boccaccio 25.03.06, 09:48 Przeczytałem w Gazecie Lubuskiej, że Pan Robert Dowhan rozważa możliwość startu w wyborach prezydenckich w Zielonej Górze. Czy uważacie, że byłby dobrym prezydentem i czy ma szansę na zwycięstwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ryanzg Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.ztpnet.pl 25.03.06, 10:12 Moze i szanse ma, ale co on wie o polityce, moze i zna sie na żużlu. Według mnie nie był by dobrym prezydentem, taka jest moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żużel Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 25.03.06, 11:15 Co do tego, że byłby dobry-raczej nie. Z tym jego znaniem się na żużlu to zdania są podzielone. Klub jak działa każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.03.06, 15:39 o polityce może nie wiedzieć, ważne aby znał się na kierowaniu miastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norrmal Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.ztpnet.pl 25.03.06, 11:27 Chyba sobie jaja robicie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górol Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 13:21 Dowhan ma pewną wygraną na prezia Zielonaj Górki a Babka Kiepska będzie po jego zwycięstwie sprzedawać bilety na stadion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żużel Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 25.03.06, 14:15 To aż tak widać, że jaja sobie robię??? chciałem w sposób delikatny dać do zrozumienia, że pomysł z pchaniem Dowhana na prezydenta jest tak samo sensowny jak sprzedaż lodów na Antarktydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleś Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:45 Prezydent Dowhan Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 10:28 To może konkretnie: U S T A W A z dnia 20 czerwca 2002 r.O BEZPOŚREDNIM WYBORZE WÓJTA, BURMISTRZA I PREZYDENTA MIASTA:Art. 3. 1. Prawo wybierania wójta w danej gminie (czynne prawo wyborcze) ma każdy, kto posiada prawo wybierania do rady gminy. (gosc: w dniu wyborów idź do lokalu i wrzuć swój głos do urny, potem będziesz miał prawo cokolwiek mówić) 2. Prawo wybieralności (bierne prawo wyborcze) ma każdy obywatel polski posiadający prawo wybierania do rady gminy, który najpóźniej w dniu głosowania kończy 25 lat, z tym że kandydat nie musi stale zamieszkiwać na obszarze gminy, w której kandyduje. (gosc: jeżeli z włanych pieniędzy sfinansuje swoją kampanię, to po co ta dyskusja) A kampania to właściwa pora na przekonanie się o walorach każdego kandydata na PREZYDENTA, dyskusja na tym formum to sztuka dla sztuki. A'propos FORUM - samo tylko przegladanie każdego z nich wystarczy żeby wysnuć wniosek, dla mnie smutny niestety, o braku dobrego wychowania wielu ich uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.ztpnet.pl 26.03.06, 10:43 To co napisałeś jest jeszcze smutniejsze. Dwóch meneli spod budki z piwem ma większą siłę wyborczą niż jednen profesor. Niby demokracja, niby sprawiedliwa ale jaka naiwna. Meneli u nas dostatek, wystarczy tylko obiecać tańsze piwo. Dlatego mamy tylu populistów we władzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Fet Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 26.03.06, 11:11 Skoro p. Dowhan rozmyśla o prezydenturze w ZG, to później o ten urząd ubiegać się będą pewnie praczki i sprzątaczki (nie ubliżając wymienionym profesjom rzecz jasna). Nic mnie już na tym świecie nie zdziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleś Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 11:35 Ciekawe co na to Babka Kiepska? Dowhanek przecież jest jej idolkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.06, 12:21 Czy w tym mieście nie ma porządnych ekonomistów/prawników/menadżerów którzy sensownie i racjonalnie zarządzali by miastem, tylko co chwile oglaszane sa oklepane twarze????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egg Dowhan? Nie! IP: *.ztpnet.pl 26.03.06, 13:27 Jest wybitny ekonomista i menadżer! Listowski;)Albo jego młodszy klon-Kubicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: Dowhan? Nie! IP: 212.180.161.* 26.03.06, 15:26 Mimo, że mieszkam teraz w wawie dobro mojego rodzinnego miasta leży mi na sercu. Uważam, że pewne żarty są poniżej pasa i tak jest z panem Dowhanem... Pamiętam człowieka jako hurtownika papierosów tudzież słonecznika (którego w wawie nie uświadczysz tak na marginesie). Żużel jestspadł do niższej ligi pod jego rządami - czy takiego chcecie/chcemy mieć prezydenta. Człowieka bez wykształcenia sprzedającego fajki??? Naprawdę nieraz brak słów jak ludzie są niepoważni (mam tu na myśli samego pana Dowhana i jego pomysł z prezydenturą) Liczę jednak na zdrowy rozsądek i wybór mądrego człowieka z doświadczeniem spoza branży spożywczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.06, 15:49 jako zwolennik PO powiem - zamurujcie drzwi do klubu, gdy dowhan bedzie w srodku, bo inaczej oddam pusty glos, albo zaglosuje na kogos innego! a Odpowiedz Link Zgłoś
biebie Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry 27.03.06, 13:08 Handlarz fajami prezydentem ?? !!!! Ludzie, wyluzujcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 13:12 ej no niektorzy chca by miasto zielona gora stala sie wsia zielona gora tak jak ekstra ligowy klub stal sie pierwszo - ligowym chcesz degradacji miasta zaglosuj na dowhana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.zacisze.zgora.pl 27.03.06, 19:29 Czy prezydentem Zielonej Góry ma być człowiek niepotrafiący poprawnie wypowiedzieć się w ojczystym jezyku? Człowiek nieposiadający swoich poglądów? Narcyz i mitoman, który uważa, że "wyprowadził ZKŻ na prostą" i śmie powtarzać to w mediach, kiedy wszyscy wiedzą, ze ZKZ to z prostą, ale pochyłą miał owszem bliski kontakt trzeciego stopnia, ale jak się po niej staczał do niższej ligi rozgrywek? Człowiek, który nie umie przyznać się do własnych błędów, tylko wpiera masom, że to nie jego wina, że za całe zło odpowiedzialni są zawodnicy, były prezes, Żydzi i cykliści? Robert Dowhan ma duże sznase na zostanie prezydentem Zielonej Góry, bowiem ma populistyczny talent rodem z Samoobrony (do tej partii zreszta bardziej mi pasuje, tak mentalnie, niż do PO). I to jest dramat myślących mieszkańców tego miasta. Jest w tej beczce dziegciu łyżeczka miodu na osłodę: Jeżeli Dowhan zostanie prezydentem Zielonej Góry, nie bedzie prezesem ZKŻ, a wtedy może nie spadniemy niżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wentyl Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.localdomain / *.zgora.dialog.net.pl 29.03.06, 17:00 Ja zagłosuje na prezia Odpowiedz Link Zgłoś
sk561 Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry 29.03.06, 17:07 Boże, chroń nas. Po czterech latach spadniemy do okręgówki miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:28 Przystojny, mądry, pracowity, pomysłowy, uczciwy, dowcipny, sprytny, ujmujący, wykształcony, operatywny- człowiek sukcesu- Robert Dowhan prezydentem Zielonej Góry Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry 30.03.06, 20:43 Gość portalu: Wyborca napisał(a): > Przystojny, mądry, pracowity, pomysłowy, uczciwy, dowcipny, sprytny, ujmujący, > wykształcony, operatywny- człowiek sukcesu- Robert Dowhan prezydentem Zielonej > Góry Czyżby to Pan , Panie Robercie ? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 07:19 Tylko Robert Dowhan jest w stanie uratować Zieloną Górę przed upadkiem gospodarczym, kulturowym i moralnym. Ja zagłosuję w wyborach prezydenckich na Roberta Dowhana. To najlepszy kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewak Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.ztpnet.pl 31.03.06, 08:08 Jola, z całym szacunkiem, ale rozum Ci chyba odjęło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.zacisze.zgora.pl 31.03.06, 10:59 Jola to nie Jola, tylko co najwyżej Kamil, albo nawet i sam Robert :-))) Gratuluję dobrego samopoczucia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SemiDżo Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.centertel.pl 31.03.06, 12:46 Taaaa, a Kola to pseudo dyrektora Pilimona :D A tak na poważnie - bo temat ze wszech miar na poważne potraktowanie zasługuje, mimo całej swej groteskowości- zgadzam się, że Jego Prezesowskość Robert D. ma spore szanse na dobry wynk wyborczy... Prawica pewnie wystawi Babkę Kiepską-miłościwie nam dotąd królującą, lewicę z właściwym sobie rozsądkiem politycznym reprezentować będzie 5 kandydatów, znajdzie się oprócz tego parę twarzy nieznanych wcale, albo znanych aż za bardzo... a wzmocniona o Walaska drużyna pewnie nieźle sobie poradzi w I lidze i skosolidowane jako jedyne, stronnictwo zielonogórskiego żużla ruszy do urn. Nie mam tu na myśli kibiców rozsądnych, którym żółto-biało- zielony barwnik nie zalał jeszcze szarych komórek, ale takich którzy dają się ponieść fali dowhano-kawickiej propagandy i w nosie mają jakieś tam względy gospodarcze na przykład. Ludzie! Nie dajcie się zwariować!!!!!!! To, że ktoś ma dobrą tubę i talent do organizowania imprez, to jeszcze nie znaczy, że nadaje się na prezydenta. Klubowi co klubowe, ale miastu co miejskie!!! Znajdzie się chyba ktoś z doświadczeniem w pracy w samorządzie! Albo chociaż menager z prawdziwego zdarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.localdomain / *.zgora.dialog.net.pl 31.03.06, 11:15 Robert Dowhan to mądry, wykształcony młody człowiek, który jest jedynym ratunkiem dla tego upadającego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.06, 15:14 Jaki jest? Wykształcony?Buuauahhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.06, 20:34 Kto wie moze przywroci NAM straz miejska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 14:22 Wyborca i Jola to jedna i ta sama osoba,takie sztuczki Panie Robercie...wstyd i hańba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Chuck Norris na prezydenta IP: *.uz.zgora.pl 31.03.06, 13:56 moze lepiej nie bedzie, ale na pewno nikt nas nie napadnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limon Re: Chuck Norris na prezydenta IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.03.06, 14:52 najlepiej jakiś ekonomista z UZ, nie znasz tam kogoś właściwego i bezpartyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babka Kiepska Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:21 To jest najlepszy kandydat. Robert Dowhan jest najlepszy. On moży tylko sprawić że Zieloena Góra w końcu zacznie się rozwijać i będzie konkurować z Wrocławiem czy Poznaniem. Jest to mądry i bardzo wartościowy człowiek. Po prostu najlepszy z najlepszych. Robert Dowhan prezydentem Zielonej Góry!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.ztpnet.pl 31.03.06, 20:08 przestań Dowhan sam siebie chwalić na forum bo to jest już śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry 31.03.06, 20:28 wybierzcie sobie tego goscia od fajek na prezia to swietny pomysl nam tez zalezy zeby zielona gora byla zadupiem pzdr z gorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca ZG Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 13:52 Nie moge sie doczekać aż prezydentem zostanie Robert Dowhan. W końcu Zielona Góra zacznie się rozwijać, dogoni inne miasta i będzie nowoczesną, europejską metropolią. Trzeba nadrobić stracony czas przez panią Ronowicz. Robert w Tobie nadzieja!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja oh5 Re: Żarty? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.06, 19:41 3 lata nie potrafi drużyny skompletować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popieram Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 08:38 Jest to wyjątkowo inteligentny i mądry człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z miasta Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.ztpnet.pl 02.04.06, 12:06 Dowhan na prezydanta - czy to jakiś zart na prima aprilis? Ten człowiek domem nie potrafi zarządzać a co dopiero miastem, żużlowy nieudacznik nie potrafi nawet druzyny skompletować do tego lanser i prostak jakich mało... czy moze byc jeszcze gorzej... chłopie wróc do fajek wstyd tylko sobie robisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:33 Robert Dowhan jest najlepszym kandydatem na prezydenta Zielonej Góry. Jest wyjątkowy pod kazdym względem. Niezmiernie pracowity. Ma wyższe wykształcenie. Doświadczenie w biznesie. Ma świetne pomysły. Zielona Góra w końcu zasłuzyła sobie na dobrego prezydenta. Robert Dowhan ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamazz Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 15:44 Olaf a możesz podać jaką uczelnię kończył Dowhan?.... i to tyle do ciebie. Dziekuje, że są jeszcze mądrzy ludzie na tym forum vide Remik, Kicia i kilku innych, którym dobro miasta leży na sercu. Dowhan to prostaczek - ktoś tu kiedyś pisał o jego krasomówczych zdolnościach w jednej z knajp, gdzie wulgaryzmy mu z ust nie schodziły. Chętnie też poznam jaką naprawdę Dowhan szkołę kończył skoro tak poważnie podchodzi do kandydowania na prezydenta. Kicia ma rację, gdyby został prezydentem ZG to choć ocaliłby żużel od siebie samego. A jeżeli chcecie pana od handlu papierosami na prezydenta to ja proponuję kwiaciarkę Szymkowiak - poziom intelektualny na podobnym poziomie, ale ona choć nie truje społeczności swoimi towarami, które sprzedaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.ztpnet.pl 02.04.06, 17:27 Nie chce mi sie nawet czytac tych wszystkich postow bo uwazam ten temat jak bajka o 19 na TVP1 Jesli faktycznie bedzie kandydowal to straci w moich oczach wiele Ps. Dlaczego ost. ciagle jest w towazystwie czarnej damy??????? PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:33 Robert Dowhan jest najlepszym kandydatem na stanowisko prezydenta Zielonej Góry. To człowiek wyjątkowy. Mądry i zaradny, elokwentny i wyjątkowo skromny. Najlepszy z najlepszych. Zielona Góry nadrobi zapóźnienia jakie ją dotknęły za rządów Bożeny Ronowicz. Zielona Góra z Robertem Dowhanem tylko do przodu. Pan Dowhan ma mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SemiDżo Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.centertel.pl 02.04.06, 22:35 cytuję: "To człowiek wyjątkowy. Mądry i zaradny, elokwentny i wyjątkowo skromny." buahahaha Wyjątkowy to on i może jest :D Co do mądrości nie wypowiem się... zaradny - no na tę zaradność wyjątkową to najlepszym dowodem są niesamowite wręcz osiągnięcia zarządzanego przez niego klubu, który przez dwa ostatnie sezony wybija się na wyżyny, nie mówiąc już o zapierającym dech awansie na koniec zeszłego sezonu :D Elokwentny... no tak buahahaha moja osobista elokwencja nie czuje się na siłach by podjąć się skomentowania tego :D A co do skromności... O bogowie!!!! Najskromniejszy pod zielonogórskim niebem mistrz osobistej propagandy. Najlepiej było tę skromność widać podczas zeszłorocznych konfliktów z zawodnikami, wcześniej z trenerem, poprzednim prezesem itd. itp. Wiem, wiem - może i nie powinnam się tak gorączkować, ale kiedy mnie, rodowitej zielonogórzance wpiera się na prezydenta zadufanego w sobie handlarza fajek z Jasienia, to aż się krew burzy... Uff! Błagam, niech ktoś powie, że cała ta sprawa to niesmaczny żart ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Tylko Robert Dowhan IP: *.localdomain / *.zgora.dialog.net.pl 03.04.06, 10:18 Tylko Robert Dowhan może uratować tonącą Zieloną Górę. Ja głosuję na Roberta Dowhana. Jest najlepszym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Tylko Robert Dowhan IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.04.06, 17:44 przy pozostałych z pewnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Tylko Robert Dowhan IP: *.ztpnet.pl 03.04.06, 19:39 > przy pozostałych z pewnością Czylki przy kim????? PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel Re: Tylko Robert Dowhan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:51 Szanowny Robercie Dowhanie ty juz dla mnie jesteś prezydentem naszego pięknego miasta Zielonej Góry. jestes najlepszy i jedyny niezastąpiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloc Re: Tylko Robert Dowhan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 12:56 Z braku laku i kit dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generator pomysłów Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.06, 22:41 BINGO! a jako doradcę proponuję własnego kota intelektualistę, albo na odwrót! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:14 Robert masz mój głos. Jesteś najlepszym kandydatem na prezydenta Zielonej Góry. Masz 100% wygraną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semi-Dżo aaaaaaaaa!!!!!!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 06.04.06, 19:20 I to już zdecydowanie ostatni mój wpis tutaj - nie ma sensu podnoszenie frekwencji tak wyjątkowo durnego wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 21:56 po obecnie piastującej ten urząd nawet przeciętny szympans będzie lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewak Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.ztpnet.pl 07.04.06, 09:56 Nie bardzo rozumiem skąd tyle optymizmu wsród tu piszących przy ewentualnym starcie w wyborach na prezydenta Z.G. pana Dowhana. Jego polityka w ZKŻ nie napawa mnie zachwytem, bo to głównie on przyczynił się do degradacji zielonogórskiego żużla do 1 ligi. Nic nie zrobił, mimo znajomości przepisów i świadomości konsekwencji nie dostosowania stadionu do wymogów. Czasu jak wiemy było dość. Dla mnie jest oczywiste, że to typowy dyletant i miernota chcąca grajac na emocjach kibiców wypłynąć dzięki żużlowi na arenę polityczną. Skutki mogą okazać się dla miasta katastrofalne w przeciwieństwie do zasobności portfela wspomnianego hurtownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: Robert Dowhan na 100% IP: *.pl / *.zgora.dialog.net.pl 07.04.06, 10:01 Robert jesteś stuprocentowym kandydatem na prezydenta Zielonej Góry. Lepszego od ciebie nie ma i jestem pewien że zielonogórzanie też tak sądzą. Masz mój głos. Tylko ty możesz pomóc temu miastu. W tobie nadzieja. To misja którą usisz godnie wypełnić. Liczymu na ciebie. Do boju o fotel prezydenta miasta Zielona Góra. Powodzenia Jesteśmy z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śledczy Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 10:52 A czy wiecie , że Dowhan handluje ziemią? Za psi grosz kupił ziemię na Pomorskim , rzekomo na swoją hurtownię papierosów. Teraz odsprzedaje ją - za ile to Wam podam w najbliższym czasie - zachodniej sieci która zamierza postawić " kurnik " - nie żadny hipermarket - czyli sklep spożywczy . Jezeli ktoś w ten sposób postępuje to może być dobrym kandydatem na Prezydenta ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.ztpnet.pl 08.04.06, 11:35 Jesli to prawda to trzeba to naglosnic. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:42 Nie ma lepszego zielonogórskiego fana od Roberta Dowhana. To najlepszy kandydat na prezydenta naszego pięknego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: *.zacisze.zgora.pl 11.04.06, 10:17 Wybierzmy go na prezydenta a ceny biletów MZK wzrosną do 23 za zwykły i 13 za ulgowy. Bo przecież mamy takie ładne, szybkie autobusy, a ich utrzymanie musi kosztować... Yes!Yes!Yes! Tego nam trzeba! Pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Robert Dowhan nowym prezydentem Zielonej Góry IP: .1:* / *.zgora.dialog.net.pl 12.04.06, 17:03 Jesli wygra Robert Dowhan to wszyscy mieszkańcy Winnego Grodu otrzymają gratis złote karty na żużel. Tylko Robert Dowhan naszym prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś