Dodaj do ulubionych

Coldplay wspomógł R.E.M.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:31
Tytuł ja zwykle przedni. hej
Obserwuj wątek
    • Gość: lulka Re: Coldplay wspomógł R.E.M. IP: 212.203.4.* 16.09.04, 14:42
      To byl pierwszy koncert R.E.M. od bodajze pazdziernika ubieglego roku, REM
      wydaje nowa plyte ze swietnym krazkiem promujacym i o tym ani slowa tylko, ze
      coldplay tez tam byl? Dziwi mnie punkt widzenia redaktora na wczorajszy
      koncert. P.S. REM jest w swietnej formie, album zapowiada sie super, juz nie
      moge sie doczekac. smile
    • ilhan Re: Coldplay wspomógł R.E.M. 16.09.04, 15:05
      Uprzejmie proszę grupę Coldplay o odwalenie się od moich ulubionych zespołów R.E.M. oraz Oasis i niewykonywanie ich piosenek.
      • Gość: Ssss Re: Coldplay wspomógł R.E.M. IP: *.retsat1.com.pl 16.09.04, 22:48
        Uprzejmie proszę o odwalenie się od mojego ulubionego zespołu Coldplay.
        Naprawde wam się dziwię ludzie, że tak naskakujecie na C., widać, że nigdy
        Chyba nie słuchaliście ich płyt ze ŚWIETNĄ MUZYKĄ
        • ilhan Re: Coldplay wspomógł R.E.M. 16.09.04, 23:12
          Gość portalu: Ssss napisał(a):

> Uprzejmie proszę o odwalenie się od mojego ulubionego zespołu Coldplay.
          > Naprawde wam się dziwię ludzie, że tak naskakujecie na C., widać, że nigdy
          > Chyba nie słuchaliście ich płyt ze ŚWIETNĄ MUZYKĄ

Słuchaliśmy, ale uważamy, że liczba mnoga jest w tym wypadku grubą przesadą, jako że wszystkie piosenki zespołu Coldplay po roku 2000 mogłyby równie dobrze nie istnieć.

PS. Słuchaliśmy też np. "świetnego" coveru "Songbird" Oasis. No palce lizać!
          • Gość: JF Re: Coldplay wspomógł R.E.M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:40
            zyczymy Coldplay jak najlepiej np. niech za 20lat bedzie w takiej formie jak
            REM smile
          • Gość: pszemcio Re: Coldplay wspomógł R.E.M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:44
            też mi powód do dumy.......bycie fanem oasis.......phi
            • ilhan Re: Coldplay wspomógł R.E.M. 18.09.04, 10:54
              Gość portalu: pszemcio napisał(a):

> też mi powód do dumy.......bycie fanem oasis.......phi

A powiem Ci, że fajnie jest być fanem Oasis - wiesz jakie ilości capów ciągle się do mnie z tego powodu przyczepiają? Weselej mam.
              • Gość: pszemcio Re: Coldplay wspomógł R.E.M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 09:33
                jak dla mnie możesz sobie być fanem kogo chcesz tylko że:
                1. jeśli dajesz pogardliwe sądy o jakichś zespołach (np. coldplay) to nie
                wymagaj żeby nie gardzono twoimi ulubieńcami
                2.nie zauważyłem żebym ci ubliżał więc określenie cap zostaw komu innemu
                • ilhan Re: Coldplay wspomógł R.E.M. 19.09.04, 14:29
                  Sam rzucasz zaczepne posty, a potem wielkie oburzenie. Czekam aż wniesiesz jakąś konstruktywną opinię do dyskusji na temat Coldplay lub R.E.M., bo zupełnie nie wiem po co odzywasz się w kwestii Oasis - rozumiem że słyszałeś "Songbird" w wykonaniu Coldplay i byłeś zachwycony?

Hm, chyba dziękujemy Panu za głos w dyskusji?
          • kkrzysiekk Re: Coldplay wspomógł R.E.M. 17.09.04, 20:06
            Ilhanku, czemu Ty lubisz tylko Spadochrony a aRoBttH nie ? przecież to całkiem
            fajna płytka jest ? wink
            a ten kower to rzeczywiście im nie wyszedł wink
            • ilhan Re: Coldplay wspomógł R.E.M. 18.09.04, 10:57
              kkrzysiekk napisał:

> Ilhanku, czemu Ty lubisz tylko Spadochrony a aRoBttH nie ? przecież to
              > całkiem fajna płytka jest ? wink

Cóż, AROBTTH jest dla mnie albumem pozbawionym tej magii, klimatu jaki niósł ze sobą debiut Coldplay. "Parachutes" to była dla mnie muzyka osobista, wzruszająca, czarująca. Follow-up wydał mi się na jej tle płytą pozbawioną emocji, wykalkulowaną, a przede wszystkim nudziarską (choć lubiłem z niej bardzo "Warning Sign" i do pewnego momentu "The Scientist").

Pozdr.
    • Gość: JF Re: Coldplay wspomógł R.E.M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:55
      w rzeczy samej-tytuł powinien brzemieć - Coldplay podpina sie pod REM smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka