Dodaj do ulubionych

Alanis Morissette "Out is through"

IP: *.b.jawnet.pl 11.07.04, 18:29
Widzieliście ten teledysk? Kto by pomyślał, ze w takim kierunku ewoluuje
Alanis... muzycznie nudniej, a wizualnie... hmmm...
Obserwuj wątek
    • Gość: rodak Re: Alanis Morissette "Out is through" IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.04, 22:23
      każdy pomyślał po nudnym Feast on Scraps...po nudnym So called chaos
    • Gość: Wingspan Re: Alanis Morissette "Out is through" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 11:23
      Ta panna miała kilka popowych hitów i zdaje się jej że jest jakąś nową Joni
      Mitchell. Nudne to.
      • dziewczyna_mickiewicza Re: Alanis Morissette "Out is through" 12.07.04, 11:32
        to jedna ze slabszych piosenek z "so-called chaos". i stanowczo najglupszy ze
        wszystkich teledyskow. tak jak jeszcze "everything" jestem w stanie
        zaakceptowac (choc mialam napoczatku powazne opory), tak to jest kicha totalna
        (jesli odnosimy sie do tworczosci alanis, a nie tego, co puszczaja w mtv)
        • Gość: pszemcio Re: Alanis Morissette "Out is through" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:53
          ja tam lubiłem jej debiut...chociaż nierówny trochę był...druga płyta jeszcze
          też coś w sobie miała...ale póxniej kaszana
          • dziewczyna_mickiewicza Re: Alanis Morissette "Out is through" 12.07.04, 17:58
            uwazasz, ze under rug swept to kaszana?
            • ihopeyouwilllikeme Re: Alanis Morissette "Out is through" 12.07.04, 23:25
              1. Teledysku nie miałem okazji widzieć.
              2. Out Is Through to był nienajlepszy wybór na singla.
              • Gość: fallingsky Re: Alanis Morissette "Out is through" IP: *.b.jawnet.pl 13.07.04, 00:27
                Piosenka jest naprawdę nijaka... a teledysk bezsensowny... to trochę razi,
                jeśli się widziało poprzednie klipy tej artystki. Gdyby ktoś nie znał
                wcześniejszych płyt i zobaczyłby ten teledysk, to pomyślałby, że oto nadeszła
                kolejna gwiazdka pop w różowej koszulce tongue_out Chyba, że to ma być jakiś
                zabieg "głębiej artystyczny" i ja go nie rozumiem... ale chciałabym usłyszeć
                jeszcze raz "Right through you"...
                • ihopeyouwilllikeme Re: Alanis Morissette "Out is through" 13.07.04, 22:09
                  Gość portalu: fallingsky napisał(a):

> ale chciałabym usłyszeć jeszcze raz "Right through you"...

Co za problem ? Włącz płytę.
                  • Gość: fallingsky Re: Alanis Morissette "Out is through" IP: *.b.jawnet.pl 14.07.04, 00:08
                    ekhem, źle się wyraziłam wink
            • Gość: pszemcio Re: Alanis Morissette "Out is through" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:12
              tak...niestety
    • s-a-f-s Re: Alanis Morissette "Out is through" 19.07.04, 10:36
      hahaha wizualnie hahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka