prezesmarcin 19.02.08, 17:54 ma moze ktos do sprzedania Citroen C3-1,4 8V, diesel, 5 drzwiowy, ewentualnie 3 drzwiowy, rczniki 2002-2004 (2005) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytryna_zx Re: kupie citorena C3 19.02.08, 18:05 Poszukaj na Ogólnopolskim Klubie Citroena www.klub.citroen.triger.com.pl/modules/smartsection/ Tylko nie wiem czy ty chcesz 1.4 benzyne lub dieselka ? Jeśli chodzi o 1.4 to jest to bardzo trwały silnik mam taki w zx-ie, diesle koncernu PSA też są trwałe i mało awaryjne :) Jak już kupisz cytrynkę to zapraszam do Kaliskiego Klubu Citroena ;) www.kkcitro.prv.pl ;) Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
prezesmarcin Citroen C3 19.02.08, 18:09 ach te literowki. disel 1.4 -ale 8 zaworowy bo 16-stki mialy jakias wade i wyszla tylko ktrotka seria. to co jest po komisach to ostatni szajs-jak narazie sie z takimi spotkalem Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna_zx Re: Citroen C3 19.02.08, 19:58 Dlatego poleciłem Ci dział ogłoszenia na stronie ogólnopolskiej ;) Bo tak są tacy ludzie co dbają o swoje samochody. Jak znajdziesz interesujące Cię ogłoszenie to sprawdź ile ta osoba jest w klubie i jej komentarze, bo bywa też tak, że ktoś się rejestruje tylko po to aby sprzedać samochód. ;) Odpowiedz Link Zgłoś