Gość: M.J. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 18:58 Mam ofertę pracy dla studentów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Jest praca dla studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:04 JAką?pewnie dla zaocznych?Ja jestem na dziennych ale sie uparłam aby sobie popracować.chociaż dorywczi.chce zobaczyć jak to jest:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmielu Re: Jest praca dla studentów IP: *.toya.net.pl 13.04.06, 14:09 Według mnie znalezienie pracy na studiach dziennyh jest praktycznie niemożliwe. Chyba, że chcesz pracować po nocach, po czym z pracy chodzić prosto na wykłady. Lepiej odpuść sobie pracę, skoncentruj się na nauce, aby zdobyć tytuł magistra. Pracować będziesz przez wiele lat po studiach. Natomiast gdy będziesz jednocześnie pracować i studiować, to nauka może Ci się wydłużyć o kilka lat, czego Ci nie życzę. Cierpliwość się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jest praca dla studentów 13.04.06, 16:19 Niezgodzę się z Tobą. Znam wiele osób, które jednocześnie studiuja i pracują. Praca to nie tylko 8hx 5 dni. To także wszelkiego rodzaju zlecenia, projekty i niepełny wymiar godzin... Z zdobycie doświadczenia zawodowego podczas studiów powoduje, że po zakończeniu studiów nie wyduża Ci się czas poszukiwania pracy - bo najczęściej już ją masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Jest praca dla studentów 13.04.06, 22:22 to dziwne, bo ja studiuję dziennie i do tego pracuje, a noce spędzam w łóżku śpiąc :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efef Re: Jest praca dla studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 12:00 fefeetggr Odpowiedz Link Zgłoś