Gość: OLEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.03, 16:20 DALI PANOWIE CZADU 2 H MUZY.KTO BYL? OLEG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lukas Re: BYLEM NA IRON MAIDEN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 17:42 Ja bylem i i zastanawiam sie ,czy ktos ze stalych bywalcow tego forum tez byl? Bo jakos cicho narazie. Bardzo dobry koncert,support tez mi sie podobal (chyba mnie jednemu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metalliker Re: BYLEM NA IRON MAIDEN IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 19:28 Gość portalu: Lukas napisał(a): > Ja bylem i i zastanawiam sie ,czy ktos ze stalych bywalcow tego forum tez byl? > Bo jakos cicho narazie. > Bardzo dobry koncert,support tez mi sie podobal (chyba mnie jednemu). Tak, Tobie jednemu chyba. Ale koncert Ironów był świetny! Pono za pół roku znowu będą, więc... Up the Irons! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: BYLEM NA IRON MAIDEN 04.06.03, 19:58 a nie widzieliście może dziewczyny chodzacej w różowych klapkach, różowej spódnicy i różowej bluzeczce? bo jak tak, to była taka jedna dziewczyna, ktorej ze szczerego serca nienawidzę. zastanawiam się co ona tam wogóle robła?! mogła oddać te bilety np. mi. dzis jej w szkole nie było. pewnie jeszcze nie moze się otrząsnąć z szoku, że to nie był hip-hop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beldin Re: BYLEM NA IRON MAIDEN IP: *.opole.dialup.inetia.pl 04.06.03, 20:16 Bylem i jestem zachwycony A to ze ktos ma rozowa spodnice to jeszcze o niczym nie swiadczy.Fajny byl rozrzut wiekowy na koncercie najmlodsza fanke widzialem w wieku okolo 4, 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: BYLEM NA IRON MAIDEN 04.06.03, 21:35 różowa spdónica o niczym nie śiwadczy, ale powiedzonka w stylu curt cobain sie powiesił, mówione całkiem na serio już coś więcej. i słuchanie hip hopu też coś znaczy. biedny jej brat, fundnął jej ten bilet bo myślał, ze się dziewczyna nawróci. akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironmaiden Re: BYLEM NA IRON MAIDEN IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 07.06.03, 11:40 Ja byłam na koncercie z osobą, której nienawidzę... pseudometalówa w różowej bluzeczce, z płytą cradle of filth, wszystkimi płytami linkin park i biografią kurta cobaina w łapie, coś mi to do ironów nie pasuje. Ale nie udało się jej zepsuć mi tego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: BYLEM NA IRON MAIDEN 07.06.03, 16:56 Gość portalu: ironmaiden napisał(a): > Ja byłam na koncercie z osobą, której nienawidzę... pseudometalówa w różowej > bluzeczce, z płytą cradle of filth, wszystkimi płytami linkin park i biografią > kurta cobaina w łapie, coś mi to do ironów nie pasuje. > Ale nie udało się jej zepsuć mi tego wieczoru! a co pasuje do Ironow? z Twojej wypowiedzi jak i wypowiedzi Emusi wynika ze uczestnik koncertu Ironow to musi spelniac jakies szczegolne kryteria..a rozowe bluzeczki, Linkin Park, Nirvana i do tego hip hop to po prostu sa ZAKAZANE!!!!! dobrze ze na ajronach bylam juz wczesniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironmaiden Re: BYLEM NA IRON MAIDEN IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 07.06.03, 18:22 mallina napisała: > a co pasuje do Ironow? > z Twojej wypowiedzi jak i wypowiedzi Emusi wynika ze uczestnik koncertu Ironow > to musi spelniac jakies szczegolne kryteria..a rozowe bluzeczki, Linkin Park, > Nirvana i do tego hip hop to po prostu sa ZAKAZANE!!!!! > > dobrze ze na ajronach bylam juz wczesniej... Miałam na myśli to, że jak się słucha Iron Maiden, to powinno się reprezentować jednak jakiś wyższy poziom, niż Linkin Park, Nirvana i hip hop. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: BYLEM NA IRON MAIDEN 07.06.03, 18:39 Gość portalu: ironmaiden napisał(a): > > Miałam na myśli to, że jak się słucha Iron Maiden, to powinno się reprezentować jednak jakiś wyższy poziom, niż Linkin Park, Nirvana i hip hop. to straszne, bo wlasnie sie dowiedzialam ze reperezentuje jakis marny poziom.. moze by tak droga kolezanko nie generalizowac..? nie wiedze zadnych przeszkod aby sluchac wszystkiego co wymienilas i byc na odpowiednim hmm poziomie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironmaiden Re: BYLEM NA IRON MAIDEN IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 07.06.03, 18:47 Słuchaj sobie czego tam chcesz, ja Ci nie bronię. Tylko powinno się odróżniać komercję od prawdziwego grania. Mam wrażenie, że nie zauważasz pewnej istotnej różnicy między Linkin Park, a Iron Maiden... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: BYLEM NA IRON MAIDEN 07.06.03, 16:52 a co znaczy sluchanie hip hopu? ciekawi mnie to bardzo.. Odpowiedz Link Zgłoś
vampira Re: BYLEM NA IRON MAIDEN 07.06.03, 11:32 Gość portalu: Lukas napisał(a): > Bardzo dobry koncert,support tez mi sie podobal (chyba mnie jednemu). Support, jak support, nie mógł być lepszy od samych Ironów (a czy ktoś taki w ogóle istnieje???) Jak na mój gust, to rzeczywiście co do Straya nie mam jakiś strasznych zastrzerzeń i wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że wszystkie piosenki brzmiały jakoś bardzo podobnie i zlały mi się w jedno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: BYLEM NA IRON MAIDEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 18:33 A mialem baaaardzo pozytywne zdanie o fanach IM... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: BYLEM NA IRON MAIDEN 07.06.03, 18:41 no kubasa, ja tez troche sie zdziwilam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: BYLEM NA IRON MAIDEN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 20:11 mallina napisała: > no kubasa, ja tez troche sie zdziwilam.. Ja mam nadal o nich pozytywne zdanie (nie uwazam sie za fana IM,po prostu lubie dobra muzyke).Trudno po TAKIM koncercie przyjsc do domu i napisac ,ze Limp Bizkit ,hip hop,i tym podobne rzeczy sa rowne IM.Po prostu sie nie da. (Czekam na slowa krytyki ). Odpowiedz Link Zgłoś
vampira Re: BYLEM NA IRON MAIDEN 07.06.03, 21:18 Małe sprzeczki zawsze i wszędzie. Ale po co byłoby to forum gdyby się na nim troche nie kłócić. Tylko proszę, nie przesadzajmy! A tak na marginesie, to naprawdę szkoda, że Ironi nie przyjechali do Krakowa... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: BYLEM NA IRON MAIDEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 22:00 Gość portalu: Lukas napisał(a): > mallina napisała: > > > no kubasa, ja tez troche sie zdziwilam.. > > Ja mam nadal o nich pozytywne zdanie (nie uwazam sie za fana IM,po prostu > lubie dobra muzyke).Trudno po TAKIM koncercie przyjsc do domu i napisac ,ze > Limp Bizkit ,hip hop,i tym podobne rzeczy sa rowne IM.Po prostu sie nie da. > (Czekam na slowa krytyki ). Ee tam ,ze ktos tam porownuje Nirvane do IM to mnie nie boli, bo ja az tak wysoko Maidenow nigdy nie cenilem. chodzi mi tylko o te teksty w rodzaju: "byla tam kolezanka w rozowej bluzeczce itd." na poziomie IV klasy podstawowki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: BYLEM NA IRON MAIDEN IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.03, 22:17 dokladnie kubasa, o to wlasnie chodzi.. jak takze o to ze ten kto slucha ajronow to nie moze sluchac na ten przyklad nirvany czy hh..ciekawa definicja.. bardzo sie ciesze ze ja nie mam uszu ukierunkowanych do odbioru tylko jednego gatunku muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laurana_Kanan Re: BYLEM NA IRON MAIDEN IP: rolna2:* / 192.168.0.* 08.06.03, 19:06 koncert byl naprawde zarabisty.... zagrali wspaniale, dopchalam sie do barierek, wszystko widac, wszystko slychac ( teraz wprawdze troche mniej, ale to nic..) nie bede sie rozpisywac, bo pokazcie mi osobe, ktore sie zawiodla.... Stray tesh mogl byc, aler podniecenie oczekiwania na NICH przeszkodzilo troche w przyswajaniu tej muzyki.... ale przyszlam, sciagnelam, moze byc... ogólnie czekam na jesien ( i zbieram kase...) a klotni o rozowe spodniczki nie rozumiem i nawet sie nie staram.... ja tam sie dobrze czulam i nie patrzylam na otoczenie ( odlaczylam sie od chlopakow i myk myk w mlyn) ... a nawet gdybym sie natknela na dziewcze w rozowym, to pewnie nie wywolaloby to zadnej agresji czy odrazy... muzyka IRON MAIDEN nie jest tylko dla wybranych..... a moze sie myle???? UP THE IRONS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś