Gość: antinomi IP: 95.178.82.* 22.09.10, 19:52 Szukam sprawdzonej wróżki w Jeleniej Górze, proszę o adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poiu Re: Szukam wróżki IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 07:40 Jeśli jej szukasz, to ona o tym wie i skontaktuje się z Tobą. W przeciwnym wypadku nie jest wróżką. I od razu poproś o numery do totka, żeby chociaż "wizyta" się zwróciła......:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
xlilianax Re: Szukam wróżki 24.06.11, 13:20 Mam wypróbowany kontakt! katharsis.pdg.pl robiłam u nich horoskop, regularnie korzystam z Tarota i zamówiłam rytuał ochronny. Nie oszukują! Horoskop był niesamowicie dokładny, a wróżby Tarota sprawdzają się co do joty. Z resztą wystarczy spojrzeć na opinie ;) Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
xlilianax Re: Szukam wróżki 24.06.11, 13:20 Mam wypróbowany kontakt! katharsis.pdg.pl robiłam u nich horoskop, regularnie korzystam z Tarota i zamówiłam rytuał ochronny. Nie oszukują! Horoskop był niesamowicie dokładny, a wróżby Tarota sprawdzają się co do joty. Z resztą wystarczy spojrzeć na opinie ;) Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Szukam wróżki 25.06.11, 00:29 Może zaproponuję ...ul. Podwale, mur oporowy za przystankiem ! ;) dobry rozbieg spod Komfortu ...efekt murowny, sprawdza się za każdym razem ! :) ...no chyba, że jesteś długonogą blondynką, to zaproponuję ciekawszą kurację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam-australia Re: Szukam wróżki 12.09.25, 10:28 Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, prowadzi sesje telefoniczne, co działa tak samo jak wizyta osobista. Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś