grudziadz1939 06.09.06, 20:29 Donald Tusk nie zgodził się na kandydowanie przez Czesława Fiedorowicza na prezydenta Zielonej Góry. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.09.06, 20:31 teraz już wiemy dlaczego nie został prezydentem Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 06.09.06, 20:38 Nie,proszę,tylko nie Bukiewicz!A chcialem glsowac na PO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.09.06, 20:39 To zła decyzja. Nie mam nic przeciwko Bukiewicz, ale Fiedorowicz byłby lepszy i bez wątpienia zgarnąłby więcej głosów. Szkoda. Taka decyzja rozbija prawicę i daje fory miejskiej lewicy. Po co? Może Bukiewicz przemyśli temat... Może tak, ale za bardzo na to nie liczmy...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.09.06, 20:54 kobieta po kobiecie, to już porażka, bo to oznacza, że poprzednia nie sprawdziła się /i taka jest prawda/ zatem następna może też nie dać rady. Fiedorowicz może nie wyrazić zgody, ma grupę wyraźnych oponentów i może go to zniechęcić, a szkoda, bo wg mnie oczywiście jest to na dziś najlepszy kandydat dla Zielonej Góry. Oby Tusk nie podjął decyzji na odległość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uważny Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 06.09.06, 20:53 W ten sposób PO zmniejsza swoją szansę na wygraną.Jeśli SLD wystawi Bochena lub Kubickiego,a PiS Sapę albo Łatwińskiego,Barczaka czy też Budzińskiego to PO ma pozamiatne.Cholera,moja ulubiona partia daje ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edy Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:10 Całe szczęście ,że nie Fiedorowicz.Byłaby porażka dla nas wszystkich.stawiajcie na Bukiewicz,zdecydowana kobieta i wie czego chce.Ważne też by pokonała lewicę i Ronowicz.Wszystko wskazuje ,że pokona. Może rozpędzi to kumoterstwo w Urzędzie Miasta ,szczególnie wśród Ronowicz a rzecznik i asystent a Kozłowski a Szymkowiak i Bartczak. A propo Szymkowiaka żona pociła się na ostatniej sesji bo zlecono jej przez telefon z Rzymuzadanie do wykonania a jej mąż z Bartczakiem i Ronowicz spacerowali po Rzymie.Czemu tego nikt nie rozliczy.Czemu wszyscy milczą.Po co delegacja taka duża pojechała do Lakilii we Włoszech.Przecież święto miasta było wcześniej.Idą ogromne pieniądze w dolarach na delegacje i koszty wyjazdu własnymi samochodami. Pani Bożenno ,niech Pani weźmie się za to już od początku prezydentury.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 06.09.06, 21:16 a co? Fiedorowicz nie jest w stanie tego zrobić? to ponoć Bukiewicz wielokrotnie układała się z czerwonymi w ratuszu.teraz pewnie też będzie szkukała ich wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnuch Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 06.09.06, 22:26 Jeszcze Bukiewicz niczym oryginalnym nie zabłysnęła. Przełupała tyle wyborów, ostatnio jej się udało... Pewnie znów rzuci spocik reklamowy do radia, ile to ona języków nie zna. A co zrobiła dla nas przez ostatni rok w sejmie? NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:33 Jeszcze będziecie tęsknić za P.Bukiewicz.Ona może tylko coś zrobić dla tego miasta.W Parlamencie ma dobrze,skoro poświęca Parlament to znaczy że chce pomóc w rozkwicie Zielonej Góry,a nie w konsumowaniu wszystkiego przez rządzącą ekipę.Pani Ronowicz Listowskiemu wszystko wypominała,wnosiła do Sądu a co teraz mamy.My jeszcze mało wiemy.Dowiemy się jak wejdzie nowa władza i nowy prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.ip.fastwebnet.it 06.09.06, 22:46 Wszystkie sprawy w sądzie babka Kiepska przegrał bądź zostały umorzone w prokuraturze. marnotrawiła nasze pieniądze na koszty sądowe i prawników. jej numery zaczną wychodzić później- napewno wyborcy już drugi raz nie dadzą jej szansy, zresztą jaka partia będzie chciała jej udzielić poparcia- chyba że KSM zamienią w partie polityczną- ilu biedaków zostanie bez pracy po wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_Bożenek Kurna maćka, mówimy NIE kolejnej Bożence!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.09.06, 23:57 ja pierdziu, TYLKO nie kolejna boszenka... niech ją pies gryzł... po co ona się miesza w to wszystko. MASAKRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz z bożenkami!! ps. i nic mnie nie obchodzi że ona jest przez dwa en!! mam to w poważaniu buahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Kurna maćka, mówimy NIE kolejnej Bożence!!!!! IP: *.ztpnet.pl 07.09.06, 00:09 No co wy?:) Nie wiecie ze na "górze" pozmienialo sie ?? Czesio juz nie jest dobrym kumplem Tuska. Bachal odwieczny wrog Tuska jest juz dobrym kolegą. Na prezia GW tylko Bachal (bez sciemy o jakis pra-wyborach tylko) Czesio poszedl w odstawkę, narazie przynajmniej. Bozennnnnnna Bukewicz :) heehe bżni jak Bożenka Ronowicz co nie?:) Byle by sie wyborcą nie pomieszalo :) Cos czuje ze niestety sld znowu wygra chyba ze Bochena wystwaia. Ja glosuje na PiS tzn narazie na kandydata na kandydata...ktokolwiek to jest he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_zielonagora Re: Kurna maćka, mówimy NIE kolejnej Bożence!!!!! IP: *.ztpnet.pl 07.09.06, 12:20 > Czesio juz nie jest dobrym kumplem Tuska. > Bachal odwieczny wrog Tuska jest juz dobrym kolegą. Można to interpretować trochę inaczej. Zauważ że Fiedorowicz od samego początku nie chciał startować w wyborach na prezydenta miasta, wolał być posłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.09.06, 09:07 a Czesiu to nie poświęca posady poselskiej ? Różnica jest tylko jedna - On się na tej robocie zna i ma bardzo dobre relacje z władzami niemieckimi, stwarza to dodatkowe możliwości rozwoju miastu przygranicznemu Zielona Góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:05 to bardzo poważny błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eugeniusz Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.09.06, 16:01 czy Tusk czyta forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:46 Powinien, głosowałem w wyborach parlamentarnych na Bożennnnnnę, ale jak kilka razy posłuchałem jej wypowiedzi w radiu Zachód albo TVP3... Poziom żenujący, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś