Dodaj do ulubionych

Pytanie do Homara!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 23:57
O której jutro otwarty będzie Homarex? Pozdrawiam. Za informację sedecznie
dziękuję. :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Homar Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 00:10
      Janku! Postaram sie jak najwczesniej, tj. o 7-8.
      Otwarte bedzie dosc krotko, bo przed 10 musze przeniesc sie w inny wymiar :)
      Bedziesz jutro? Jesli tak, to zarezerwuje stolik!
      • Gość: tyrysek Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 00:13
        co dobrego serwujesz?
        jeszcze nie mialam okazji tam zajrzec ;-)
        • Gość: Homar Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 00:18
          Co serwuje..?
          Tu wszystko zalezy od Goscia. Z reguly jest wszystko :)
          Ale oczywiscie - jest tez danie dnia. Jutro bedzie...
          nie, nie powiem - wpadnij, zapraszam!
          • Gość: tyrysek Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 00:31
            ;-))
            7-8 to znakomita pora na poranny prysznic
            ale przekasic male co-nie-co zawsze mozna ;-)
            smacznego!
            • Gość: Jajaccek Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 04.02.02, 05:21
              Co tu grane jest??:)))
              • klinta Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! 04.02.02, 07:33
                raczej a co tu podaja :) ???
    • Gość: Janek Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 08:19
      Całą noc nie spałem, zeby otwarcia Homarexu nie przespać, bo nie mogłem przez
      Dialog wejść na forum. Nie wiem co się działo.
      • Gość: Homar Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 08:22
        Gość portalu: Janek napisał(a):
        > Całą noc nie spałem, zeby otwarcia Homarexu nie przespać, bo nie mogłem przez
        > Dialog wejść na forum. Nie wiem co się działo.

Janku, mnie tez o 24 wywalilo, ale wrocilem spowrotem na formu po kilku probach
        zalogowania sie na nowo. Masz darmowa kawe w Homareksie - za wytrwalosc :)
        Zapraszam do odpowiedniego watku...

• Gość: Janek Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 15:58
          Homarku. Napisz jak robisz jajecznicę. Czy wbijasz pojedyńczo jajka na patelnię
          i mieszasz, czy wpierw wbić jajka do do innego naczynia, wymieszać i dopiero na
          patelnię. Właśnie zamierzam sobie zrobić jajecznicę z solonymi opieńkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka