Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska - Szwecja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 19:55
    czekamy na jutro ;>>
    Obserwuj wątek
      • Gość: kambodza Re: Polska - Szwecja IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.11, 21:15

Trzeba wygrać. Liczą się teraz punkty. Szwedzi się boją. ;;>>
        • Gość: klass Re: Polska - Szwecja IP: 46.186.43.* 20.01.11, 21:54
          to bylo do przewidzenia, nie oczekiwalem niczego wielkiego dzisiaj. polacy grali schematycznie, krzyza zagrali moze z 5 razy w 2 polowie, z czym do ludzi. inna sprawa, ze szwecja z taka gra z francja lub chorwacja dostanie z 10 goli

p.s. zmiencie komentatora, denerwujacy jest.
      • Gość: dsa Polska - Szwecja IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.11, 21:16
        Będzie ciężko.
      • Gość: OMg Polska - Szwecja IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.11, 21:17
        Damy rade ;D ;>>
      • Gość: Sport.pl Polacy szykują podstęp! IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 20.01.11, 12:10
        Właśnie dostaliśmy informację o tym, że trener polskiej reprezentacji szykuje podstęp, dzięki któremu wygrają mecz ze szwedami! Więcej informacji na www.wp3.pl/polacy_szykuja_podstep/
        • Gość: Millt Re: Polacy szykują podstęp! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 12:14
          nie wchódzcie w to :D bo to jakieś .....

Wygramy przewagą;DDDD
      • maura4 Polska - Szwecja 20.01.11, 20:19
        Ale wali mi serce.
        • Gość: Kapral Re: Polska - Szwecja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.11, 20:41
          a mi wali Mariola :)
      • Gość: Anonim Polska - Szwecja IP: *.146.132.151.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.01.11, 20:26
        Wgl o ktore tera miejsce polska walczy ??
      • Gość: fghj Polska - Szwecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 20:37
        oj bedzie ciezko bedzie
      • Gość: stivi Re: Polska - Szwecja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.11, 20:45
        czekamy na wczoraj
      • Gość: pytanie Polska - Szwecja IP: *.ip.jarsat.pl 20.01.11, 20:49
        Pytanie - co decyduje o 1szym mscu w Grupie D jesli Szwecja wygra z Polska?
        Prosze nie odpowiadac "to bez znaczenia - i tak awansują dalej"
        Dzięki za informację
        • Gość: czesio Re: Polska - Szwecja IP: *.unknown.vectranet.pl 20.01.11, 20:59
          Bilans bramek pomiędzy trzema drużynami. Załóżmy,że przegramy ze Szwecją pięcioma bramkami,ale z Argentyną wygraliśmy jedną.Bilans minus cztery. Szwedzi z nami plus pięć, ale minus pięć z Argentyną.W sumie zero. I na pierwszym Argentyna ! Z nami minus jeden, ze Szwecją plus pięć i sumie plus cztery!
          • Gość: rozesmiany Re: Polska - Szwecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 21:01
            chlopie, argentyna ma punkt mniej...nie ekscytuj sie tak, nie moga byc pierwsi w zadnym wypadku.
            • Gość: czesio Re: Polska - Szwecja IP: *.unknown.vectranet.pl 20.01.11, 21:31
              Chłopie !!! Myślisz czy tylko piszesz ? Argentyna wygrała ze Szwedami !!! Ma dwa punkty. Polska dwa punkty po zw. nad Argentyną. Szwecja dwa po wygranej z nami .Tylko bramki. Bo wszystkie drużyny mają po dwa punkty!!! Nie pouczaj mnie !!!!
              • Gość: jackabc Re: Polska - Szwecja IP: *.244.146.30.ip.tnp.pl 20.01.11, 21:58
                oj czesio ,pytanie było o miejsce w grupie a nie ilość punktów i bramek (zabieranych do nowej grupy) zatem liczy sie tu wszytko. ,Chyba zauważyłeś w grupie było 6 a nie 3 zespoły co?
                Polska jest na 1 miejscu. Czytaj ze zrozumieniem.
                • Gość: czesio Re: Polska - Szwecja IP: *.unknown.vectranet.pl 20.01.11, 22:14
                  Widzisz ja wyprzedzam pytania następne. Bo po cholerę komu tabela po rundzie zasadniczej z zespołami z którymi punkty i bramki się nie liczą ? Tabela która już idzie do kosza na śmieci. Liczy się na tym etapie tylko "mała" tabela z meczami pierwszej trójki. I tak jak napisałem dwie godz.temu z naszej grupy najwyżej jest Argentyna. Sensacja!!! A w nowej grupie prowadzi Dania 4 pkt., przed Chorwacją 3 pkt. Potem ARG,SZW,POL,SER.
                  • Gość: autor pytania Re: Polska - Szwecja IP: *.ip.jarsat.pl 24.01.11, 22:57
                    zadajac pytanie napisalem wyraznie ze chodzi mi o grupe D (Polska, Szwecja, Arg Korea itd) - dz. za odpowiedzi wszystkie. A po co mi to bylo?

Widzisz np zeby obstawic live zwyciezce GRUPY D.

dz wszystkim za udzial w dyskusji.

• Gość: czesio Re: Polska - Szwecja IP: *.unknown.vectranet.pl 20.01.11, 22:27
                  Sorki , Serbia z Chorwacją zremisowały więc mają po 1 pkt. i są za nami.
          • Gość: ja Re: Polska - Szwecja IP: *.ip.jarsat.pl 20.01.11, 21:02
            juz chyba wiem

jak szwecja wygra to oni 8 my 8 argentyna 7 wiec arg napewno nie 1sza:)

Na oficjalnej stronie doczytalem ze najpierw bezpośredni wynik wiec jak szwecja wygra to oni są pierwsi

pozdro
        • Gość: lol Re: Polska - Szwecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 21:00
          nie czytalem regulaminu, ale slyszalem, ze bramki. choc tak naprawde to bez znaczenia co decyduje, bo jesli szwedzi z nami wygraja to i w bramkach i w meczu bezposrednim beda lepsi - a wiec przed nami.
          • Gość: mm Re: Polska - Szwecja IP: *.static.korbank.pl 20.01.11, 21:26
            Ale lipnie graja gladiatorzy...
      • Gość: badziewiak66 Po pierwsze popularyzacja w Ameryce Płd. po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 21:06
        drugie gospodarze. Wenta wyraźnie powiedział że 7 miejsce to jest osiągnięcie sukcesu i taką rolę Polacy w tych mistrzostwach grają. Wielka czwórka to : FRANCJA, HISZPANIA, CHORWACJA, SZWECJA. O miejsce 5-6 Argentyna - Dania, o miejsce 7-8 Polska - Niemcy i niestety porażka. W eliminacjach do IO wpadamy na Danię i koniec marzeń tego pokolenia o medalu igrzysk. Następna eksplozja talentów - lata 2048-2054. Poczekajmy, bądźmy cierpliwi do tego czasu, ta drużyna już żadnego ważnego meczu nie wygra.
        • Gość: jackabc Re: Po pierwsze popularyzacja w Ameryce Płd. po IP: *.244.146.30.ip.tnp.pl 20.01.11, 23:07
          Jest to niestety najbardziej prawdopodobna wizja .Wygramy tylko z Serbia.
      • Gość: dolo Polska - Szwecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 21:29
        podajecie trzy wyniki ,który prawdziwy
      • Gość: asasasasa Polska - Szwecja IP: *.ip.netia.com.pl 20.01.11, 21:33
        Za przegrany mecz podziekujcie Bieleckiemu.. Co mecz to minimum 3 straty piłki w ataku i masa niewykorzystanych sytuacji albo złych decyzji.. Brawo!...
      • Gość: o w morde Re: Polska - Szwecja IP: *.c194.msk.pl 20.01.11, 21:34
        na zywo .........z 5 minutowym opoznieniem ????
      • zbycho52 Polska - Szwecja 20.01.11, 21:47
        Koniec snow o potedze
      • Gość: malvoro Polska - Szwecja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 21:48
        co to jest!!!??? polacy po to biegli do obrony żeby oddać piłke szwedom?!
        nie widziałem nigdy aż tylu strat w wykonaniu polaków
      • Gość: Pogoń Z Polska - Szwecja IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 21:49
        Nie wygramy ! Tyle głupich strat w tym turnieju jeszcze nie mieliśmy ,gramy fatalnie z przodu ,cały zespół pracuje w obronie by za chwilę oddać piłkę gospodarzom ,szkoda porażki ale może e TVP przestaną tyle gadać o medalu w pierwszej części turnieju ,za chwilę może się okazać ,że zagramy 3 mecze i pojedziemy do domu.
      • Gość: jejcia Polska - Szwecja IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.11, 21:49
        :( tylko nie to :(((
      • Gość: morswin Polska - Szwecja IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 21:52
        Za duzo prostych strat
      • Gość: xx Polska - Szwecja IP: *.9-1.cable.virginmedia.com 20.01.11, 21:52
        szwedzi robia z nami co chca
      • maura4 Polska - Szwecja 20.01.11, 21:52
        Walczyli, ale takie mieli dziurawe łapki. Gramy dalej. Wszystko jeszcze może się zdarzyć. Warto czekać. Na tych chłopaków warto. Oni nie odpuszczją.
      • Gość: fanka Polska - Szwecja IP: 80.51.109.* 20.01.11, 21:53
        Pięknie walczyli....szkoda...ale i tak jesteśmy z was dumni:):):)
        • Gość: antygroupies Re: Polska - Szwecja IP: 46.186.43.* 20.01.11, 21:55
          ?
        • Gość: Akurat Re: Polska - Szwecja IP: *.ghnet.pl 20.01.11, 21:56
          Niestety należysz do nielicznych. Większość komentatorów wie "lepiej"
      • Gość: hehe Polska - Szwecja IP: *.net.stream.pl 20.01.11, 21:54
        OBRONA OK, ATAK MASAKRYCZNY!! TYLE STRAT TO JA NIE WIDZIAŁEM OD DAWIEN DAWNA
      • Gość: Rzeszów z wami!!! Polska - Szwecja IP: 79.139.54.* 20.01.11, 21:54
        Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cię, w moim sercu jest POLSKA i na dobre i na złe!! Hej lalala a my swoje!!
      • Gość: adalbertus Gdy rywal jest troche lepszy niż zero .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 21:56
        Gdy rywal jest trochę lepszy niż zero, Polacy zawsze zawiodą. Potrzebny psycholog.
        • Gość: yyy Re: Gdy rywal jest troche lepszy niż zero .... IP: *.ghnet.pl 20.01.11, 22:14
          To Szwedzi z Argentyną nie chcieli wygrać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka