01.02.26, 08:18
www.youtube.com/watch?v=EsyYtrI8fP0
Komentator pisze ze spodziewał się wyrafinowanej organizacji elitarnej, a mamy melinę.

Z całą pewnością nie spodziewałem się wyrafinowania w USA. Oni uważają ze wolność to władza do prymitywizmu. USA to przeciwieństwo z zasady kultury z czasów feudalnych.

Ja mam tylko pytanie o to czy był kij. Bo jest marchewka, ale nie idzie tego wytłumaczyć bez kija. Naprawdę ludzie mający największą kasę mają probem z wyrwaniem jakiejś dziewuszki z wioseczki do zaspokojenia swoich chuci? Naprawdę są takimi idiotami zeby robić to w towarzystwie innych ludzi mających władzę?

Tam musiało chodzić o dopuszczenie do stołu władzy, żeby czasem nie będąc przy nim nie zostać poobijanym.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Afera 01.02.26, 08:26
      Wbrew przekonaniu ze będąc u góry robisz tylko co chcesz, robisz więcej bo musisz. Zdobycie Monte Everest to nie spacer po kawiarniach Nowego światu. Wchodzisz na terytoria gdzie są układy na krótkich smyczach.
    • dotera Re: Afera 01.02.26, 08:59
      Od tego są te wszystkie organizację od odkrywania młodzieży, szukające talentów. Pytam się jaka organizacja odkryła talent Gatesa, Muska? Za to jak talent się sam wybije zaraz powstają hierarchiczne organizację obiecujące pojscie w gore.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka