roman-tik 07.02.08, 18:14 Macie jakieś pomysły na życzenia. Nie chodzi mi o standartowe tylko jakieś nie konwencjonalne? Coś w stylu www.uczucia.ovh.org Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: am Re: Coś na Walentynki? Jakieś pomysły??. IP: *.ztpnet.pl 07.02.08, 19:12 litra i ogórki ? Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Coś na Walentynki? Jakieś pomysły??. 10.02.08, 09:52 a może coś jak w filmie LEYDIS ? serce konia ;))) a poważniej... to każdy(a) lubi coś innego, jednej kupisz w Tesco gorące serduszko ( są za 4 zł) i będzie szczęśliwa a innej kupisz Ferreri i będzie narzekała , że nie pasuje jej do torebki ;) żeby to było takie proste zrozumieć kobietę ;)))) powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Re: Coś na Walentynki? Jakieś pomysły??. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 16:43 Fajny film "Cudowna to jest woda z lichenia" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to Co to jest ferreri? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 17:02 Słyszałem o ferrari i ferrero roche ale ferreri to nie. To jakieś chińsie autko podrabiające oryginał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: Coś na Walentynki? Jakieś pomysły??. IP: *.ztpnet.pl 13.02.08, 17:20 widzialem ladnie pakowane prezenty w galerii auchan, cale mnóstwo takich ciekawostek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katiuszka87 Re: Coś na Walentynki? Jakieś pomysły??. IP: *.ztpnet.pl 14.02.08, 00:34 po 1, nigdy nie zostawiaj kupna prezentu na ostatnią chwilę. Zacznij szukać przynajmniej 2 tygodnie wcześniej... Jako kobieta powiem Ci tyle - za mało dałeś informacji na temat natury waszego związku...Ciężko Ci doradzić cokolwiek, gdyż to, ile się znacie albo wasz wiek zmienia postać rzeczy. Co innego można Ci doradzić, gdy jesteś krótko ze szkolną miłością, a co innego, gdy to wasze pierwsze wspólne walentynki, ale jesteście już np. w wieku po studiach... Warto też wspomnieć o przedziale cenowym... Trzeba wogóle jeszcze wziąć pod uwagę zainteresowania i charakter Twojej Walentynki... Np. mój mężczyzna wie, że gdyby zamówił zwykłą pizzę, ale podał ją przy świecach, wysypał w domu krwisto czerwone płatki róż i puścił mocnego ROCKA...to byłabym zachwycona :) A już np. moja przyjaciółka obraziłaby się o taką muzykę(nie wspominając o pizzy) Ogólnie dziewczęta lubią coś nieoklepanego...więc odpuść sobie misie, róże, pluszowe serduszka...Jeśli jesteście już razem długo, to kup coś osobistego...A jeśli to pierwsze wspólne święto zakochanych - kup jej coś, co może mieć przy sobie, coś praktycznego, ale co jej przypomni o Tobie...Jeśli jeszcze się uczycie, to teraz modne są przedmioty z serii "Me to you"(dostępne w Empiku). Zresztą...byłam ostatnio w Empiku i jest tam pełno świetnych rzeczy na Walentynki... Proponuję Ci zainwestować w wielgachną kartkę Walentynkową i napisać coś od siebie(nawet jak nie masz talentu, to kobiety kochają szczerość). Do kartki możesz dołączyć cokolwiek - brelok do kluczy, piórniczek, zawieszka do komórki, czekoladki w kształcie serca(o ile ukochana nie jest na diecie;)) w razie co, pisz, napewno do 15 jeszcze tu zajrzę - może jeszcze zdążymy coś wymyślić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Coś na Walentynki? Jakieś pomysły??. IP: *.ikatel.pl 14.02.08, 15:22 z humorem :) www.zyczonka.ovh.org/walentynki4.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klosoreo puścił mocnego............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 00:25 Np. mój mężczyzna wie, że gdyby zamówił zwykłą pizzę, ale podał ją przy świecach, wysypał w domu krwisto czerwone płatki róż i puścił mocnego BĄKA.......to byłabym zachwycona :) A już np. moja przyjaciółka obraziłaby się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq welętynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 22:32 mam już dość, ile ,można :) Odpowiedz Link Zgłoś