Dodaj do ulubionych

Szkoły policealne

03.12.18, 12:17
W kwietniu kończę technikum. Dalszą kontynuację nauki planuje w Jeleniej Górze. Czy są jakieś szkoły policealne które prowadzą system nauczania codzienny ? Bo tylko taki mnie interesuje. Trochę szukałam i większość szkół oferuje naukę zaocznie
Obserwuj wątek
    • kara65656565 Re: Szkoły policealne 14.12.20, 14:16
      potwierdzam :)
    • karolina.ptak88 Re: Szkoły policealne 12.01.21, 11:52
      Też polecam Cosinusa. Szkoła jest darmowa i nie ma żadnych umów. Uczyli mnie wykwalifikowani nauczyciele - dyplomowani, doktoranci z wyższej uczelni. A to, co najbardziej mi się podobało to praktyka. Dzięki temu łatwo zdałam egz zawodowy i później zdobyłam pracę w zawodzie. Szczerze polecam :)
    • belamom555 Re: Szkoły policealne 24.03.21, 14:50
      Polecam Cosinusa w Koszalinie!!!!!! Bardzo dobry zespół nauczycieli. Sprawna organizacja, miło i przyjemnie można zdobyć dodatkowy dyplom. Ze wszystkim się można dogadać. Warto sprawdzić samemu ;)) :)
    • kasia12301230 Re: Szkoły policealne 15.06.21, 11:11
      POLECAM SZKOŁĘ POLICEALNĄ COSINUS W ELBLĄGU, DOŻY WYBÓR KIERUNKÓW, NIE MA UKRYTYCH KOSZTÓW ZA NAUKĘ, WYKWALIFIKOWANA KADRA NAUCZYCIELI, PRAKTYKA ZAWODOWA KTÓRA POZWALA NA WIĘKSZE ROZWIJANIE SWOICH UMIEJĘTNOŚCI
    • patrycjab2609 Re: Szkoły policealne 16.06.21, 11:10
      Polecam szkołę cosinus, szkoła jest bezpłatna co jest ważne, zajęcia odbywają się w formie zaocznej co daje możliwość połączenia nauki i zdobywaniu zawodu z pracą, po zdobyciu wykształcenia średniego oraz matury można rozpocząć naukę w szkole policealnej cosinus,jest szeroki wybór kierunków tj kosmetyka( 2 lata), opiekun medyczny (1,5 roku), administracja (2 lata), archiwista (2 lata), we wrześniu otwierają się kolejne nowe kierunki ,między innymi asystentka stomatologiczna, higienistka stomatologiczna, opiekunka dziecięca, podolog, także myśle że każdy znajdzie coś dla siebie :) nauczyciele również przesympatyczni i bezkonfliktowi, co więcej szkoła nie ma ograniczeń wiekowych
    • sylwkaja Re: Szkoły policealne 20.12.21, 14:45
      system zaoczny też nie jest zły, daje możliwość zarabiania i uczenia się jednocześnie, przy czym tak jak wyżej - za samą naukę też nie trzeba płacić:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka