Dodaj do ulubionych

szukam gin

IP: 212.127.95.* 23.10.06, 15:31
szukam dobrego ginekologa, ktory poprowadzi moja ciaze.
duzo pozytywow slyszalam/czytalam o takich lekarzach jak: dr Lachowski, dr
Morowski, dr Michalik, dr Sender, dr Halama, dr Szymanek, dr Kowalska, dr
Eko, dr Fuchs, dr Bodniak, dr Korzeniowski.
prosze o opinie, podzielenie sie doswiadczeniami.
bede bardzo wdzieczna!
Obserwuj wątek
    • Gość: 1_2_3 Re: szukam gin IP: 82.160.92.* 23.10.06, 22:14
      Nie jestem w ciazy ale polecam przesympatycznego dr Eko.Pacjenta nie traktuje
      jak intruza i maszynke do robienia pieniedzy.
      Z ciekawosci spytam gdzie teraz pracuje Michalik?
      • Gość: klaudiaprokula Re: szukam gin IP: *.crowley.pl 26.10.06, 15:41
        Ja z czystym sumieniem polecam medikoncept i dr Balcerek natomiast zdecydowanie
        odradzam corfamed od tego miejsca należy trzymać się daleko - tłoki ,
        nierzyjemna obsługa i lekarze , którzy nie mają porzeby interesowania się
        zdrowiem swoich pacjentek!!!!
        • secasia Re: szukam gin 03.11.06, 11:57
          Hm... to zalezy jakie kto ma doswiadczenia... Ja do Corfamedu chodze od poczatku
          jego istnienia... Ciaze prowadzil mi dr Bielicki z Corfamedu i przyznam ze
          bardzo sie o mnie troszczyl, byl bardzo mily dla mojego meza, wszystko tlumaczyl
          i wogole... Gdy zaniepokoily go moje wyniki podal numer telefomu komorkowego i
          baz wzgledu na pore moglam sie skonsultowac....
          Faktycznie ostatnio tloki sa ale cos za cos... Zalezy co dla kogo jest wazne
          • Gość: danusia Re: szukam gin IP: *.os1.kn.pl 06.11.06, 14:38
            U mnie lekarz z tej przychodni nie rozpoznał raka, na szczęście i w porę
            zmieniłam lekarza i przychodnię – żyję i mam się dobrze.
      • Gość: ela Re: szukam gin IP: *.akron.net.pl 08.11.06, 14:33
        Dr Michalik prowadzi prywatny gabinet przy ul.Słowiańskiej
        /nowa plomba blisko ul.Jedności Narodowej/
      • szafirex Re: szukam gin 30.12.06, 12:17
        Mam bardzo złe doświadczenia z dr Eco. Ściągnął ode mnie i mojej rodziny około
        8.000 PLN mówiąc, że musimy zakupić lek bo szpital go nie ma, potem okazało się,
        że leczył nim prywatnie inne pacjentki a mi i tak kazał płacić za każdą wizytę.
        W czasie leczenia wychodził z gabinetu, zostawiał mnie samą, w międzyczasie do
        gabinetu wchodzili studenci, a ja z rozłożonymi nogami...Mógł mnie chociaż czymś
        przykryć, chociażby ligniną! Nie mogłam wstać bo byłam w trakcie zabiegu. Poza
        tym nigdy nie przychodził na czas, czasami opóźnienie wynosiło nawet 3 godziny.
        Przyjmuje za kasę i to nie małą na terenie szpitala Chałbińskiego w czasie
        dyżurów, to chyba nie fair? Tak czy inaczej, jak okazało się, że się zbuntowałam
        i powiedziałam, że nie będę mu płaciła za wizyty i lek dla innych (musiałam
        pożyczyć te 8.000 od rodziny, znajomych) to mnie wyrzucił z gabinetu. Wyszedł i
        powiedział ,że jak wróce to ma mnie już nie być. Teraz chodzę do Jarosza-niebo a
        ziemia. Szacunek do pacjenta, dbałość o profilaktykę i super podejście do pacjenta.
        • Gość: D To co napisałaś o dr Eco, to jakiś koszmar....... IP: *.as.kn.pl 30.12.06, 22:09
          Uf.....
          • szafirex Re: To co napisałaś o dr Eco, to jakiś koszmar... 01.01.07, 10:46
            Pozory mogą bardzo mylić. Pierwsze wrażenie dr Eco (Edwin Ecollio) robi bardzo
            dobre. Uśmiechnięty murzynek, doskonale mówiący po polsku. Mieszka na stałe w
            Kamieńcu z żoną i potomstwem, zna tutejsze realia. Od innych pacjentek, które
            zapoznałam czekając na niego pod gabinetem dowiedziałam się, że kiedyś był inny,
            że chciał zbawiać świat, a już na pewno Polską służbę zdrowia. Z czasem jednak
            poznał zasady gry i chyba uznał, że walka z wiatrakami nie ma sensu. Cóż, "jeśli
            wejdziesz między wrony musisz krakać jak i one".

Nie wiem jaki jest jeśli chodzi o prowadzenie ciąży, z plotek korytarzowych
            słyszałam, że wszystkie chcą u niego rodzić.

Pytanie tylko, czy jest aż tak dobry, czy inni są tak źli, że na ich tle jest
            "gwiazdą".

Słyszałam też, że mniej liberalne kobiety boją się u niego rodzić ze względu na
            jego orientalność-to akurat uważam nie powinno mieć znaczenia. Lekarz z Afryki,
            który przybył do Polski musiał mieć silną motywację, aby się uczyć!
            • Gość: D naciągacz i nic nie jest wstanie go wytłumaczyć IP: *.as.kn.pl 02.01.07, 18:54
              Naciąganie innych ludzi jest chamstwem i nic i nikt nie jest wstanie
              wytłumaczyć tego pana – po czymś takim pozostaje tylko niesmak, jestem
              zdegustowana postawą dr.
              • blanka0 Re: naciągacz i nic nie jest wstanie go wytłumacz 11.01.07, 09:16
                dr Eco przyjmuje takze w przychodni w Kamieńcu wrocławskim / tam tez mieszka/
                kolejki są nieziemskie, choć ja raczej nie skorzystam, faktycznie kiedys leczył
                dla nauki teraz dla czegoś innego........
    • Gość: Beti Re: szukam gin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:30
      To prywatny gabinet czy na NFZ ??
      • Gość: ela Re: szukam gin IP: *.akron.net.pl 14.11.06, 15:48
        Gabinet jest prywatny , ale ma podpisaną umowę z NFZ.
    • Gość: Izini Re: szukam gin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:14
      ja wlaśnie podczas ciąży w zeszłym roku2005,byłam prowadzona przez dr Jacka
      Bielickiego z Corfamedu,bardzo byłam zadowolona i bardzo sobie chwalę,na
      początku miałam zagrożoną ciążę,dostałam nr tel komórkowego i mogłam dzwonić o
      każdej porze.podczas wizyt wyjaśniał szczegółowo co i jak szczególnie to ważne
      dla mężów/facetów bo kobitki zazwyczaj oczytane,ale co praktyka i rzeczywistość
      to nasze.Nie spieszył się to ważne dla pacjentek,wręcz domagał się pytań.A na
      tłumy mam radę,żeby rejestrować się odpowiednio wcześniej na termin nam
      odpowiadający.To tyle uśmiech i pozytywne myślenie Sportsmenka
      • ela1001 Re: szukam gin 11.11.06, 14:21
        Też polecam dr Bielickiego. Lecze się u niego od początku powstania Corfamedu i musze przyznać , że mało jest tak oddanych pacjentkom lekarzy. Przy tym jest fachowy i co ważne kontaktowy.
      • Gość: dag Re: szukam gin IP: *.akron.net.pl 14.11.06, 15:54
        Dr Bielecki u mojej 18 letniej córki
        rozpoznał zaawansowanego raka,którego nie miała!!!!!!!!!!
        Zrobiła wyniki i okazało się,że jest okazem zdrowia.
        Zanim się to okazało przeżyłyśmy koszmar.
        • Gość: uh Re: szukam gin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 13:28
          moze nie rozpoznal, a podejrzewal i w celu wykluczenia tego podejrzenia konieczne byly dalsze badania...
    • Gość: chmurcia4 Re: szukam gin IP: *.wroclaw.mm.pl 14.11.06, 19:35
      więc do kogo najlepiej się wybrać??
      • sylaluk Re: szukam gin 15.11.06, 22:29
        Ja polecam dr Artura Polaka!!! Dzięki niemu (no niedosłownie oczywiście (-: )
        zaszłam w ciążę, jakos tę ciążę donosiłam i mam wspaniałego (3 -letniego w tej
        chwili)Synka.W czasie ciąży mogłam dzwonić do niego o każdej porze dnia i nocy,
        dał mi telefon komórkowy i domowy, odpowiada rzeczowo na kazde zadane pytanie
        czy wątpliwość.POLECAM!!!
        pozdrawiamy
        Sylwia i Hubi(24.09.2003)
        • kareczka Re: szukam gin 08.01.07, 12:36
          Ja polecam dr Sender, prowadzila moja ciaze, super babka, szlam do niej zawsze
          z pozytywnym nastawieniem, zero strachu czy wstydu. Potrafila zawsze pocieszyc,
          mozna do niej dzwonic na komorke (co jest wazne, inny lekarz nie chcial dac
          swojego nr komorkowego). Mojej kolezance dwie zagrozone ciaze poprowadzila tak,
          ze wszystko skonczylo sie dobrze :) polecam
          • Gość: sabina Re: szukam gin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.07, 14:02
            A gdzie dr Sender przyjmuje i gdzie pracuje ( w którym szpitalu)?
            • kareczka Re: szukam gin 11.01.07, 10:13
              Dr Sender pracuje w szpitalu na Kamienskiego, a przyjmuje na placu Grunwaldzkim
              15 w Polidencie nr do rejestracji to /071/ 328-58-55
              • Gość: sabina Re: szukam gin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.07, 10:58
                Karteczka dziękuję bardzo.
      • Gość: Anka Re: szukam gin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 08:46
        Uważam że najlepsza jest dr Płatek z Dolmedu,byłam i naprawdę się nie
        zawiodłam,miła,kompetentna i wie wszystko,a przedewszystkim konkretna,nie
        przeciąga wizyt jak dr Rusiecka,u której wizyta trwa około 2 godzin,a na
        koniec wizyty zapomniała co mi dolegało.
        • Gość: ollivek Re: szukam gin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:17
          A ja myślę wręcz odwrotnie. Rusiecka jest kompetenta i bada od stóp do głów. Fakt, wizyty się przeciągają i terminy opozniają bo ona nie zwaraca uwagi na to ze na pacjentkę ma przeznaczone 15 minut tylko ją trzyma ile potrzeba i jest bardzo miła. Jak byłam u Płatek to wizyta trwala 10 minut z czego 7 zajęło jej wklepywanie do komputera moich danych. szczerze nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka