Dodaj do ulubionych

Jest praca dla studentów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 18:58
Mam ofertę pracy dla studentów.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Jest praca dla studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:04
      JAką?pewnie dla zaocznych?Ja jestem na dziennych ale sie uparłam aby sobie
      popracować.chociaż dorywczi.chce zobaczyć jak to jest:):)
      • Gość: Chmielu Re: Jest praca dla studentów IP: *.toya.net.pl 13.04.06, 14:09
        Według mnie znalezienie pracy na studiach dziennyh jest praktycznie niemożliwe. Chyba, że chcesz pracować po nocach, po czym z pracy chodzić prosto na wykłady.
        Lepiej odpuść sobie pracę, skoncentruj się na nauce, aby zdobyć tytuł magistra. Pracować będziesz przez wiele lat po studiach. Natomiast gdy będziesz jednocześnie pracować i studiować, to nauka może Ci się wydłużyć o kilka lat, czego Ci nie życzę. Cierpliwość się opłaca.
        • ixtlilto Re: Jest praca dla studentów 13.04.06, 16:19
          Niezgodzę się z Tobą.
          Znam wiele osób, które jednocześnie studiuja i pracują. Praca to nie tylko 8hx
          5 dni. To także wszelkiego rodzaju zlecenia, projekty i niepełny wymiar
          godzin... Z zdobycie doświadczenia zawodowego podczas studiów powoduje, że po
          zakończeniu studiów nie wyduża Ci się czas poszukiwania pracy - bo najczęściej
          już ją masz :)
        • pawel-strzalka Re: Jest praca dla studentów 13.04.06, 22:22
          to dziwne, bo ja studiuję dziennie i do tego pracuje, a noce spędzam w łóżku
          śpiąc :>
          • Gość: efef Re: Jest praca dla studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 12:00
            fefeetggr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka