lumpior 12.07.08, 22:56 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5450652,O__Rydzyk_o_laickich_mediach__Terroryzuja_i_ziona.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Rydzyk i ..terroryzm? 12.07.08, 22:59 wiadomosci.onet.pl/1787863,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: Rydzyk i ..terroryzm? 12.07.08, 23:10 Tiaaaaaaaaaa no i jak odgadnąć co tu jest prawdą, a co fałszem? Trzeba na Rydzyka uważać. " To dziejowa prawidłowość - najbardziej niebezpieczne dla każdego kraju nie jest bynajmniej rozbuchanie społecznych emocji, ale wręcz przeciwnie, apatia i zniechęcenie. Gdy wszyscy mają już dość i nie wierzą nikomu, garstka pewnych siebie drani może zrobić wszystko ". Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Rydzyk i ..terroryzm? 12.07.08, 23:16 Lumpiorku .. będziesz spał ..spokojnie ,dziś???:) Kolorowych snów ,dobranoc:) www.youtube.com/watch?v=GUcXI2BIUOQ Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Rydzyk i ..terroryzm? 12.07.08, 23:35 caroli_ne_86 napisała: > Lumpiorku .. będziesz spał ..spokojnie ,dziś???:) > > Kolorowych snów ,dobranoc:) > www.youtube.com/watch?v=GUcXI2BIUOQ Jak moge,dostalem "osla",jezus.pl juz po spowiedzi i jest czysciutki szykuje nowe homilie.Giwi nie lubi lumpiora,bede plakal w nocy.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: Rydzyk i ..terroryzm? 12.07.08, 23:43 Nie musi szykować nowych homilii. Ma cały blog ;). Wystarczy, że skopiuje. osobie.pl/communities-viewsubject/id,5597 Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Rydzyk i ..terroryzm? 12.07.08, 23:46 lumpior napisał: > caroli_ne_86 napisała: > > > Lumpiorku .. będziesz spał ..spokojnie ,dziś???:) > > > > Kolorowych snów ,dobranoc:) > Jak moge,dostalem "osla",jezus.pl juz po spowiedzi i jest czysciutki > szykuje nowe homilie.Giwi nie lubi lumpiora,bede plakal w nocy.Pozdr. www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk Rozbawiłeś mnie do ..łez ,to dobrze bo jakos tak mi smutno dziś ...było:) "mężczyzna nigdy nie płacze"? Nie prawda- płacz, płacz ..obetrę Ci ..łezki:) Nikt Cię nie lubi???!!Nie zapominaj ,ze ja Cię ..kocham:) Zmykam ,dobranoc:) www.youtube.com/watch?v=aLeWB3C2cLo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Rydzyk i ..terroryzm? 13.07.08, 10:23 > Nikt Cię nie lubi???!!Nie zapominaj ,ze ja Cię ..kocham:) Serdecznie dziekuje Carolinko,zapamietam te slowa i niech zapamietaja wszyscy,nie tylko forumowicze.Z tym kochaniem to u mnie bywa roznie,mam duzo przyjaciol,znajomych,osobiscie czuje sie szczesliwym,niezaleznym,odrzucam skrajnosci w pogladach i uczu- ciach.Wszystko,zawsze ale rozumowo i nie raniac innej osoby i jej uczuc.Widzisz,Twoje slowa i staje sie romantyczny.Milosc bezgranicz- na to oferta mojego osobistego/nie lubi calej rodziny/..psa,boksera. Ale,tez mna manipuluje,szczeka,"pluje",kopie doly,zada glaskania.Pozd Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Rydzyk i ..terroryzm? 13.07.08, 14:52 lumpior napisał: >Z tym kochaniem to u mnie bywa roznie. Ale dużą miłością darzysz też ..o Rydzyka:) Wciąż o Nim piszesz ...rozmyślasz a dzięki Tobie to ja zaczynam sie Jemu bliżej ..przygladac:) >Milosc bezgranicz- na to oferta mojego osobistego/nie lubi calej >rodziny/..psa,boksera. Tak. Pieski ukazują bezmiar miłości, bezgranicznego oddania..:) Mój jest kochanym, wrażliwym i wiernym pieskiem ale jest maleńki i wszystkiego się ..boi.Burzy też:) Pozdrawiam:) www.wrzuta.pl/audio/xq4Xd2KNt7/boguslaw_mec_-_maly_bialy_pies Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Rydzyk i ..terroryzm? 13.07.08, 14:55 www.tvn24.pl/-1,1557154,0,1,o-rydzyk-prosi-wiernych-o-pieniadze,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Rydzyk i ..terroryzm? 13.07.08, 15:04 :): Czy trzeba jechać do Torunia ,żeby go ..wesprzeć?? Jeśli tak to pojadę a przy okazji przywiozę Tobie i jeszcze dwom osobom moherowe ..bereciki ze sterczącymi antenkmi:) pl.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Rydzyk i ..terroryzm? 13.07.08, 15:06 caroli_ne_86 napisała: > :): > > Czy trzeba jechać do Torunia ,żeby go ..wesprzeć?? > Jeśli tak to pojadę a przy okazji przywiozę Tobie i jeszcze dwom osobom > moherowe ..bereciki ze sterczącymi antenkmi:) > pl.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk Lllllliiiitttooooosssccci.Nawet krwi bym od Rydzyka nie przyjal. Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Rydzyk i ..terroryzm? 13.07.08, 15:15 :):):) ha ha ha :):) Kiedyś słyszałam jak powiedział ,że "Owsiak to Diabeł i szerzy alkoholizm, narkomanię i seksu" Byłam raz na .. "Przystanku Woodstock" i nic z tych rzeczy nie ..było:) pl.youtube.com/watch?v=OXKEMnDnQ4c&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Rydzyk i ..terroryzm? 13.07.08, 15:18 Nawet moja Prababcia która czasem słucha Rydzyka dyrektora jest bardziej tolerancyjna i nie ma nic do Owsiaka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Rydzyk i ..terroryzm? 12.07.08, 23:48 Wladza,mozliwosci Rydzyka sa wielkie,nikt nie potrafi temu powiedziec,STOP.Ma media,politykow,wyznawcow do wlasnych uslug.Rzadzi,decyduje,wyznacza cele i zarabia>Duchowny,polityk? Odpowiedz Link Zgłoś