Gość: benek Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 21:45 A co powiecie na instrumentalne kawałki z "Low" i "Heroes" Bowiego? --- System. Od zera do trendsettera. Powieść w odcinkach o rynku muzycznym. www.dobreinfo.pl/Media.aspx?menu=SYS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka25 Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 21:51 a gdzie "Lily was here"?czyli saksofon w wykonaniu Candy Dulfer!!!!!!!!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magg Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.02.09, 21:54 ja nie przepadam za wolnymi piosenkami, dla mnie spokojne utwory są do kontemplacji, w towarzystwie książki itp. lenny kravitz i jego "fly away" na przykład, ta piosenka kings of leon również mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagny Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 23:18 Keith Sweat - "Nobody". Zdecydowanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 23:24 "Sexuality" Telliera! Odpowiedz Link Zgłoś
wildwestjerky Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się 15.02.09, 06:53 A kto zna utwór Lennona 'Beef jerky" ? Polecam super przekąskę wildwestjerky.plANUJ rozsądnie swoje odżywianie. Smaczne,zdrowe, niskokaloryczne, naturalne proteinki suszonej wołowinki. Idealne dla smakoszy,piwoszy,sportowców, dzieci, ludzi dbających o linię i rzucających palenie i dla.....pakerów. Wildwestjerky w ciągu roku podbiły Skandynawię. Już są w Polsce - warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.02.09, 07:01 Ja tam lubie przy Rage Against i "Sabotage" Beastie Boys CZad! p.s. Jestem dziewczyna, obalam mit jako ze jestesmy zimne i z bolaca glowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.chello.pl 15.02.09, 10:15 NO ja tam bym zasnęła przy tych piosenkach. Proponuję jednak np. Rammsteina. Trochę energii w łóżku mili Państwo! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się 15.02.09, 10:40 W Niemczech do tego celu doskonale nadaje się popularna w czasie ostatniej wojny "Erika": "Auf der Heide..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrażony Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.chello.pl 15.02.09, 12:04 co to za lista, na której nie ma Air - All I Need Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: 94.72.98.* 15.02.09, 12:26 Sexual Eruption Snoopa ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toyes Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 12:32 carelles whisper Odpowiedz Link Zgłoś
pitlach Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się 15.02.09, 13:52 polecam Anna maria Jopek&Tomasz Stańko-Koncert Walentynkowy z 2002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexxx Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.30-79-r.retail.telecomitalia.it 15.02.09, 16:04 Jak dla mnie to Lil Wayne "Lollipop" wygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 19:05 Chyba zapomnieliście o Another Level - Freak Me Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvbfggbvb Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 22:53 do dupy ta lista, steve vai - in my dreams with you, ale to moja piosenka wiec spadajta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 09:37 CHRIS ISAAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 12:33 City Lights zespołu Husky Rescue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc poor Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.09, 17:37 what about .. "nights in white satin" ponadczasowe.... poor gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.09, 17:42 also LEO SAYER -when i need you-..poor gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.09, 17:53 c dion is outstanding ....but..niestworzyla jeszcze czegos co zwala z nog prosto w ramiona posccieli pelnej uczucia i tkliwosci...poor gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.plantpath.wisc.edu 16.02.09, 19:50 Nic nie przebije w tych sprawach rytmicznego, jednostajnego lomotu poslkiego punk rocka: brak umiejetnosci muzycznych powoduje czasem przyjemne skutki uboczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfferf Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 15:49 A ja lubię się ze swoją laską pieprzyć w ciszy wtedy możemy się wsłuchać w swoje jęki i nic nie rozprasza. Czasami bardzo cicho radio leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.net-partner.pl 19.02.09, 22:20 mi do głowy przychodzi: z wolnych brayan adams - have you ever really love a women leonard cohen - closing time kate melua - my aphrodisiac is you heartbeat - w orginale the knifs i w coverze Gonzalesa z szybkich: jet - are you gonna be my girl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: 198.28.92.* 20.02.09, 12:00 najlepsze jest chilli zet, cokolwiek co tam leci jest akurat Odpowiedz Link Zgłoś