Dodaj do ulubionych

10 najlepszych piosenek do kochania się

• Gość: benek Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 21:45
      A co powiecie na instrumentalne kawałki z "Low" i "Heroes" Bowiego?

---

System. Od zera do trendsettera.
      Powieść w odcinkach o rynku muzycznym.

www.dobreinfo.pl/Media.aspx?menu=SYS
    • Gość: anulka25 Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 21:51
      a gdzie "Lily was here"?czyli saksofon w wykonaniu Candy Dulfer!!!!!!!!!!!?????
    • Gość: magg Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.02.09, 21:54
      ja nie przepadam za wolnymi piosenkami, dla mnie spokojne utwory są do kontemplacji, w towarzystwie książki itp. lenny kravitz i jego "fly away" na przykład, ta piosenka kings of leon również mi odpowiada.
    • Gość: dagny Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 23:18
      Keith Sweat - "Nobody". Zdecydowanie!!
    • Gość: ag Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 23:24
      "Sexuality" Telliera!
    • wildwestjerky Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się 15.02.09, 06:53
      A kto zna utwór Lennona 'Beef jerky" ?
      Polecam super przekąskę wildwestjerky.plANUJ rozsądnie swoje odżywianie. Smaczne,zdrowe, niskokaloryczne, naturalne proteinki suszonej wołowinki. Idealne dla smakoszy,piwoszy,sportowców, dzieci, ludzi dbających o linię i rzucających palenie i dla.....pakerów.
      Wildwestjerky w ciągu roku podbiły Skandynawię. Już są w Polsce - warto spróbować

• Gość: gosc Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.02.09, 07:01
      Ja tam lubie przy Rage Against i "Sabotage" Beastie Boyssmile CZad!
      p.s. Jestem dziewczyna, obalam mit jako ze jestesmy zimne i z bolaca glowasmile
    • Gość: Gość Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.chello.pl 15.02.09, 10:15
      NO ja tam bym zasnęła przy tych piosenkach.
      Proponuję jednak np. Rammsteina. Trochę energii w łóżku mili Państwo!
    • zigzaur Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się 15.02.09, 10:40
      W Niemczech do tego celu doskonale nadaje się popularna w czasie ostatniej wojny "Erika":

"Auf der Heide..."
    • Gość: obrażony Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.chello.pl 15.02.09, 12:04
      co to za lista, na której nie ma Air - All I Need uncertain
    • Gość: ja Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: 94.72.98.* 15.02.09, 12:26
      Sexual Eruption Snoopa ;d
    • Gość: toyes Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 12:32
      carelles whisper big_grinbig_grin
    • pitlach Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się 15.02.09, 13:52
      polecam Anna maria Jopek&Tomasz Stańko-Koncert Walentynkowy z 2002
    • Gość: Alexxx Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.30-79-r.retail.telecomitalia.it 15.02.09, 16:04
      Jak dla mnie to Lil Wayne "Lollipop" wygrywa big_grinbig_grin
    • Gość: Gość Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 19:05
      Chyba zapomnieliście o
      Another Level - Freak Me smile

• Gość: bvbfggbvb Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 22:53
      do dupy ta lista, steve vai - in my dreams with you, ale to moja piosenka wiec spadajta tongue_out
    • Gość: laura Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 09:37
      CHRIS ISAAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: marcin Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 12:33
      City Lights zespołu Husky Rescue
    • Gość: gosc poor Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.09, 17:37
      what about .. "nights in white satin" ponadczasowe.... poor gosc
    • Gość: gosc Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.09, 17:42
      also LEO SAYER -when i need you-..poor gosc
    • Gość: gosc Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.09, 17:53
      c dion is outstanding ....but..niestworzyla jeszcze czegos co zwala z nog prosto w ramiona posccieli pelnej uczucia i tkliwosci...poor gosc
    • Gość: koneser Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.plantpath.wisc.edu 16.02.09, 19:50
      Nic nie przebije w tych sprawach rytmicznego, jednostajnego lomotu poslkiego punk rocka: brak umiejetnosci muzycznych powoduje czasem przyjemne skutki uboczne.. smile
    • Gość: sdfferf Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 15:49
      A ja lubię się ze swoją laską pieprzyć w ciszy wtedy możemy się wsłuchać w swoje jęki i nic nie rozprasza. Czasami bardzo cicho radio leci.
    • Gość: Gość Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: *.net-partner.pl 19.02.09, 22:20
      mi do głowy przychodzi:
      z wolnych
      brayan adams - have you ever really love a women
      leonard cohen - closing time
      kate melua - my aphrodisiac is you
      heartbeat - w orginale the knifs i w coverze Gonzalesa
      z szybkich:
      jet - are you gonna be my girl?
    • Gość: a Re: 10 najlepszych piosenek do kochania się IP: 198.28.92.* 20.02.09, 12:00
      najlepsze jest chilli zet, cokolwiek co tam leci jest akurat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka