Gość: Janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 23:57 O której jutro otwarty będzie Homarex? Pozdrawiam. Za informację sedecznie dziękuję. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Homar Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 00:10 Janku! Postaram sie jak najwczesniej, tj. o 7-8. Otwarte bedzie dosc krotko, bo przed 10 musze przeniesc sie w inny wymiar :) Bedziesz jutro? Jesli tak, to zarezerwuje stolik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 00:13 co dobrego serwujesz? jeszcze nie mialam okazji tam zajrzec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 00:18 Co serwuje..? Tu wszystko zalezy od Goscia. Z reguly jest wszystko :) Ale oczywiscie - jest tez danie dnia. Jutro bedzie... nie, nie powiem - wpadnij, zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 00:31 ;-)) 7-8 to znakomita pora na poranny prysznic ale przekasic male co-nie-co zawsze mozna ;-) smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 04.02.02, 05:21 Co tu grane jest??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! 04.02.02, 07:33 raczej a co tu podaja :) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 08:19 Całą noc nie spałem, zeby otwarcia Homarexu nie przespać, bo nie mogłem przez Dialog wejść na forum. Nie wiem co się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 08:22 Gość portalu: Janek napisał(a): > Całą noc nie spałem, zeby otwarcia Homarexu nie przespać, bo nie mogłem przez > Dialog wejść na forum. Nie wiem co się działo. Janku, mnie tez o 24 wywalilo, ale wrocilem spowrotem na formu po kilku probach zalogowania sie na nowo. Masz darmowa kawe w Homareksie - za wytrwalosc :) Zapraszam do odpowiedniego watku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pytanie do Homara!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 15:58 Homarku. Napisz jak robisz jajecznicę. Czy wbijasz pojedyńczo jajka na patelnię i mieszasz, czy wpierw wbić jajka do do innego naczynia, wymieszać i dopiero na patelnię. Właśnie zamierzam sobie zrobić jajecznicę z solonymi opieńkami. Odpowiedz Link Zgłoś