Dodaj do ulubionych

System zlecony a system gospodarczy

25.09.18, 10:49
Cześć,
zastanawiamy się z mężem nad budową domu, bardzo wiele osób mówi, iż systemem gospodarczym jest taniej. Aczkolwiek bardzo ciężko jest wyegzekwować od ekipy budującej dom reklamację na źle wykonane usługi. Natomiast systemem zleconym ma się gwarancję od generalnego wykonawcy, który w razie niedoróbek poprawia wszystko. Mieszkamy w okolicy Jeleniej Góry i bardzo wiele osób poleciło nam firmę Regess generalny wykonawca. Ktoś może słyszał coś o tej firmie budowlanej, albo może ma namiary na sprawdzoną firmę? A może jesteście zdania, że systemem gospodarczym mimo wszystko będzie lepiej. Heh nie wiemy, jaką decyzję podjąć w tym temacie, gdyż nie są to małe pieniądze.
Obserwuj wątek
    • miramarjg Re: System zlecony a system gospodarczy 30.09.18, 20:28
      Tak, moim zdaniem Regess jest bardzo ok. Nigdy nie słyszałem, aby były jakieś przeboje z tą firmą i są na rynku odkąd pamiętam, więc śmiało możesz skorzystać z ich oferty.
      • wrunger Re: System zlecony a system gospodarczy 06.06.19, 15:11
        Ja słyszałem, że dość dobrą firmę w Jeleniej Górze jest również Mava - mava.com.pl/ znajomemu budowali dom w Staniszowie.
    • wrunger Re: System zlecony a system gospodarczy 22.11.19, 13:06
      Ja znowuż znam firmę, która zajmuje się pośrednictwem w najmie doświadczonych pracowników budowlanych - onderaannemers , mają głównie polskich podwykonawców, co oznacza, że na pewno będzie łatwo coś w tym temacie załatwić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka