Gość: Anka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 12:00 oooo JAAAAA CIEEEEE!!!!! KTO TO SŁYSZAŁ????? TRAGEDIA!!!! powinni ją unicestwić!!! Sopot górą!!! więcej takich HHAAARTYSTUFFF!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanatyk Stonesów Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: 83.238.70.* 02.09.05, 13:37 HAAABAAA.... JESTEŚCIE ZAJ....ŚCI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki walentino Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.it-rem.com.pl 02.09.05, 13:40 Co to znaczy "haaabaa"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haba_haba Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.chello.pl 02.09.05, 14:55 kto zna przebój tostilla squad - ch uj na ryj, ten wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -) Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.autocom.pl 02.09.05, 15:07 Straszne to było, dostałam przed chwilą media.putfile.com/mandaryna2 trzymajcie się krzeseł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????????/ Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.acn.waw.pl 05.09.05, 21:23 Sorki ale nie ogladalem wystepu w sopocie dlatego mam pytanie czy aby na 100 % ona tak spiewala jak jest pod tymi linkami??!! Nie moge uwierzyc. W serwisach czytam, ze mandaryna slabo wypadla ale przeciez to jest najgorzej wykonane jeczenie jakie w zyciu slyszalem bo nie mozna tego nazwac spiewaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
agorasa mandaryna z obrazem 02.09.05, 15:12 z obrazem] mandaryna na zywo www.cycek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
justine17 Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! 02.09.05, 16:21 ona jest beznadziejna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 13:17 Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! 05.09.05, 12:51 media.putfile.com/mandaryna2 Czy może mnie ktoś uświadomić co dalej robic po otwarciu w/w strony żeby usłyszeć ten występ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapracowana Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.devs.futuro.pl 05.09.05, 13:17 poczekaj a samo się włączy. wrażenia nieziemskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skazana na M. Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! IP: *.espol.com.pl 05.09.05, 19:37 dobrze to określono: wrażenia nieziemskie! Jeśli ktoś z waszych znajomych ma chandrę, puście mu to. Ja po wysłuchaniu tego "przeboju" nie mogę opanować śmiechu. Czytałam, że to jest jak beczenie kozy. Lepiej już, żeby kozy nagrywały płyty, mniej by na tym ucierpiały nasze uszy. Boże, nadal się śmieję, a hitu Mandaryny słuchałam przez pół godziny (po prostu nie mogłam sie powstrzymać) i skończyłam jakieś 15 minut temu. Zaraz sobie go znowu włączę - to silniejsze ode mnie. O rany ja juz jestem uzależniona! To jest lepsze od najlepszego dowcipu. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! 05.09.05, 21:29 czy jej śpiew jest lepszy niż ten link? www.weed.ru/temp/catglobus.swf Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: MANDARYNY WYCIE NA SCENIE!!! 05.09.05, 21:31 bad_habit napisała: > czy jej śpiew jest lepszy niż ten link? www.weed.ru/temp/catglobus.swf www.weed.ru/temp/catglobus.swf kurcze,żle zapisałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: catglobus rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:07 debeściacki ten kot! Odpowiedz Link Zgłoś