Gość: ella IP: *.b.jawnet.pl 11.07.04, 18:29 Widzieliście ten teledysk? Kto by pomyślał, ze w takim kierunku ewoluuje Alanis... muzycznie nudniej, a wizualnie... hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rodak Re: Alanis Morissette "Out is through" IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.04, 22:23 każdy pomyślał po nudnym Feast on Scraps...po nudnym So called chaos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wingspan Re: Alanis Morissette "Out is through" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 11:23 Ta panna miała kilka popowych hitów i zdaje się jej że jest jakąś nową Joni Mitchell. Nudne to. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Alanis Morissette "Out is through" 12.07.04, 11:32 to jedna ze slabszych piosenek z "so-called chaos". i stanowczo najglupszy ze wszystkich teledyskow. tak jak jeszcze "everything" jestem w stanie zaakceptowac (choc mialam napoczatku powazne opory), tak to jest kicha totalna (jesli odnosimy sie do tworczosci alanis, a nie tego, co puszczaja w mtv) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Alanis Morissette "Out is through" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:53 ja tam lubiłem jej debiut...chociaż nierówny trochę był...druga płyta jeszcze też coś w sobie miała...ale póxniej kaszana Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Alanis Morissette "Out is through" 12.07.04, 17:58 uwazasz, ze under rug swept to kaszana? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Alanis Morissette "Out is through" 12.07.04, 23:25 1. Teledysku nie miałem okazji widzieć. 2. Out Is Through to był nienajlepszy wybór na singla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fallingsky Re: Alanis Morissette "Out is through" IP: *.b.jawnet.pl 13.07.04, 00:27 Piosenka jest naprawdę nijaka... a teledysk bezsensowny... to trochę razi, jeśli się widziało poprzednie klipy tej artystki. Gdyby ktoś nie znał wcześniejszych płyt i zobaczyłby ten teledysk, to pomyślałby, że oto nadeszła kolejna gwiazdka pop w różowej koszulce Chyba, że to ma być jakiś zabieg "głębiej artystyczny" i ja go nie rozumiem... ale chciałabym usłyszeć jeszcze raz "Right through you"... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Alanis Morissette "Out is through" 13.07.04, 22:09 Gość portalu: fallingsky napisał(a): > ale chciałabym usłyszeć jeszcze raz "Right through you"... Co za problem ? Włącz płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fallingsky Re: Alanis Morissette "Out is through" IP: *.b.jawnet.pl 14.07.04, 00:08 ekhem, źle się wyraziłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Alanis Morissette "Out is through" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:12 tak...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
s-a-f-s Re: Alanis Morissette "Out is through" 19.07.04, 10:36 hahaha wizualnie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś