tanges1 22.12.06, 17:01 Wybierzmy forumowicza roku 2006 w kategorii np: -poczucie humoru Proszę składać propozycję kategorii i kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fazarro Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 23.12.06, 16:17 no tak ale wybory trzeba podzielić na ludzi i komuchów Odpowiedz Link Zgłoś
tanges1 Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 23.12.06, 18:29 Może zrobić dodatkowe kategorie. Np: Komuch roku, Prawicowiec radykał, Dureń roku itd. Odpowiedz Link Zgłoś
larwa72 Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 23.12.06, 20:07 Radiomarian w kategorii cham i oszczerca roku!!!! To jest moja propozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 26.12.06, 18:22 LARWA ..to nie RADIOMARIAN...tylko ty zdradzałaś tajemnice prywatnych rozmów(opowiadając tu o swojej znajomej, która z pewnością obdarzyła cię zaufaniem) Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanka1 Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 23.12.06, 22:14 Wystarczy na głupich i mądrych. Inne kategorie nie są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
ten_po_prawej Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 24.12.06, 15:37 Poszerzę myśl galicjanki-kto popiera Burmistrza ten mądry...reszta to głupole hehehe................ Odpowiedz Link Zgłoś
ten_po_prawej Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 24.12.06, 15:37 Poszerzę myśl galicjanki-kto popiera Burmistrza ten mądry...reszta to głupole hehehe................ Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 26.12.06, 18:16 A ja uzupełnię: słuchajcie tego, co mówią inni , bo nawet najwięksi głupcy...też mają swoją opowieść. (Megalomani są żałośni...:) A od patosu do śmieszności tylko jeden krok) Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 28.12.06, 10:23 Ja bym poszedł w kierunku wytyczonym przez Time i przyznał grupowy tytuł :-) Wszystkim biorącym aktywny udział w życiu tego Forum należą się wyrazy uznania za wkład w jego rozwój! Oby tych nagrodzonych było z roku na rok coraz więcej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia311 Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 29.12.06, 11:01 Elmkowi sie tez cos nalezy za wytrwalosc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 29.12.06, 14:34 A aj jestem za tym żeby było jak przy wręczaniu oskarów, czyli rozbić to na kilka oddielnych kategorii. Moje propozycje: 1. Objawienie roku - Fazzaro - za objawienie swoich skłonności homoseksualnych 2. Przepoczwarzenie roku - BuFeTowy - który to już nick, panie bufetowy? 3. Osobowość roku - Tyka - i tu nie trzeba komentarza, bo gdy Tyka pisze zaczynają pisać inni 4. Objawienie roku - Legalna Blondynka - za pracowitość, masz już więcej postów niż ja 5. Wydarzenie roku - zniknięcie nicku - skraj100 - facet nie mógł znieść lewicowego chamstwa do tego stopnia, że zmienił nick 6. Cham roku....i tu czekam na wasze propozycje ..a na koniec nagroda fair play dla najbardziej kulturalnego forumowicza, za skromność i poszanowanie cudzych poglądów, pewnie już zgadliście kto....oczywiście: KOMUCHOJADEK Odpowiedz Link Zgłoś
bufetowy2 Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 29.12.06, 14:50 a puchary funduje .................... zgodnie ze swoją przedwyborczą obietnicą za 10% swojej diety ....... zgdnijcie kto ??? ........... Odpowiedz Link Zgłoś
fazarro Re: FORUMOWICZ ROKU 2006 29.12.06, 22:42 no to z tym objawieniem roku? ja czy banalna blondynka? cham roku czy fair play...co za różnica?:P Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Re: FORUMOWICZ ROKU 2006(poprawione) 29.12.06, 23:53 A aj jestem za tym żeby było jak przy wręczaniu oskarów, czyli rozbić to na kilka oddielnych kategorii. Moje propozycje: 1. Zaskoczenie roku - Fazzaro - za objawienie swoich skłonności homoseksualnych 2. Przepoczwarzenie roku - BuFeTowy - który to już nick, panie bufetowy? 3. Osobowość roku - Tyka - i tu nie trzeba komentarza, bo gdy Tyka pisze zaczynają pisać inni 4. Objawienie roku - Legalna Blondynka - za pracowitość, masz już więcej postów niż ja 5. Wydarzenie roku - zniknięcie nicku - skraj100 - facet nie mógł znieść lewicowego chamstwa do tego stopnia, że zmienił nick 6. Cham roku....i tu czekam na wasze propozycje ..a na koniec nagroda fair play dla najbardziej kulturalnego forumowicza, za skromność i poszanowanie cudzych poglądów, pewnie już zgadliście kto....oczywiście: KOMUCHOJADEK A puchary funduje rządzący powiatem Burmistrz, no to już wiecie gdzie je odebrać, część z was pojedzie do funfli do Okonka tylko nie pijcie zbyt dużo...a Ja, Tyka i Blondynka rezygnujemy z nagród, spieniężamy je i przkazujemy na rzecz działaczy pewnej partii poszukującej tożsamości.. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: FORUMOWICZ ROKU 2006(poprawione) 30.12.06, 11:47 Komuchojadek zdecydował,że mamy zrezygnować z nagrody...no to rezygnuję:) Zgadzam się na kategorię "Objawienie roku". Zaskoczenie roku- czyli "uroczy Fazzaro" zasługuje również na różowy,plastikowy medal za odwagę w ujawnianiu swoich preferencji seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
fazarro Re: FORUMOWICZ ROKU 2006(poprawione) 30.12.06, 12:51 medal? myślałem że mnie nie zaskoczycie i jakiś wibrujący kijek dostane czy coś ale różowy i w dodatku plastikowy medal to wyjątkowa gratka dla takiego 100% homo jak ja! dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Re: FORUMOWICZ ROKU 2006(poprawione) 30.12.06, 22:55 fazarro napisał: > medal? > myślałem że mnie nie zaskoczycie i jakiś wibrujący kijek dostane czy coś > ale różowy i w dodatku plastikowy medal to wyjątkowa gratka dla takiego 100% > homo jak ja! > dziękuję! oj Ty niepocieszony, staraliśmy się z blondynką jak mogliśmy, ale Ty masz tych gadżetów całą szafe, więc trudno wybrać coś takiego co naprawdę mogłoby Cie zaskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś