hiro 04.07.02, 23:34 I MACIE JEDEN WIĘCEJ pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolejarz Re: GORZÓW WITA LUBSKO IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.02, 14:21 hiro napisał(a): > I MACIE JEDEN WIĘCEJ > pozdro hiro Domyślałem się, że to zrobisz. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: GORZÓW WITA LUBSKO IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.02, 22:44 pozdrowienia z ZG; czy Brama Pachołków dalej strzeże spokoju mieszkańców miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: GORZÓW WITA LUBSKO IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.02, 11:11 Gość portalu: sagan napisał(a): > pozdrowienia z ZG; > czy Brama Pachołków dalej strzeże spokoju mieszkańców miasta ? Pewnie tak, ale na pewno Ci nie powiem, nie jestem z Lubska. To tylko moje zaprzyjaźnione miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: GORZÓW WITA LUBSKO 09.07.02, 18:30 Gość portalu: kolejarz napisał(a): > Gość portalu: sagan napisał(a): > > > pozdrowienia z ZG; > > czy Brama Pachołków dalej strzeże spokoju mieszkańców miasta ? > > Pewnie tak, ale na pewno Ci nie powiem, nie jestem z Lubska. To tylko moje > zaprzyjaźnione miasto. > co się tłumaczysz!:-) napisz ,żeby nie przyjeżdżał:-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: GORZÓW WITA LUBSKO IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.07.02, 21:49 hiro napisała: > Gość portalu: kolejarz napisał(a): > > > Gość portalu: sagan napisał(a): > > > > > pozdrowienia z ZG; > > > czy Brama Pachołków dalej strzeże spokoju mieszkańców miasta ? > > > > Pewnie tak, ale na pewno Ci nie powiem, nie jestem z Lubska. To tylko moje > > > zaprzyjaźnione miasto. > > co się tłumaczysz!:-) > napisz ,żeby nie przyjeżdżał:-))))))))))))))))) > ale śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś