Dodaj do ulubionych

Do Pana Maurycego

IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 07:41
Mam prośbę, jeśli lecisz z informacją w pełnym brzmnieniu ( a tych informacji
dałeś tu kilka na forum) to powołaj się stary na źródło. Zawsze też możesz
troche posiedzieć i przeredagować informacje. Te infa ktoś napisał, zebrał, a
ty walisz jak swoje.
http://www.karkonosz.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: koras Re: Do Pana Maurycego IP: *.focal-chi.corecomm.net 14.06.01, 02:37
      Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Mam prośbę, jeśli lecisz z informacją w pełnym brzmnieniu ( a tych informacji
      > dałeś tu kilka na forum) to powołaj się stary na źródło. Zawsze też możesz
      > troche posiedzieć i przeredagować informacje. Te infa ktoś napisał, zebrał, a
      > ty walisz jak swoje.
      > http://www.karkonosz.pl
      No i coz sie stalo "panie" w d.. kop... ,kolega chociaz cos robi.A nie wyskoczy z
      jakims glupim tekstem i mysli ze jest redaktor.A wogole to niewchodz "pan" tu
      wiecej bo psujesz "pan" atmosfere tego forum.Ludzie wchodza tu zeby sie czegos
      dowiedziec,a nie "czytac" teksty osoby zakapleksionej.Tak wogole to sorki maurycy
      ze sie wtracilem,ale nerwy mi puscily.Prosimy o wiecej takich info.POZDROWIENIA.

• Gość: Piotr Re: Do Pana Maurycego IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 10:23
        Gość portalu: koras napisał(a):

> No i coz sie stalo "panie" w d.. kop... ,kolega chociaz cos robi.

Nie mam nic przeciwko dalszemu poruszaniu tych informacji, bo po to są
        publikowane, aby wiara rozmawiała, ale gościu kopiuje je w całości z jednej
        witryny i wkleja jako swoje na drugą, a to juz jest złodziejstwo. Jak już chce
        pokazać jaki jest mądry i ile wiedzy ma z regionu, to niechaj sam coś napisze. Te
        informacje są ogólno dostępne zarówno w internecie, radiu, telewizji czy gazetach
        ( na pewno nie w Wyborczej, he, he która jest jeśli idzie o region wybiórcza).
        Wystarczy to samo napisac samodzielnie - własnymi słowami. Może nawet czasemi
        lepiej będzie to brzmiało. A jeśli ktoś jest leniwy to powinien powołać się na
        źródło.

• maurycy Re: Do Pana Maurycego 14.06.01, 10:18
      Drogi Panie Piotrze.
      Będę zaznaczał źródło.
      Jedynie chodzi o propagację wiadomości i regionu.
      W postach "co nowego" napisałem o portalu Karkonosz,
      który, czytam codziennie.

Pozdrowienia z Wyczółkowskiego

Maurycy
      • Gość: koras Re: Do Pana Maurycego IP: *.focal-chi.corecomm.net 15.06.01, 04:34
        W takim wypadku to sorki dla wszystkich ,dla pana Piotra za moj "wybuch"emocij
        no i dla maurycego ze wogole sie wtracilem.Ale mysle ze teraz jest juz wszystko
        wporzadku.TO DO DZIELA PANOWIE I GONMY PO TO PIERWSZE MIEJSCE.
        PS.A tak przy okazji to mamy chyba nowego "forumowicza"?:))
        • Gość: Piotr Re: Do Pana Maurycego IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 07:08
          Jak bedzie czas ;-)
    • Gość: maurycy Re: Do Pana Maurycego IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 10:54
      Chyba sie poprawiłem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka