Dodaj do ulubionych

A jednak wystartuje Bukiewicz

06.09.06, 20:29
Donald Tusk nie zgodził się na kandydowanie przez Czesława Fiedorowicza na
prezydenta Zielonej Góry. Niestety.
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.09.06, 20:31
      teraz już wiemy dlaczego nie został prezydentem Polski
    • Gość: ??? Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 06.09.06, 20:38
      Nie,proszę,tylko nie Bukiewicz!A chcialem glsowac na PO...
    • Gość: :( Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.09.06, 20:39
      To zła decyzja.
      Nie mam nic przeciwko Bukiewicz, ale Fiedorowicz byłby lepszy i bez wątpienia
      zgarnąłby więcej głosów. Szkoda. Taka decyzja rozbija prawicę i daje fory
      miejskiej lewicy. Po co? Może Bukiewicz przemyśli temat...
      Może tak, ale za bardzo na to nie liczmy...:(
      • Gość: Janek Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.09.06, 20:54
        kobieta po kobiecie, to już porażka, bo to oznacza, że poprzednia nie
        sprawdziła się /i taka jest prawda/ zatem następna może też nie dać rady.
        Fiedorowicz może nie wyrazić zgody, ma grupę wyraźnych oponentów i może go to
        zniechęcić, a szkoda, bo wg mnie oczywiście jest to na dziś najlepszy kandydat
        dla Zielonej Góry.
        Oby Tusk nie podjął decyzji na odległość.
    • Gość: Uważny Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 06.09.06, 20:53
      W ten sposób PO zmniejsza swoją szansę na wygraną.Jeśli SLD wystawi Bochena lub
      Kubickiego,a PiS Sapę albo Łatwińskiego,Barczaka czy też Budzińskiego to PO ma
      pozamiatne.Cholera,moja ulubiona partia daje ciała.
      • Gość: Edy Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:10
        Całe szczęście ,że nie Fiedorowicz.Byłaby porażka dla nas wszystkich.stawiajcie
        na Bukiewicz,zdecydowana kobieta i wie czego chce.Ważne też by pokonała lewicę
        i Ronowicz.Wszystko wskazuje ,że pokona.
        Może rozpędzi to kumoterstwo w Urzędzie Miasta ,szczególnie wśród Ronowicz a
        rzecznik i asystent a Kozłowski a Szymkowiak i Bartczak. A propo Szymkowiaka
        żona pociła się na ostatniej sesji bo zlecono jej przez telefon z Rzymuzadanie
        do wykonania a jej mąż z Bartczakiem i Ronowicz spacerowali po Rzymie.Czemu
        tego nikt nie rozliczy.Czemu wszyscy milczą.Po co delegacja taka duża
        pojechała do Lakilii we Włoszech.Przecież święto miasta było wcześniej.Idą
        ogromne pieniądze w dolarach na delegacje i koszty wyjazdu własnymi samochodami.
        Pani Bożenno ,niech Pani weźmie się za to już od początku prezydentury.!!!!!
        • Gość: seba Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 06.09.06, 21:16
          a co? Fiedorowicz nie jest w stanie tego zrobić? to ponoć Bukiewicz
          wielokrotnie układała się z czerwonymi w ratuszu.teraz pewnie też będzie
          szkukała ich wsparcia.
          • Gość: jasnuch Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 06.09.06, 22:26
            Jeszcze Bukiewicz niczym oryginalnym nie zabłysnęła. Przełupała tyle wyborów,
            ostatnio jej się udało... Pewnie znów rzuci spocik reklamowy do radia, ile to
            ona języków nie zna. A co zrobiła dla nas przez ostatni rok w sejmie? NIC!
            • Gość: Bolek Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:33
              Jeszcze będziecie tęsknić za P.Bukiewicz.Ona może tylko coś zrobić dla tego
              miasta.W Parlamencie ma dobrze,skoro poświęca Parlament to znaczy że chce pomóc
              w rozkwicie Zielonej Góry,a nie w konsumowaniu wszystkiego przez rządzącą
              ekipę.Pani Ronowicz Listowskiemu wszystko wypominała,wnosiła do Sądu a co teraz
              mamy.My jeszcze mało wiemy.Dowiemy się jak wejdzie nowa władza i nowy prezydent.
              • Gość: Wyborca Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.ip.fastwebnet.it 06.09.06, 22:46
                Wszystkie sprawy w sądzie babka Kiepska przegrał bądź zostały umorzone w
                prokuraturze. marnotrawiła nasze pieniądze na koszty sądowe i prawników. jej
                numery zaczną wychodzić później- napewno wyborcy już drugi raz nie dadzą jej
                szansy, zresztą jaka partia będzie chciała jej udzielić poparcia- chyba że KSM
                zamienią w partie polityczną- ilu biedaków zostanie bez pracy po wyborach
                • Gość: anty_Bożenek Kurna maćka, mówimy NIE kolejnej Bożence!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.09.06, 23:57
                  ja pierdziu, TYLKO nie kolejna boszenka... niech ją pies gryzł... po co ona się
                  miesza w to wszystko. MASAKRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Precz z bożenkami!!

ps. i nic mnie nie obchodzi że ona jest przez dwa en!! mam to w poważaniu
                  buahahahahahahahahahahahahahahaha
                  • Gość: alek Re: Kurna maćka, mówimy NIE kolejnej Bożence!!!!! IP: *.ztpnet.pl 07.09.06, 00:09
                    No co wy?:)

Nie wiecie ze na "górze" pozmienialo sie ??

Czesio juz nie jest dobrym kumplem Tuska.
                    Bachal odwieczny wrog Tuska jest juz dobrym kolegą.

Na prezia GW tylko Bachal (bez sciemy o jakis pra-wyborach tylko)
                    Czesio poszedl w odstawkę, narazie przynajmniej.

Bozennnnnnna Bukewicz :) heehe bżni jak Bożenka Ronowicz co nie?:)
                    Byle by sie wyborcą nie pomieszalo :)

Cos czuje ze niestety sld znowu wygra chyba ze Bochena wystwaia.

Ja glosuje na PiS tzn narazie na kandydata na kandydata...ktokolwiek to jest he
                    he he
                    • Gość: marcin_zielonagora Re: Kurna maćka, mówimy NIE kolejnej Bożence!!!!! IP: *.ztpnet.pl 07.09.06, 12:20
                      > Czesio juz nie jest dobrym kumplem Tuska.
                      > Bachal odwieczny wrog Tuska jest juz dobrym kolegą.

Można to interpretować trochę inaczej. Zauważ że Fiedorowicz od samego początku nie chciał startować w wyborach na prezydenta miasta, wolał być posłem.
              • Gość: Lolek Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.09.06, 09:07
                a Czesiu to nie poświęca posady poselskiej ?
                Różnica jest tylko jedna - On się na tej robocie zna i ma bardzo dobre relacje
                z władzami niemieckimi, stwarza to dodatkowe możliwości rozwoju miastu
                przygranicznemu Zielona Góra
    • Gość: wyborca Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:05
      to bardzo poważny błąd
      • Gość: Eugeniusz Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.09.06, 16:01
        czy Tusk czyta forum ?
    • Gość: kuba Re: A jednak wystartuje Bukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:46
      Powinien, głosowałem w wyborach parlamentarnych na Bożennnnnnę, ale jak kilka
      razy posłuchałem jej wypowiedzi w radiu Zachód albo TVP3... Poziom żenujący,
      wstyd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka