Dodaj do ulubionych

Studenci walczą o jazz

09.03.06, 19:18
jak widzę z ilości postów, mało kogo to interesuje. więc proszę Gazetę żeby
obserwowała tę sytuację i alarmowała. wiem, że dla większości studentów
ważniejszy jest WF od jazzu, ale nie zawsze trzeba dogadzać większości.
zwłaszcza, gdy niszczy się coś dobrego. a WF można zrobić jak już będą te
pieniądze.
Obserwuj wątek
    • Gość: k2k Re: Studenci walczą o jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:41
      Interesuje to wielu, tylko zamieszczaja posty na wątku "jazz zawieszony, wuef
      odwieszony". Tak czy siak - gorąco życzę powodzenia!!!
    • Gość: tadeo Re: Studenci walczą o jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:45
      A właściwie dlaczego rektor "nie chciał komentować"? To szkoła publiczna, nie
      prywatna.
      • Gość: zg Re: Studenci walczą o jazz IP: *.ztpnet.pl 09.03.06, 21:46
        Wielka szkoda to fakt ale...

O ile kase zawsze mozna znalesc to z kadrami trudniej.

czy nie jest to problem nie do ominiecia???

PZDR
        • Gość: k2k Re: Studenci walczą o jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:50
          Do ominięcia, gdyż spora część kadry została i tak sprowadzona z zewnątrz
          (przecież niewielu habilitowało się na UZ!).Po prostu należało robić to, co na
          innych kierunkach.
          • Gość: zg Re: Studenci walczą o jazz IP: *.ztpnet.pl 09.03.06, 21:53
            A jak moze pomodz w tym miasto???

Czy to tylko i wylacznie juz sprawa rektora???

PZDR
            • Gość: tadeo Re: Studenci walczą o jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:54
              Słyszałem, że to właśnie miasto (radni) nakłonili Rektora do wznowienia WF. I
              radni twierdzą podobno, że nie bedzie przeszkód w zatrudnieniu paru
              samodzielnych spoza ZG na WF. Tak to wyglada.
    • Gość: nel Re: Studenci walczą o jazz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.03.06, 21:52
      interesuje bardzo, senat nie daje rady, czas skończyć z traktowaniem uczelni
      jak prywatnego folwarku, to szkoła państwowa, czyli nasza
      • ebab Re: Studenci walczą o jazz 10.03.06, 07:01
        interesuje ale został rozwinięty poprzedni wątek na ten temat :-)
        jako ogromny sympatyk tego kierunku staram się myśleć optymistycznie ale
        ciekawi mnie dlaczego nie dano czasu na działania , które doprowadziłyby do
        zatrudnienia kogoś w zamian tego pracownika , który odchodzi . Zapewne nie to
        jest przyczyną :/ Mam nadzieję , że walka studentów odniesie skutek taki jak
        walka kilka lat temu studentów Wydziału Artystycznego .
    • Gość: Czy Re: Studenci walczą o jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:24
      Czy pan rektor w końcu zajął stanowisko i twarzą w twarz wyjaśnił sytuacje
      studentom i pracownikoom naukowym? Wszyscy mi mówią,że nie, ale kurczę, mógłbły,
      gdybu chciał. Przypominam: Uczelnia jest państwowa,
    • Gość: mamba Re: Studenci walczą o jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 17:14
      Podobno miało być spotkanie rektora ze studentami i niższymi pracownikami. Czy
      się odbyło? Jesli tak, to co rektor powiedział? Wiadomo, że UZ ma straszne
      problemy, rektor udaje,że nie. Czy na zebraniu odsłonił rąbka tajemnicy?
      • Gość: k2k Re: Studenci walczą o jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 23:00
        miało, ale się nie odbyło, rektot górą, ora z gowszam za [... tu st ade jo jóóże
        on naprawdę ptzzyrzekał, stałłł o tuuttaj, bieeeydnuuuii kmaaa
        bberdtruutidpojaaa .................................... ............
        ........................
        • Gość: k2k Re: Studenci walczą o jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:10
          T o przykre, że ktoś sie podszył pode mnie, piszac głupoty. Nauczka dla mnie :
          musz ę się logować. Proszę skreślic tamten idiotyczny post.
          • Gość: - Re: Studenci walczą o jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:20
            To, co się tutaj stało przywodzi na myśl opowiastki o pewnym profesorze, który
            walił w kaloryfery.
            • Gość: świergot Re: Studenci walczą o jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:38
              Słyszałem, słyszałem, to piękne było - facet z tytułem profesorskim walił rurą w
              kaloryfery, by wywołać hałas. Tylko nie pamiętam - to był profesor jakich nauk?
          • Gość: spot Re: Studenci walczą o jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:44
            No to co z tym spotkaniem? Odbyło się? Nie odbyło? Bo ten bełkot niewiele mówi.
    • Gość: markusD Re: Studenci walczą o jazz IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.06, 10:42
      O, to juz wiemy jak rektor traktuje studentów. Wyjątkowo żałosne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka