Gość: Fan tenisa IP: 212.160.156.* 07.01.07, 13:43 Agnieszka pokazuje, że ma ogromny talent i nei zamierza go zaprzepaścić. Brawo! A na Martę to już slów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moral Hobart: Radwańska w 3. rundzie eliminacji IP: *.nycap.res.rr.com 07.01.07, 14:09 Ta Marta Domachowska nie jest taka zla, bo gra troche lepiej ode mnie, z tym ze ja wcale nie gram w tenisa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Hobart: Radwańska w 3. rundzie eliminacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 14:16 a może tak jakieś nowe zdjęcie ... bo to już widziałem z 20 razy. Biedna GW nie ma kasy na fotoreporterów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOYTEX Hobart: Radwańska w 3. rundzie eliminacji IP: *.vic.bigpond.net.au 07.01.07, 15:06 Kiedys "talentami" sie placilo (tak nazywala sie waluta), obecnie talent nie wystarcza i wygrany mecz w rozgrzewce przed Australian Open nie swiadczy o niczym.Trenowac,trenowac,trenowac a sukces moze nadejsc szybciej.... niz kontuzja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek Hobart: Radwańska w 3. rundzie eliminacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 16:48 powinna zostać redaktorką GW!~ Szkoda, ze nie ma ubeckiej przeszłości, miałaby szanse:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie bój nic Hobart: Radwańska w 3. rundzie eliminacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:53 i tam odpadła Odpowiedz Link Zgłoś