Dodaj do ulubionych

wyrwanie zeba

IP: *.wroclaw.mm.pl 24.01.07, 17:30
gdzie we Wroclawiu wyrwe tanio i dobrze zeba trzonowego? ile kosztuje teraz
taka "przyjemnosc"?

bede wdzieczny za wszelkie informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: 989y Re: wyrwanie zeba IP: *.wroclaw.mm.pl 24.01.07, 19:04
      pilne!! prosze o pomoc
      • Gość: Ewelina Re: wyrwanie zeba IP: *.as.kn.pl 24.01.07, 20:55
        Gabinet na Ślicznej 7/1. Miła atmosfera, czysto, fachowo.
        • Gość: 989y Re: wyrwanie zeba IP: *.wroclaw.mm.pl 25.01.07, 17:56
          a ile to kosztuje w tym gabinecie?

moze jeszcze ktos poleci jakies miejsce? moze jacys studenci Stomatologii
          odwazyliby sie? ;)
    • secasia Re: wyrwanie zeba 25.01.07, 21:27
      a ja polecam Poliklinike Stomatologiczna na ul. Sleznej 158 co prawda trzeba
      przyjsc przed 8:00 rano i czekac w kolejce (chyba ze przyjdziesz o 7 i bedziesz
      pierwsza) ale profesjonalizm pelen. Wyrwanie jest na kase chorych a mocniejsze
      znieczulenie platne 10 zl. W prywatnych gabinetach znieczulenie szacuje sie od
      30 do 50 zl a wyrwanie 100zl moj maz wczoraj zaplacil prywatnie (nagla sprawa)
      150 zl za wyrwanie.... ja chodze do tej Polikliniki do chirurga i jestem bardzo
      zadowolona a tchorz jestem wielki :)
      • Gość: 989y Re: wyrwanie zeba IP: *.wroclaw.mm.pl 26.01.07, 10:38
        dzieki serdeczne za informacje!
        dam znac, jak poszlo (to zab meza ;))

pozdrawiam
        • Gość: yyyy Re: wyrwanie zeba IP: *.magma-net.pl 28.01.07, 19:46
          Polecam dr. Piatkowskiego przyjmyje na Legnickiej 160/3!!!
          Rewelacyjny chirurg!!! Ja wyrywałam, mąż i jeszcze parę osób. Tak rozluźni
          atmosferę,że największy "panikarz" wróci do niego z następnym rwaniem z
          uśmiechem na ustach ;-))) Cenay sprzed 2 lat to 100zł ze znieczuleniem
    • Gość: pacjent Re: wyrwanie zeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:33
      tylko doktor Szyba z Maxdentu na Hallera- to pierwsza liga stomatologii we
      Wrocławiu.
      • gabbiano Re: wyrwanie zeba 30.01.07, 13:30
        wyrywałam ostatnio ósemkę, na kasę chorych, w Maxdencie na Hallera. Dopłaciłam
        jedynie 20 zł za znieczulenie. Ząb został bardzo sprawnie usunięty.
        Najpierw byłam na wizycie (bez umawiania się i kolejki) celem zobaczenia zęba i
        mogłam od razu usunąć, ale nie miałam dokumentów ubezpieczenia, uwmówiłam się
        więc na konkretny termin. Ponieważ potem bolało mnie miejce po zębie chodziłam
        na naświtlenie laserem - co podobno przyspiesza gojenie - też bezpłatnie.
        • Gość: rax Re: wyrwanie zeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 13:45
          również polecam klinikę MAXDENT na ul. Hallera- to najlepsza chyba placówka we
          Wrocławiu jesli chodzi o stomatologię.
          Leczę się tam od paru lat. Pełen profesjonalizm
    • Gość: g1 Re: wyrwanie zeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:13
      ja polecam gabinet na ul.saperów .pracuje tam mama z córką.obie są chirurgami
      stom.obie są świetne.zapłaciłam 70 zł.
    • Gość: tyna Re: wyrwanie zeba IP: *.media4.pl 24.02.07, 19:21
      Na ulicy Sleznej 158 (przed szpitalem wojskowym)jest chirurg stomatologiczny i
      super tylko wyrywa zeby na NFZ placi sie tylko za znieczulenie 20zl a potem
      jesli sa zalozone szwy to 10zl za ich zdjecie Prosze poinformowac sie pod nr
      tel:071 766-05-86 Polecam bo sama korzystalam i zycze powodzenia
      • lola9933 Re: wyrwanie zeba 13.03.07, 21:49
        gabinet ORTODENT NA UL.kRZYCKIEJ (krzyki) przed zajezdnią 17-stki,sory to jest
        ulica skarbowcow ,ale wejscie od krzyckiej tel.071 782 84 42,nie czekałam długo
        narejestracje ,zapłaciłam z a 6-kę tylko 20 zł za zniculenie(na kase chorych)
        umówiłam sie tez na ósemkę-chirurgicznie ,chyba około 100 zł zapłacę na
        kasę,nie było źle,nie bolało mnie znieczulenie wyrwanie troche bo ponoć miałam
        jakies zapalenie przy dziąśle bo długo leżał zab nie wyrwany,a złamał się pol
        roku temu,ale sprawdze jeszcze ta slężną tylko tam się nie mozna dodzwonić
        • Gość: jadwiga Re: wyrwanie zeba IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.07, 08:43
          goraco polecam Dr. Piątkowski Jan orydantor chirurgi szczękowej ma gabiet na
          legnickiej z tyłu cukierni WOLAK przy astrze niedaleko. rewelacja fachowosc
          mila atmosfera bez strachu rewelacja wyrywalam tam cztery 8 po wyrwaniu ani
          razu nie bralam srodkow przeciwbolowych szybko dokladnie bez stresu minus
          trzeba pojechac zeby sie umowic telefonicznie nie umawiaja bo doktor mosi
          zobaczyc o co chodzi konsultacje bezplatne tylko placi sie za konkretna rzecz
          wyrwanie ok 200zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka