ehoffmann 12.11.06, 21:29 Widziałem sondaż Asty - Net, pod jednym z lokali. Ale pamiętam tylko, że Wełniak miał tam kilka razy więcej głosów niż Cyranek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ehoffmann Re: Sondaże 12.11.06, 21:35 Ten sondaż był przeprowadzany niechlujnie, można było zobaczyć kto, ile ma oddanych już głosów. I wyciągnąć wnioski... Odpowiedz Link Zgłoś
azor2 Re: Sondaże 14.11.06, 17:36 Moze i mozna bylo zobaczyc,ale jak ma sie wlasne zdanie. No cóż,to my wybieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
azor2 Re: Sondaże 15.11.06, 23:56 Ja uważam,że teraz p.Welniak będzie musiał pokazać pewną elastyczność i więcej wsłuchiwać się w argumenty radnych.Oby potyczka z p.Cyrankiem stała się dla pana Wełniaka konstruktywnym bodzcem i przyniosła namacalne korzyści naszemu społeczeństwu. Odpowiedz Link Zgłoś
azor2 Re: Sondaże 19.11.06, 16:31 Sądzę,że p.Kurcin zawdzięcza tak wysoki wynik w wyborach między innymi wprowadzeniem w błąd wyborców artykułem w Tygodniku Nowym,<Radny z Wyrokami>.Artykuł ten ukazał się na dwanaście dni przed wyborami,iż radny Muzioł został dwukrotnie skazany wyrokami pozbawienia wolności za handel spirytusem.Czy Pani redaktor artykułu Agnieszka Barabasz przyczyniła się do tak wysokiego wyniku p.Kurcina. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator16 Re: Sondaże 14.11.06, 19:17 Mnie pytali po głosowaniu i pewnie innych też, chyba że było inaczej. Nie starałem się zajrzeć na kartkę ankietera. Wyniki poznałem dzisiaj. Tych których zaznaczyłem wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś