Gość: NY IP: *.as.kn.pl 19.03.07, 20:27 szkoda, ze nie interpol (myslalem ze oni jak ziolkowski u szydlowskiej w trojce powiedzial ze z NY, ale i tak fajnie: www.kulturaonline.pl/LCD,Soundsystem,na,Opener,Festival,tytul,artykul,330.html teraz czekam na interpol! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: LCD Soundsystem na Open'er:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 21:11 To się nie doczekasz. Bloc Party było ostatnim, rockowym wykonawcą na Heinekena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naivna Re: LCD Soundsystem na Open'er:) IP: *.smstv.pl 20.03.07, 11:42 Greg nawet mi nie mów takich rzeczy!!! Skąd wiesz, że nie będzie już żadnych rockowych zespołów na Openerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: LCD Soundsystem na Open'er:) IP: 80.51.180.* 20.03.07, 14:35 bo mowili o tym w trojce? Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: LCD Soundsystem na Open'er:) 20.03.07, 15:21 e tam. nawet w alterarcie nie znaja pełnego składu artystów. bądźmy dobrej nadzieji. LCDSS! mhy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eric Re: LCD Soundsystem na Open'er:) IP: *.devs.futuro.pl 20.03.07, 22:14 no ja mysle ze rocka juz wystarczy, w sumie SY to spełnia moj wymog co do rocka na festiwalu w 2000%, teraz chce jakas imprezowa muzyke, dance, house, pop! bawic sie trzeba!takie rzczy sie w takich warunkach sprawdzaja najlepiej (the knife bedzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tyle... Re: LCD Soundsystem na Open'er:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 12:16 bo powiedziano to wyraźnie w trójce przy okazji zapowiedzi LCD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Re: LCD Soundsystem na Open'er:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 03:46 Gość portalu: greg napisał(a): > To się nie doczekasz. Bloc Party było ostatnim, rockowym wykonawcą na > Heinekena. Bzdury, wkrótce kolejni reprezentanci sceny rockowej. A LCD Soundsystem - zacnie, zacnie... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_klein Re: LCD Soundsystem na Open'er:) 23.03.07, 10:24 Bardzo sie Ciesze. Bardzo rozsmieszyl mnie tekst "zacnie, zacnie" hahahaha ...."zacnie" Niesamowite Pozdowienia z Norrköping Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymixx Re: LCD Soundsystem na Open'er:) IP: 195.136.30.* 23.03.07, 14:48 LCD Soundsystem to najlepsza jak dotąd propozycja jesli chodzi o skład open'er w tym roku. myslalem że no. 1 jakim jest Sonic Youth nic nie przebije, a tu proszę. Sonic na festiwale sie nie nadaje, a LCD i owszem. może ktoś zgłupieje i zaprosi Nine Inch Nails? Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: LCD Soundsystem na Open'er:) 24.03.07, 10:56 W istocie zacnie! Ja bym powiedziała jeszcze - szacownie! LCD Soundsystem wymiata! Nieprawdopodobnie się ucieszyłam! To będzie coś! Wróżę sukces na miarę Basement Jaxx z zeszłego roku! A co do tego czy będą jeszcze rockowi wykonawcy czy nie... cóż, mogliby dorzucić jeszcze AM albo Strokesów jak dla mnie, ale jak dadzą coś ciekawego z elektroniki tez nie pogardzę! Tak czy siak będzie zawodowo! Aaaa wczoraj wyczytałam, że Groove Armada będzie Czyli dotrzymali obietnicy, że przyjadą za rok Odpowiedz Link Zgłoś