Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 16:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo An... IP: *.pl 16.07.11, 16:43 Mecz na Orange Sport Info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.noma.pl 16.07.11, 16:45 "neoplus.adsl.tpnet.pl" - i wszystko jasne, dziecko Nerwostraty. Do boju, Łukasz !!! Piękny początek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 16:51 jeszcze gdzieś transmitują ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.231.13.86.koba.pl 16.07.11, 16:51 *.noma.pl niektórzy nie byli w zasięgu nestrady i dlugo czekali na lacze z kabla ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.noma.pl 16.07.11, 17:26 Hm, Nerwostratę zmieniłem na Netię i nie czekam długo na łącze, więc właściwie rzuciłeś zupełnie bezsensowny komentarz, który do niczego się nie odnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.231.13.86.koba.pl 16.07.11, 17:39 a wiec i TY jestes dzieckiem nostrady.. a juz sie martwilam, ze u Ciebie na wsi dopiero co jest podlaczenie, bo neostrada ie do wszystkich dziur dochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.noma.pl 16.07.11, 17:54 Tak, infantylne słoneczko, dzieci Neostrady z reguły mają Netię i piszą poprawnie po polsku (swoją szosą, ty też piszesz tak niechlujnie, że aż kłuje w oczy). Jeśli Wrocław, z liczbą 635 tysięcy mieszkańców (aglomeracja 1 mln.), uważasz za wieś, to już kwestia twoich braków z podstawówki. Widać na jakim jesteś poziomie - bronisz dzieci, które bawią się pisząc "pierwszy" , a nie zagrzewając do boju Polskich sportowców. W ten sposób stawiasz się z nimi na równi. Z mojej strony koniec dyskusji, bo rozmowa z tobą mi zwyczajnie uwłacza. Brawo, Łukasz. Jeszcze jedno Twoje wygrane podanie i ładnie wejdziesz w trzeciego seta :) Dalej ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenarchista Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.internetia.net.pl 16.07.11, 18:12 "Polskich" sportowców? To już tak nas duma rozpiera narodowa, że można na moment zapomnieć o polszczyźnie? I to "uwłaczanie", niech Ci przyrodzenie nie odpadnie z tego uwłaczania. Chroń lud swój Eris bo jedyne co nas z łatwością przychodzi to jad z pyska w formie wszelakiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.noma.pl 16.07.11, 18:23 Napisałem to celowo z dużej litery i nie zamierzam się z tego tłumaczyć. Rozróżniam prawdziwych polskich sportowców od nieprawdziwych. I swojej polszczyźnie nie mam nic do zarzucenia, bo moje osobiste odczucia zaznaczam w internecie tak, jak mi się podoba, nie zapominam przy tym o poprawnej pisowni i wiem, że przed 'bo' stawiamy przecinek. Jak krytykuję innych, to mam podstawy ku temu i nie toleruję hipokryzji. Słowa 'uwłaczać' użyłem poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.noma.pl 16.07.11, 18:31 Swoją szosą, to ciekawe, bo próbowałem zrozumieć, dlaczego całe sfory potrafią bronić autora głupiego wpisu (przecież wszędzie w internecie widzimy komentarze 'pierwszy' , 'drugi', 'osiemnasty'), który nie został przecież specjalnie zelżony i opluty. Zresztą normalnie nie używam słowa 'dziecko Neostrady', ale akurat tutaj widać hosta i po trochu sobie zadworowałem przekręcając to na Nerwostratę. No i koniec, nagrabiłem sobie, zbulwersowana sfora obrońców moralności rzuciła się do ataku. Jaki to ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.231.13.86.koba.pl 16.07.11, 16:57 www.protennislive.com/frameset.asp?year=2011&wkno=28&lang=en&tabno=2&eventid=0321&ref=www.tennistv.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smolek ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo An... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 17:23 kto w ogóle opisuje ten mecz ? Widać, że tenisa zna tylko z Virtua Tennis 2009. "Oby nie zapeszyć, ale zapowiada się krótki mecz." - jak można po 2 gemach stwierdzić, że zapowiada się krótki mecz, jeszcze jak to właśnie Hiszpan jest faworytem. "lepszy okazuje się Hiszpan i nagle prawdopodobny staje się tie-break" - od stanu 4:4 do tie breaka daleka droga jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.noma.pl 16.07.11, 17:29 Zgadzam się, ale Hiszpan nie jest faworytem. 14 miejsc więcej na tym poziomie rankingu i bilans 0:1 z Kubotem w formie życiowej na pewno do tego nie obliguje. Na pewno. Co do reszty - zgadzam się, tylko nie rozumiem, co się nagle Łukaszowi stało. Presja? Trzymam kciuki, żeby się podniósł i dwa następne sety wygrał bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuncao Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.centertel.pl 16.07.11, 17:54 Dobrze się stało, że przegrał 1 seta, żeby tym bucom z gazety dać lekcję pokory i przy okazji lekcję tenisa. Niech teraz wygra gema i 3. seta i wszystko będzie cacy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.noma.pl 16.07.11, 17:55 Pewnie ! W końcu w poprzednich spotkaniach też jednego seta przegrywał, widać, że to dla niego nie problem i podniesie się, pewnie krocząc dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbycho52 ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo An... 16.07.11, 17:59 Tyle prostych pilek psuje,nawet komentator na sporcie lapie sie za glowe,jak mozna tak latwo tracic pprzewage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo IP: *.tomaszewski.com.pl.240.13.83.in-addr.arpa 16.07.11, 18:52 czy gdzieś w tv można oglądać mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyminpl ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo An... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 16.07.11, 17:59 strasznie sie ociagacie z ta transmisja "na zywo" Juz jest 5:3 a u was dalej 5:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika moja sexy fotka :) IP: *.elektrosat.pl 16.07.11, 18:22 adf.ly/183291/weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osfp Gdzie oni ich wynajdują? IP: *.broker.com.pl 16.07.11, 18:35 Wczorajszy się policzkował, gdy mu coś nie wychodziło. Dzisiejszy - wytrzeszczone oczy szaleńca i rozmawia z samym sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osfp Re: Gdzie oni ich wynajdują? IP: *.broker.com.pl 16.07.11, 19:02 Jak widać, w szaleństwie jest metoda... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Gdzie oni ich wynajdują? IP: *.noma.pl 16.07.11, 19:08 Niestety :/ Ostatnio zbyt dużo tego typu Hiszpanów pojawiło się w tenisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edam ATP Stuttgart. Półfinał Łukasz Kubot - Pablo An... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.07.11, 19:00 Przegrał Kubot;/ Jestem pierwszy przed gazetą:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano ATP Stuttgart. Kubot przegrał w półfinale z And... IP: 57.66.195.* 16.07.11, 19:10 Psychiczny cienias Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Wiecznie niespełniona nadzieja ! Jest juz pewne,ze IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 19:24 gosc nigdy nie przeskoczy 40 miejsca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufc73 ATP Stuttgart. Kubot przegrał w półfinale z And... IP: *.unknown.vectranet.pl 16.07.11, 20:00 nie wyciagnal wnioskow po wimbledonie... porazka na wlasne zyczenie ... i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: ATP Stuttgart. Kubot przegrał w półfinale z A IP: *.static.dsl.dodo.com.au 17.07.11, 11:22 Taki talent!! Na miare Radwanskich siostr. No nie mozliwe. Dodac trzeba jeszcze talent nieprzecietny,Kubicy. Odpowiedz Link Zgłoś