jo-asiunka 03.12.06, 19:08 Kiedy? Coś wiadomo? Któraś z tych ksiązek miała być na swięta... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: sprężyna i silva rerum 03.12.06, 19:28 Jezeli juz, to ta druga. Nowa powiesc na pewno nie ukaze sie kilka miesiecy po Polewce:) Odpowiedz Link
psiamama Re: sprężyna i silva rerum 03.12.06, 22:00 Z Tego co wiem od samej pani MM Silva Rerum jednak nie zdąży sie pojaiwć na święta . Odpowiedz Link
jedynataka Re: sprężyna i silva rerum 04.12.06, 00:24 nie będąc wcale wredną: dlaczego mnie to nie dziwi? ;-) Odpowiedz Link
jo-asiunka Re: sprężyna i silva rerum 05.12.06, 14:58 mnie też nie... W zasadzie tak tylko pytałam. Ale żeby też, pisząc od tylu lat, nie nauczyć się że zawsze wychodzi minimum rok później niż się planowało - dziwię się kobiecie. I wydawnictwu. Odpowiedz Link
jessy3 Re: sprężyna i silva rerum 06.12.06, 17:25 jo-asiunka napisała: > mnie też nie... W zasadzie tak tylko pytałam. Ale żeby też, pisząc od tylu lat, > nie nauczyć się że zawsze wychodzi minimum rok później niż się planowało - > dziwię się kobiecie. I wydawnictwu. Ja gdzieś czytałam, że to na być na święta roku 2007 :P Odpowiedz Link