziala sprawnie, ale tez nie moge wyslac...
      zaczynam pisac i nie wysylam, bo nie chce mi sie forum zasmiecac (-: )-:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka