Dodaj do ulubionych

Sataniści nie śpią !!!

18.06.04, 22:13
Sabat czarownic się powoli zbliża...To już najdalej w poniedziałek !
Obserwuj wątek
    • wolfgang87 Re: Sataniści nie śpią !!! 20.06.04, 13:02
      Tak jak myslalem - Sabat najprawdopodobniej juz w poniedzialek ! Czarownice na
      forum będą fruwać !!!
      • aleja26 Re: Sataniści nie śpią !!! 20.06.04, 16:01
        znaczy się niby kto?
        • wolfgang87 Re: Sataniści nie śpią !!! 20.06.04, 16:11
          Zobaczymy ! Ja juz rozne takie drewniane kołki i magiczne świece przygotowjuę na
          jutro. Zaraz skoczę do dewocjonalnego sklepu i spytam co mi polecą !
          • aleja26 Re: Sataniści nie śpią !!! 20.06.04, 16:25
            i czosnek. czosnek jest nieodzowny - szczególnie w kontaktach z czarownicami.
            • wolfgang87 Re: Sataniści nie śpią !!! 20.06.04, 16:52
              Ehm...Mam w zanadrzu pośród przypraw czosnek w proszku ? Wystarczy ? Dobry jest
              ! Z emulgatorami - będzie mocniej działał ! I ze substancjąwzmacniającą zapach ! :)
              • aleja26 Re: Sataniści nie śpią !!! 20.06.04, 17:03
                ostatecznie może być. te emulgatory mogą nieco osłabić działanie, ale pozostaje
                mieć nadzieję, że nowoczesny czosnek w proszku działa na czarownice:)
                • wolfgang87 Re: Sataniści nie śpią !!! 20.06.04, 17:41
                  No fakt...bo te konserwanty moga zakonserwowac czarownicę i będzie klops !
                  Ale wzmiacniacz zapachu moze pomoze...
                  • aleja26 Re: Sataniści nie śpią !!! 20.06.04, 17:53
                    zakonserwowana czarownica nie jest zła. nie starzeje się na przyklad ani
                    brzydsza się nie robi. wzmacniacz zapachu jest sztucznym czynnikiem a na
                    prawdziwe czarownice działają tylko naturalne substancje.
                    • wolfgang87 Re: Sataniści nie śpią !!! 20.06.04, 18:16
                      Aaaaano...Nie ma to jak młode czarownice :) Coś piknego !
                      Tak więc teraz pozostaje pytanie czy sproszkowany czosnek moze dzialac tak
                      silnie jak i ten w całości ? Skoro na emulgatory nie mozemy liczyc...
                      • omarta czosnek na czarownice??? 21.06.04, 09:17
                        czyscie rozum postradali? czosnek na wampiry ale tez przereklamowany
                        kołki? of kors, ze nieskuteczne.
                        jesli sie obawiasz czarownic (chociaz nie wiem why) to zaopatrz sie w amulet
                        wiedźma
      • andrzejowy zna ktoś jakiś satanistów???? 22.03.05, 19:49
    • wojtek_kosynier Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 11:16
      Szatan się zbliza! I kto się do tego przyczynia, Marto, no kto?
      • omarta Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 11:17
        ale ze ja?
        ja mogę, mnie chroni (?) stadko aniołów
        • wojtek_kosynier Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 11:19
          Komu te bajki!
          • omarta Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 11:22
            no własnie, słabo im ta ochrona ostatnio wychodzi
            a moze to moje ciemne moce sa tak silne?
            zawsze mówiłam, ze te anioły powinny mnie chronić przed samą sobą

ostatnio dostałam kartkę z zakopanego, nr indeksu tej kartki 666
            • wojtek_kosynier Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 11:23
              To wszystko tłumaczy - zwłaszcza ta kartka.
              • omarta Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 11:25
                czyli co? tez się zaopatrzysz w amulet, czoasnek, osinowe kołki i srebrne
                strzały?
                • wojtek_kosynier Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 11:28
                  To przeżytek. Poza tym czosnku nie lubię (cebuli zresztą też), bizuterii
                  (jakiejkolwiek) nie posiadam. Podobnie rzecz się ma z bronią. A tak na
                  marginiesie, rozmaiwałaś z Wolfem o horrorach i innych takich. W z związku z
                  tym mam pytanie. Ogladałaś "Memento"?
                  • omarta Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 11:31
                    "Memento" Nolan'a
                    of kors, że ogladałaś. Ale to nie horror!
                    swietny film, montaz i sposób narracji robi wrażenie
                    • wojtek_kosynier Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 11:38
                      Nie łap mnie za słówka, napisałem przecież "o horrorach i innych takich". Inne
                      takie to dreszczowce. A na jakim formacie (gdzie) ogladałaś "Memento". Pytam
                      nie bez kozery, bo czy nie korciło Cię, ażeby samemu tak zmontować film, ązeby
                      zachować chronologię? Tylko nie mów mi, że "odwrócony" montaż stanowi siłę i
                      nowatorstwo tego obrazu, bo to wiem. Ale czy nie chciałaś poźniej zobaczyć, czy
                      dobrze wydedukowałaś prawdziwy przebieg wypadków?
                      • omarta Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 11:44
                        oglądałam w kinie (dokładniej w jakims multipleksie)
                        i nie, nie korciło mnie żeby go przemontować
                        i chyba takiego chronologicznie poprawnego nie chcę oglądać
                        bedzie zbyt jasny. a tak wyobraźnia jeszcze troche mi podziałać może
                        aternatywne wersje zdarzeń
                        swoja droga fajnie tak czasem o niejasnych filmach pogadać
                        kiedys konsultowałam z kumpela odbiór solaris (filmu)
                        całkiem inaczej nam sie all poukładało
                        • wojtek_kosynier Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 11:47
                          Dzięki, jestem usatysfakcjonowany.

Póki co, nie mam czasu.
                      • omarta sorry nie zauważyłam 21.06.04, 11:47
                        innych takich
                        ale ja generalnie widze i słyszę (odbieram a właściwie koduję) tylko to co chcę
                        • wolfgang87 Re: sorry nie zauważyłam 21.06.04, 12:33
                          Aletu się tajmeniczo zrobiło....
                          Grozą powiało...
                          Ciemność zapadła...
                          Czarownice wzleciały już w powietrze
                          Kmioty odpaliły ognie
                          Hajda ! Hajda !
                          Sabata juz sie zaczął !
                          Drżyjcie biedne ludzie !
                          Drzyjcie slabe dusze !
                          Dies irae ! Dies illa !
                          To juz dzisiaj, tak !
                          Godzina wybiła !
                          Juz dzisiaj !

:)
                          • omarta Re: sorry nie zauważyłam 21.06.04, 12:38
                            wnioskuję z tego, ze się nie mozesz doczekać az weźmiesz udział w tym wydarzeniu
                            a przeszedłes juz wszystkie stopnie wtajemniczenia?
                            bo jesli nie to sorry, nikt cię nie wpóści na szczyt by tańczyć nago wokół ognia
                            • wojtek_kosynier Re: sorry nie zauważyłam 21.06.04, 12:45
                              Gdy jesteśmy przy sabatach czarownic, diabłach, borutach i innych rokitach:) to
                              czy pamiętacie, że zbliża się Noc Świętojańska, wyparta niestety przez
                              Walentynki.
                              • omarta Wojtku będziesz wianki puszczał? 21.06.04, 12:47
                                • wojtek_kosynier Re: Wojtku będziesz wianki puszczał? 21.06.04, 12:51
                                  Ja nie w ytm kontekście! Po prostu mam sentyment do tej daty, za sprawą
                                  Rockowej Nocy Świętojańskiej z 1991 roku.
                                  • omarta Re: Wojtku będziesz wianki puszczał? 21.06.04, 12:55
                                    A ze wydarzylo sie co???

wojtek_kosynier napisał:

> Ja nie w ytm kontekście! Po prostu mam sentyment do tej daty, za sprawą
                                    > Rockowej Nocy Świętojańskiej z 1991 roku.
                                    • wojtek_kosynier Re: Wojtku będziesz wianki puszczał? 21.06.04, 12:58
                                      Wiąże się to z moim debiutem. Ot co.
                                      • omarta Wojtku jaśniej plisss 21.06.04, 13:00
                                        tudzież wiecej szczegółów
                                        nie chce mi się pisać pytań pomocniczych
                                        plis bliżej cos o tym debiucie mozesz???
                                        • wojtek_kosynier Re: Wojtku jaśniej plisss 21.06.04, 13:05
                                          Była taka impreza na stadionie Wigier (Kult, Kobranocka, Houk, Róże Europy,
                                          zespoły z Rosji). Napisałem, ot tako sobie, recenzje i ku memu zdziwieniu
                                          puścili go.Tak się zaczęła 10-letnia współpraca. I to tyle. Więcej nie ma sensu
                                          drążyć tego tematu.
                                          • omarta Re: Wojtku jaśniej plisss 21.06.04, 13:06
                                            ok, skoro potrzebujesz utrzymywać tę tajemniczość
                                            w końcu noc swiętojańska, duchy czary
                                          • wojtek_kosynier Re: Wojtku jaśniej plisss 21.06.04, 13:07
                                            puścili ją
                                • wolfgang87 Re: Wojtku będziesz wianki puszczał? 21.06.04, 12:51
                                  Jaka tam wyparta ?
                                  wianki sie zblizaja !
                                  To bedzie (nie)zapomniana impreza !!!!
                                  Suto zakrapiana !
                                  Beda dziewice !
                                  Beda sztuczne ognie
                                  ogolnie bedize super!
                                  • wojtek_kosynier Re: Wojtku będziesz wianki puszczał? 21.06.04, 12:52
                                    A skąd u Ciebie taka wena? Wziąłeś coś???
                                  • omarta Re: Wojtku będziesz wianki puszczał? 21.06.04, 12:54
                                    Napadacie głęboka podstawówkę?
                                    i co będziecie z tymi dziewicami robić???
                                    z reszta jak impreza suto zakrapiana to wszelkie białogówy bezpieczne

wolfgang87 napisał:

> Jaka tam wyparta ?
                                    > wianki sie zblizaja !
                                    > To bedzie (nie)zapomniana impreza !!!!
                                    > Suto zakrapiana !
                                    > Beda dziewice !
                                    > Beda sztuczne ognie
                                    > ogolnie bedize super!
                                    >
                                    • wolfgang87 Re: Wojtku będziesz wianki puszczał? 21.06.04, 12:58
                                      No jak suto zakrapian to dziewice sie nie ostana...gorzej bedzie tylko ze
                                      znalezieniem ich :) Zwlaszcza ze my na podstawowke polowac nei bedziemy, jeno na
                                      pelnoletnie hyhyhy
                                      • omarta suto zakrapiane 21.06.04, 13:03
                                        czyli po paru browcach łatwi jesteście?
                                        no cóż, zdarza sie
                                        • wojtek_kosynier Re: suto zakrapiane 21.06.04, 13:09
                                          Dlaczego mówisz w liczbie mnogiej? Ja nic o dziewicach nie pisałem!
                                          • omarta bo to było do Wolfa 21.06.04, 13:12
                                            On pisze my
                                            dlatego uzywam liczby mnogiej

wojtek_kosynier napisał:

> Dlaczego mówisz w liczbie mnogiej? Ja nic o dziewicach nie pisałem!
                                            • wojtek_kosynier Re: bo to było do Wolfa 21.06.04, 13:12
                                              Aaa. to inna sprawa. Zwracam honor :)
                                            • wolfgang87 Re: bo to było do Wolfa 21.06.04, 13:13
                                              Ja Ty My - czy ktos pamieta ? :) Takie to bylo urocze,ehhhh....

A wiec komuna wraca - ja jestem w wielu osobach juz. Tez "ehhhh...."
                                              • wojtek_kosynier Re: bo to było do Wolfa 21.06.04, 13:52
                                                Jakie my? Ja!!!! Wyraziłem własną wolę i tobie nic do tego :)
                                        • wolfgang87 Re: suto zakrapiane 21.06.04, 13:09
                                          Ano..Faceci są juz na starcie łatwi - fajna sprawa, prawda ?
                                          Zdarza sie to zawsze :(
                                          • omarta czy ja wiem czy tak fajna? 21.06.04, 13:12
                                            zależy
                                            • wolfgang87 Re: czy ja wiem czy tak fajna? 21.06.04, 13:16
                                              A co zalezy ? Bo nei wynika z kontekstu
                                              • omarta Re: czy ja wiem czy tak fajna? 21.06.04, 13:19
                                                zależy kto, gdzie, kiedy
                                                i zależy czy komuś zależy
                                                • wolfgang87 Re: czy ja wiem czy tak fajna? 21.06.04, 13:22
                                                  Noto sporo wyjasnia - cyz li ogolne uwarunkowania geograficze sie klaniaja
                                                  • omarta Re: czy ja wiem czy tak fajna? 21.06.04, 13:28
                                                    ??? uwarunkowania geograficzne?
                                                    mozesz jaśniej?
                                                  • wolfgang87 Re: czy ja wiem czy tak fajna? 21.06.04, 13:33
                                                    Tak o swicie taki trudne pytania mi stawiasz !
                                                    No pod pojeciem geograficzne mialem na mysli wszystko to co napisalas wyzej :
                                                    czyli gdziekiedy z kim po co, i czy zalezy....
                                                  • omarta no ja myslałam troche inaczej 21.06.04, 13:44
                                                    z autopsji mi sie przypomniało
                                                    na jakiejs tam niedawnej imprezie jakis kolo proponował mi rejs zycia (sic!)
                                                    ja nie sadzę, zeby jego zona sie cieszyła ze jej mąz po paru browcał az tak
                                                    łatwy jest
                                                  • wolfgang87 Re: no ja myslałam troche inaczej 21.06.04, 14:13
                                                    "Łatwy" to chyba niedobre słowo - raczej napalony. Tak jest bardizej adekwantnie.
                                                    No coz------po paru browcach to swiat jest piekniejszy, nie da sie ukryc :)
                                                  • wojtek_kosynier Re: no ja myslałam troche inaczej 21.06.04, 14:20
                                                    No wiesz Wolf! Bardzo nieładnie!
                                                    Żebyśmy się dobrze zrozumieli, ustosunkowałem się do osttiego zdania.
                                                  • wolfgang87 Re: no ja myslałam troche inaczej 21.06.04, 14:28
                                                    Do tego ostatniego zdania ? A to spoko, to nie jest zle...Nie wiem czemu to jest
                                                    nieladnie ? Lubie swiat takim jakim jest ale jesli mozna go upiekszyc - to czemu
                                                    nie ? :))
                                                  • wojtek_kosynier Re: no ja myslałam troche inaczej 21.06.04, 14:32
                                                    Tyle tylko, że w tym kontekście nie chodziło o świat...
                                                  • wolfgang87 Re: no ja myslałam troche inaczej 21.06.04, 14:35
                                                    Alez niedyplomatycznei to ująłeś ....Ja obstaję wciąż przy pięknym świecie :) A
                                                    jeśli nawet nie - to i tak jest jak jest... Jest pięknie !
                                                  • wojtek_kosynier Re: no ja myslałam troche inaczej 21.06.04, 14:37
                                                    Niech będzie :)
                                                  • omarta Re: no ja myslałam troche inaczej 21.06.04, 14:42
                                                    ja zignoruję te dywagacje o podwójnym dnie
                                                    chodziło mi o to, ze kobiety tez czasem lubia zdobywać mężczyzn
                                                    moze faceci lubią łatwe babki - podobno tak
                                                    ale łatwi faceci? no thx
                                                  • wolfgang87 Re: no ja myslałam troche inaczej 21.06.04, 14:46
                                                    Hm....
                                                    A jak to jest, że facet jest łatwy ?
                                                    Jeśli już facet idzie na imprezę to chbya zawsze jest "łatwy"...
                                                    Nie znam trudnego.
                                                    Zwłaszcza jeśli to kobieta zdecyduje się zdobywać faceta ! Wtedy o ile tylko to
                                                    kolesia nie zniechęci (a często zniechęca) to już ten koleś jest zdobyty ,hehe

Co za dziwny temat...Chyba wstałem lewą nogą...
                                                  • omarta a jak to jest ze facet jest łatwy? 21.06.04, 14:50
                                                    pewnie analogicznie jak z łatwa babką
                                                    a z tym zdobywaniem
                                                    nie mówie o uwieszeniu się na kimś. nie przypominam sobie żeby kończyło sie
                                                    ucieczką

wolfgang87 napisał:

> Hm....
                                                    > A jak to jest, że facet jest łatwy ?
                                                    > Jeśli już facet idzie na imprezę to chbya zawsze jest "łatwy"...
                                                    > Nie znam trudnego.
                                                    > Zwłaszcza jeśli to kobieta zdecyduje się zdobywać faceta ! Wtedy o ile tylko
                                                    to
                                                    > kolesia nie zniechęci (a często zniechęca) to już ten koleś jest zdobyty ,hehe
                                                    >
                                                  • wolfgang87 Re: a jak to jest ze facet jest łatwy? 21.06.04, 14:52
                                                    Generalnie superlaski się nie uwieszają ino tylko te pozostałe, a od tych czasem
                                                    się ucieka. No chyba ze sie wypilo cos co sprawia ze otoczający świat jest piękny...
                                                  • omarta Re: a jak to jest ze facet jest łatwy? 21.06.04, 14:56
                                                    Ty Wolf jednak swinia jesteś! Dobrze wiedzieć, ze z Ciebie taki supermodel
                                                    niestety, swiat realny nie składa się z samych lasek przerobionych w fotoszopie!
                                                    jak strasznie jest bez alk zderzyc się z bylejaką rzeczywistością!

wolfgang87 napisał:

> Generalnie superlaski się nie uwieszają ino tylko te pozostałe, a od tych
                                                    czase się ucieka. No chyba ze sie wypilo cos co sprawia ze otoczający świat
                                                    jest pięk
                                                    > ny...
                                                    >
                                                  • wojtek_kosynier Re: no ja myslałam troche inaczej 21.06.04, 14:51
                                                    Co do zdania: "kobiety tez czasem lubia zdobywać mężczyzn". W koncu mamy
                                                    równouprawnienie i XXI wiek, co złego zatem w "usidlaniu" mężczyzn przez
                                                    kobiety. Byleby to przebiegało na poziomie. Zresztą w drugą stonę podobnie (a
                                                    nie jakieś "rejsy życia").
                                                  • wolfgang87 Re: no ja myslałam troche inaczej 21.06.04, 14:55
                                                    No podrywac na "Rejs zycia" to ja bym chcial, ale cóż - jachtu nie mam :)

No w Szwecji podobno jest juz pelna rownowaga. Panienki ostro rwą facetów. Ot
                                                    tam to muszą być nieźle wyzywolone !
                                                  • omarta jest druga strona medalu 21.06.04, 14:57
                                                    faceci się rozleniwili i "oduczyli sie" jak sie kobiety podrywa
                                                    żenada
                                                    i własnie dlatego, jak zawsze, kobiety musza brać sprawy w swoje ręce
                                                  • wolfgang87 Re: jest druga strona medalu 21.06.04, 15:01
                                                    Ciekawe dlaczego to tak się stało ? Moja hipoteza , że to się stało przez te
                                                    całe wyzwolenie. Nie może być tak że wszystko jest tak słodko :)))

Jakby co - całe to wyzwolenie jest okej. Żadnego cofania się do średniowiecza !
                                                    Klikałem wczoraj na al-dżazirę... Są tam reklamy - głównie kobiece !!! Ale
                                                    wszystkie kobiety są w chustach odsłaniających tylko oczy !!!! Horror...
                                                  • omarta Re: jest druga strona medalu 21.06.04, 15:05
                                                    przez to wyzwolenie kobiety sie nie cofają, gorzej z mężczyznami
                                                  • wolfgang87 Re: jest druga strona medalu 21.06.04, 15:08
                                                    Oj....Idziemy na wojnę !!!!!! :)
                                                    Nie lubię takich feministycznych tekstów - wolę szowinistyczne. Ale nie napiszę
                                                    ich - bo to nie ma sensu :))
                                                  • omarta sam zacząłeś Wolf 21.06.04, 15:10
                                                    min tym postem
                                                    przeczytaj sobie tam jeszcze raz

wolfgang87 napisał:

> Generalnie superlaski się nie uwieszają ino tylko te pozostałe, a od tych
                                                    czase się ucieka. No chyba ze sie wypilo cos co sprawia ze otoczający świat
                                                    jest pięk
                                                    > ny...
                                                  • wolfgang87 Re: sam zacząłeś Wolf 21.06.04, 15:13
                                                    Tak tak..Wiem. Jak co złego - to ja. Nie narzekam. Taki mój los że się daję.
                                                    A więc PAX ?
                                                  • omarta Re: sam zacząłeś Wolf 21.06.04, 15:17
                                                    absolutnie nie Wolf!
                                                    zapunktowałeś dziś i sie będzie ciągło
                                                    oj teraz to się będę pastwić, oj będę
                                                    hehe
                                                    w końcu miało być o wiedźmach
                                                  • wolfgang87 Może znane - ale przypominam a propo punktowania ! 21.06.04, 15:19
                                                    Na swiecie istnieje tylko jedna zasada - musisz uszczęśliwiać kobiety!
                                                    - Zrob cos, co ona lubi a nabijesz za to punkty
                                                    - Zrob cos, czego ona nie lubi a stracisz punkty
                                                    - Zrob cos, co ona lubi i oczekuje tego od ciebie - a nie
                                                    dostaniesz za to żadnych punktow

Zacznijmy od podzialki systemu punktowego - wyglada to
                                                    nastepujaco:

1) Proste obowiazki

Scielisz lozko +1
                                                    Scielisz lozko, ale zapominasz ulozyc na nim ozdobnych poduszeczek 0
                                                    Po prostu rzucasz koldre na pogniecione przescieradlo -1
                                                    Idziesz jej kupic extra cienkie podpaski ze skrzydelkami +5
                                                    Robisz to samo w burze sniezna +8
                                                    Wracasz z tych zakupow ale z piwem -5
                                                    Wracasz z wyprawy po podpaski z piwem, ale bez podpasek -25
                                                    Nocami sprawdzasz szelesty, ktore wydaja sie jej podejrzane 0
                                                    .. nie znajdujac niczego 0
                                                    Jezeli cos znajdziesz +5
                                                    Zabijasz to kijem do golfa +10
                                                    Gdy to byl jej kot -40

2) Zobowiazania socjalne

Przez cale party zostajesz u jej boku 0
                                                    Zostajesz chwile u jej boku a potem idziesz do
                                                    - kolegi -1
                                                    - kolega nazywa sie Agnieszka -4
                                                    - Agnieszka jest tancerka -6
                                                    - z powiekszanym biustem -18
                                                    Na jej urodziny zabierasz ja na niezle jedzenie 0
                                                    Nie jest to bar szybkiej obslugi +1
                                                    Jest to bar szybkiej obslugi -2
                                                    Jest to knajpa z ekranem do transmisji sportowych -3
                                                    Ta sama knajpa z transmisjami "live" -10
                                                    .. a ty pomalowales twarz w barwy klubowe -50
                                                    Wychodzisz z kumplem -5
                                                    Twoj kumpel jest szczesliwie zonaty -4
                                                    .. jest kawalerem -7
                                                    Jezdzi sportowym samochodem -10
                                                    .. i to wloskim ... -25
                                                    Idziesz z nia do kina 0
                                                    Na film ktory jej sie podoba +1
                                                    Na film ktorego ty nienawidzisz +5
                                                    Na film ktory tobie sie podoba -2
                                                    Na film w ktorym cyborgi pozeraja ludzi -9
                                                    .. wczesniej ja oklamujesz i mowisz ze bedzie to film o
                                                    milosci -15

3) Twoj wyglad

Rosnie ci widoczny brzuch -10
                                                    To samo - ale trenujesz by sie go pozbyc +8
                                                    To samo ale ty przerzucasz sie tylko na szelki -25
                                                    .. i nosisz koszule typu Hawaje -35
                                                    Mowisz "nic nie szkodzi" bo ona ma podobny -800

4) Pytania klopotliwe

Ona: Czy jestem za gruba?
                                                    Zwlekasz z odpowiedzia -10
                                                    Pytasz: Gdzie? -35
                                                    Kazda inna odpowiedz: -20

5) Komunikacja

Sluchasz jej - 0
                                                    .. i probujesz wygladac na skoncentrowanego -10
                                                    .. ponad 30 minut +5
                                                    Ponad 30 minut podczas transmisji meczu w telewizji +12
                                                    Robisz to samo nie spogladajac ani razu na ekran +100
                                                    Robisz to samo ale ona odkrywa ze zasnales -200

(Uwaga: punkty dodatnie przepadaja po 2 dniach, punkty ujemne w ogole nie traca
                                                    waznosci)
                                                  • omarta nie mam zamiaru czytać 21.06.04, 15:22
                                                    takich szowinistycznych i pretensjonalnych bzdur
                                                  • wolfgang87 Re: sam zacząłeś Wolf 21.06.04, 15:20
                                                    No w końcu dzisiaj Dzień Czarownic !!!! A tu tylko jedna na forum lata :PPP
                                                    Słabo...
                                                  • omarta Re: sam zacząłeś Wolf 21.06.04, 15:24
                                                    rozumiem że odczuwasz pewien niedosyt
                                                    pozostaje Ci więc jedynie nadzieja, ze ubzdryngolone dziewice odpowiednio sie
                                                    Tobą zajmą
                                                  • wolfgang87 Re: sam zacząłeś Wolf 21.06.04, 15:25
                                                    Znaczy sie ubzdryngolone w jakies fantastyczne wzorki na ciele ? :)

A te szowinistyczne bzdury nie są takei szowinistyczne...
                                                  • omarta znów mnie system wylogował! 21.06.04, 15:29
                                                    ubzdryngolone znaczy pijane w 3 dupy, albo w sztok jak kto woli
                                                  • wojtek_kosynier Re: znów mnie system wylogował! 21.06.04, 15:31
                                                    Taki eufemizm - znaczy.
                                                  • omarta znaczy sie tak, eufemizm 21.06.04, 15:32
                                                  • wojtek_kosynier Re: znaczy sie tak, eufemizm 21.06.04, 15:33
                                                    To nie było pytanie, a stwierdzenie. Poza tym sakrastycznie skierowane w stronę
                                                    Wolfa!
                                                  • omarta uuups 21.06.04, 15:36
                                                    poniewaz bronie tu kobiecej godnosci atakowanej przez pewnego szowinistę, więc
                                                    Tobie Wojtku tez się przy okazji dostało
                                                    sorry
                                                  • wojtek_kosynier Re: uuups 21.06.04, 15:36
                                                    Przeprosiny przyjęte :)
                                                  • wolfgang87 Re: znaczy sie tak, eufemizm 21.06.04, 15:37
                                                    :))))
                                                    I ty Brutusie przeciw mnie :)
                                                    Pięknie. Dobrze że dziś idę pić - to szybko zapomnę...
                                                  • omarta uważaj na szok poranny 21.06.04, 15:40
                                                    jak wytrzeźwiejesz
                                                    bo ta superlaska moze się okazać...facetem???
                                                  • wolfgang87 Re: uważaj na szok poranny 21.06.04, 15:41
                                                    Ano ano...Ale to raczej niegroźne. co najwyżej to będzie mój kumpel spiący w
                                                    wannie :)
                                                  • omarta Re: uważaj na szok poranny 21.06.04, 15:42
                                                    tak sie pocieszaj
                                                    tak optymistycznie rzadko sie kończy
                                                  • wolfgang87 Re: uważaj na szok poranny 21.06.04, 15:43
                                                    Ano ale tak pesymistycznie to jeszcze rzadziej ! Prawdę mówiąc - nigdy...a jakby
                                                    się tak miało kończyć to pewnie ktoś by oberwał po gębie i wytrzeźwiał raz dwa.
                                                  • omarta uwodzenie brzmi lepiej 21.06.04, 15:26
                                                    okreslenie "usidlanie" ciut pejoratywnie mi sie kojarzy

wojtek_kosynier napisał:

> Co do zdania: "kobiety tez czasem lubia zdobywać mężczyzn". W koncu mamy
                                                    > równouprawnienie i XXI wiek, co złego zatem w "usidlaniu" mężczyzn przez
                                                    > kobiety. Byleby to przebiegało na poziomie. Zresztą w drugą stonę podobnie (a
                                                    > nie jakieś "rejsy życia").
                                                  • omarta To sie tyczyło postu wojtka_kosyniera 21.06.04, 15:28
                                                  • wolfgang87 Re: uwodzenie brzmi lepiej 21.06.04, 15:29
                                                    Tia...A niby jak to jest ? Wlasnie "usidlanie" to najbardizej pasujący termin.
                                                    Uwiązywanie na smyczy, uziemianie, etc
                                                    PAX ???
                                                  • omarta no własnie! 21.06.04, 15:31
                                                    kobiety przez mężczyzn usidlane w domu
                                                    chamstwo i góralska muzyka
                                                  • wolfgang87 Re: no własnie! 21.06.04, 15:35
                                                    Mężczyzni usidlanie przez kobiety w domu
                                                    Koszmar i requiem w tle !
                                                  • omarta a znasz takich? 21.06.04, 15:37
                                                    a jesli sobie pozwalaja to ich problem
                                                  • wolfgang87 Re: a znasz takich? 21.06.04, 15:40
                                                    A i nawzajem...
                                                    Trzeba walczyć z szowinizmem i feminizmem !
                                                  • omarta Re: a znasz takich? 21.06.04, 15:41
                                                    z szowinizmem!!! nawet na noże
                                                    feminizm jest ok, jeśli nie w skrajnym wydaniu
                                                    faceci się czasem przydają
                                                  • wolfgang87 Re: a znasz takich? 21.06.04, 15:42
                                                    OOoooooMarto !!!! O rety !!!!
                                                    Jak tak możesz ? Dobrze że kobiety zawsze do czegoś się przydają a nie tylko
                                                    czasem, zawsze to wygodniej :P
                                                  • omarta Re: a znasz takich? 21.06.04, 15:45
                                                    to sie nazywa przktyczne podejscie do sprawy i znajomośc zycia :P
                                                  • wojtek_kosynier Re: uwodzenie brzmi lepiej 21.06.04, 15:29
                                                    Przepraszam, ale dopełniłem te słowo cudzysłowem. A że pejoratywnie się
                                                    kojarzy, może i tak. A może raczej - ambiwalentnie :)
                                                  • wolfgang87 Re: uwodzenie brzmi lepiej 21.06.04, 16:09
                                                    Pięknie ujęte ! Aż miło popatrzeć
    • wojtek_kosynier Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 15:45
      Brawo, kolejny wątek przekroczy(ł?) 100 postów!!!
      • wolfgang87 Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 15:47
        Ano...moze choc ten sukces ostudzi emocje...Bo ja tu z Martą zaraz na noże
        pójdę. Albo sam popełnię sepuku...A potem harakikir
        • omarta Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 15:49
          mam rozumieć Wolf, że chcesz popełnić samobójstwo bo Ci argumentów brakuje?
          nie warto
          • wolfgang87 Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 15:50
            Samobójstwo ? nie wiedziałem
            Eh...Tak to jest kiedy się używa nie znanych sobie wyrazów :)
            • omarta Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 16:18
              wiec ucz się dziecino ucz
              M. Konopnicka
              • wolfgang87 Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 16:21
                "Siedostosowalem do uwagi..."
                J.Kowalski
                • omarta dzis zmiana wielka 21.06.04, 16:25
                  Wolfie nowych watków coś nie produkujesz
                  niepodobna
                  • wolfgang87 Re: dzis zmiana wielka 21.06.04, 16:27
                    Mam małą podzielność uwagi. Wystarczy mi jeden a duży. Naprodukowałem wątków
                    wczora z wieczora i w weekend. Czekają na odpowiedź. A skoro wciąż czekaja to
                    nie ma co zaśmiecać forum następnymi.
                    • omarta Re: dzis zmiana wielka 21.06.04, 16:28
                      oj, leniwi ci suwalscy forumowicze
                      na twoje watki nie odpowiadają!
                      wstyd
                      • wolfgang87 Re: dzis zmiana wielka 21.06.04, 16:30
                        Prawda ? Jakież to niemotywujące do produkowania nowych :)
                        Żeby takie tłumy nie zainteresowały się moimi wątkami - toż to neipojęte
      • omarta Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 15:47
        Uprzediłeś mnie!
        właśnie chciałam napisać że wyhodowalismy kolejną kobyłę!
        • wolfgang87 Re: Sataniści nie śpią !!! 21.06.04, 15:47
          tia...A ta stara zdycha....
          Nie ma co - idę nakarmic..Nawet jeśli tylko ja będę się nią opiekował...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka