Dodaj do ulubionych

MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!!

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 12:00
oooo JAAAAA CIEEEEE!!!!! KTO TO SŁYSZAŁ????? TRAGEDIA!!!! powinni ją unicestwić!!! Sopot górą!!! więcej takich HHAAARTYSTUFFF!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fanatyk Stonesów Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: 83.238.70.* 02.09.05, 13:37
      HAAABAAA.... JESTEŚCIE ZAJ....ŚCI!!!!!
      • Gość: riki walentino Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.it-rem.com.pl 02.09.05, 13:40
        Co to znaczy "haaabaa"?
        • Gość: haba_haba Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.chello.pl 02.09.05, 14:55
          kto zna przebój tostilla squad - ch uj na ryj, ten wie wink
    • Gość: -) Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.autocom.pl 02.09.05, 15:07
      Straszne to było, dostałam przed chwilą
      media.putfile.com/mandaryna2
      trzymajcie się krzeseł
      • Gość: ????????????/ Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.acn.waw.pl 05.09.05, 21:23
        Sorki ale nie ogladalem wystepu w sopocie dlatego mam pytanie czy aby na 100 %
        ona tak spiewala jak jest pod tymi linkami??!! Nie moge uwierzyc. W serwisach
        czytam, ze mandaryna slabo wypadla ale przeciez to jest najgorzej wykonane
        jeczenie jakie w zyciu slyszalem bo nie mozna tego nazwac spiewaniem.
    • agorasa mandaryna z obrazem 02.09.05, 15:12
      z obrazem]

mandaryna na zywo
      www.cycek.pl
    • justine17 Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! 02.09.05, 16:21
      ona jest beznadziejna....
    • Gość: up Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:03
    • Gość: up Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 13:17
      • monia515 Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! 05.09.05, 12:51
        media.putfile.com/mandaryna2

Czy może mnie ktoś uświadomić co dalej robic po otwarciu w/w strony żeby
        usłyszeć ten występ?

• Gość: zapracowana Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.devs.futuro.pl 05.09.05, 13:17
      poczekaj a samo się włączy.
      wrażenia nieziemskie
      • Gość: skazana na M. Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.espol.com.pl 05.09.05, 19:37
        dobrze to określono: wrażenia nieziemskie! Jeśli ktoś z waszych znajomych ma
        chandrę, puście mu to. Ja po wysłuchaniu tego "przeboju" nie mogę opanować
        śmiechu. Czytałam, że to jest jak beczenie kozy. Lepiej już, żeby kozy
        nagrywały płyty, mniej by na tym ucierpiały nasze uszy. Boże, nadal się śmieję,
        a hitu Mandaryny słuchałam przez pół godziny (po prostu nie mogłam sie
        powstrzymać) i skończyłam jakieś 15 minut temu. Zaraz sobie go znowu włączę -
        to silniejsze ode mnie. O rany ja juz jestem uzależniona! To jest lepsze od
        najlepszego dowcipu.
        • bad_habit Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! 05.09.05, 21:29
          czy jej śpiew jest lepszy niż ten link? www.weed.ru/temp/catglobus.swf
          • bad_habit Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! 05.09.05, 21:31
            bad_habit napisała:

> czy jej śpiew jest lepszy niż ten link? www.weed.ru/temp/catglobus.swf
            www.weed.ru/temp/catglobus.swf
            kurcze,żle zapisałam

• Gość: cc Re: catglobus rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:07
              debeściacki ten kot!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka