Dodaj do ulubionych

To Forum nie służy do...

28.12.06, 10:08
...obnażania swoich preferencji, fobii, tudzież obiektów uwielbienia. Dlatego
radiomarianie Twój wątek zniknął. Nikogo nie interesuje kogo kochasz, a kogo
nienawidzisz, dlatego powstrzymaj się przed dalszym afiszowaniem poglądów, dla
samego tylko afiszowania.
Obserwuj wątek
    • radiomarian1 Re: To Forum nie służy do... 28.12.06, 10:47
      Przepraszam. Wczoraj wypiłem za dużo wódki. Dzięki,że to Elmek wywaliłeś bo
      przesadziłem.
      Pozdrawiam.
    • larwa72 Re: To Forum nie służy do... 28.12.06, 11:03
      Radiomarianie zdążyłam przeczytać Twój post.
      Jesteś pijakiem, antysemitą i ksenofobem.
      • radiomarian1 Re: To Forum nie służy do... 28.12.06, 11:19
        Wiem o tym. Ale, co z tego.
        Na te tematy pisać nie można bo jest knebel poprawności.
        Można jedynie pisać co się myśli o komunistach, politykach, Niemcach, Ruskach,
        Arabach.
        Parówki zaś trzeba lubić, choć mi osobiście stają w gardle.
        • tyka5 "Parówki (...) mi osobiście stają w gardle" 28.12.06, 11:50
          Fuj, radiomarianie, takie wyznania!?
          • radiomarian1 Re: "Parówki (...) mi osobiście stają w gardle" 28.12.06, 16:18
            Tak, ale to przenośnia.
        • ten_po_prawej Re: To Forum nie służy do... 28.12.06, 23:19
          Jesteś antysemitą???...a jakiego rodzaju?
          1.tym który nienawidzi Żydów
          czy
          2.tym którego Żydzi nienawidzą?
          ...tych drugich w kraju jest wielu....
          • radiomarian1 Re: To Forum nie służy do... 29.12.06, 08:25
            W moim nieszczęsnym wątku pisałem o homoseksualistach, i moim obrzydzeniu w
            stosunku do ich praktyk, potrzeb i nowych zachcianek.(adopcja dzieci).
            Wiewiórczy mózg pewnej pani w kokonie doszukał się jeszcze wątku antysemickiego.
            Ja nie wiem jakim jestem semitą a jakim antysemitom. Mam na ich temat wyrobione
            złe zdanie, ale to wszystko w tej kwestii. Ani ja ich ani oni mnie………
            To, że czuję obrzydzenie do peda..w nie znaczy , że jestem antysemitą i nawet
            ksenofobem. (chyba). Natomiast jeśli Pani z kokonu jeszcze na podstawie mojej
            wypowiedzi twierdzi ,że jestem pijakiem to powinna też stwierdzić, żem złodziejem.
            ,,Bo każdy pijak to złodziej!”

Pozdrawiam
            P.S Panią w kokonie czy poza też, żeby potem nie było: antyfeminista czy jak
            ich tam zwał.
            Pozdrawiam więc wszystkich. Tych po prawej tych po lewej, tych po środku,
            wewnątrz i na zewnątrz.
            • ten_po_prawej Re: To Forum nie służy do... 29.12.06, 09:03
              Widzisz rasiomarianie masz problem.Teraz kazdy kto jest normalny jest żle widziany.Lubiacy inaczej to ksenofob,patriota to przeciwnik Unii lub antysemita,
              To jest moda wprowadzona przez liberałów i komunistów,którzy by chcieli zeby ten naród,dalej był ogłupiany...jak za komuny"Wy sie nie martwcie i nie myślcie
              to robi za was parita"
              Dzieki radiomarianie ze jestes i masz normalne poglady...pozdrawiam
              • set888 Re: To Forum nie służy do... 29.12.06, 09:10
                Zgadzam się. Najgorsze że tak wiele osób ma juz mózgi wyprane. Ale na nasze
                szczęście jeszcze są w miejszości. Nie możemy ich wszystkich potępiać- musimy
                ich nawracać i przypominać że są manipulowani
                • fazarro Re: To Forum nie służy do... 29.12.06, 11:41
                  buehehehehehe

podobno oś liczbowa dochodzi do takiego momentu, że się zamyka i tworzy okrąg
                  PRAWA część zaczyna się zachowywać i przejmuje właściwości LEWEJ i na odwrót ....
    • radiomarian1 Re: To Forum nie służy do... 08.01.07, 00:11
      Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych
      wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl lub do
      administratorów społecznych danego forum.
      • elmek Re: To Forum nie służy do... 08.01.07, 11:20
        Mam nadzieję, że to nie zarzut? Potraktowałem Twój post jako przykład. Chciałem
        też uniknąć n-postów pod tytułem "dlaczego zniknął wątek radiomariana".
        • radiomarian1 To dla zmyłki. 08.01.07, 12:40
          • radiomarian1 Re: To dla zmyłki. 08.01.07, 12:41
            Chciałem odwrócić uwagę od sytuacji w kościele.
    • radiomarian1 Szkoci przeginają. 20.02.07, 09:41
      wkejam, bo krótkie jest a onet częst przenosi teksty i potem linki nie działają:

"Rzeczpospolita": Służba zdrowia w Szkocji zaleciła personelowi przychodni i
      szpitali unikania słów "mama" i "tata". Uznała, że obrażają one homoseksualnych
      "rodziców" - donosi .
      ma to pozwolić dzieciom samodzielnie zdecydować kto jest dla nich ważny - głosi
      rozporządzenie.

W specjalnym dokumencie "Fair wobec wszystkich" służba zdrowia proponuje, by
      słowa "mama" i "tata" zastąpić w rozmowach z dziećmi wyrazami "opiekun",
      "strażnik" lub w ostateczności "rodzic". "Orientacja seksualna i płeć nie mają
      nic wspólnego z dobrym rodzicielstwem" - głosi raport. Zaleca się również
      zaopatrzenie szpitali w homoseksualne czasopisma i plakaty przedstawiające inny
      niż heteroseksualny model rodziny.

- Chcemy skłonić naszych pracowników do większej wrażliwości, otwartości na
      homoseksualistów. - powiedziała "Rzeczpospolitej" rzeczniczka szkockiej
      Narodowej Służby Zdrowia.

- Środowiska homoseksualne same ośmieszają siebie. Wprowadzanie takich przepisów
      to drastyczne łamanie praw dziecka - mówi znana brytyjska specjalistka od
      rodziny Lynette Burrows.
      • tyka5 Re: Szkoci przeginają. 20.02.07, 10:05
        Jak zauważył ktoś w dyskusji na onecie, znaleźliśmy się w takim punkcie, w
        którym nie o tolerancję wobec homoseksualistów chodzi, lecz o dyskryminowanie
        heteroseksualistów.
        • komuchojadek Polska Wraca 20.02.07, 13:09
          tyka5 napisał:

> Jak zauważył ktoś w dyskusji na onecie, znaleźliśmy się w takim punkcie, w
          > którym nie o tolerancję wobec homoseksualistów chodzi, lecz o dyskryminowanie
          > heteroseksualistów.

No to Ci teraz nasz forumowy pedrylek Fazzarro dołoży na 100%... A na serio,
          żyjemy w czasach, w których dewiacja jest normalnością. Jak prześledzisz upadki
          cywilizacji na przestrzeni dziejów, to zauważysz, że u ich schyłku rządzili
          zawsze: dewianci i pedryle. To samo jest w Europie, wyjątek to Polska. Papież
          umarł, Naród dostał szoku i zmądrzał, wybory wygrał PiS. Liberałowie, komuchy i
          zielonokomuchy przeszły do opozycji. Kto by w to uwierzył jeszcze 2lata temu.
          Polska Wraca.....a i naprawiamy Europę, Angole chcą wrócić pod skrzydła
          Watykanu!!!
          • elmek Re: Polska Wraca 20.02.07, 14:45
            Tak tak i to nasza zasługa, a właściwie Twoja! <rotfl>
        • tanges1 Re: Szkoci przeginają. 20.02.07, 20:11
          Wystarczy jedno mądre prawo a właściwie jeden zapis.
          1. Homoseksualiści nie mogą adoptować dzieci urodzonych w stosunkach
          heteroseksualnych.

Jak mogli pozwolić heteroseksualiści na adopcje dzieci przez homoseksualistów?
          Jakie są proporcje na świecie, ilu jest homoseksualistów a ile jest hetero?
          Kto za tym wszystkim stoi?
          Jak można powierzyć dzieci chorym ludziom,a tym bardziej chorym związkom?
          Jedynie co dla pe..łów można zrobić to zapewnić im refundację leczenia ponieważ
          to wyjątkowo okropna choroba.
          • legalna-blondynka Re: Szkoci przeginają. 21.02.07, 00:33
            Tak sobie myślę....:)
            Szkoci rzeczywiście przeginają,ale to wyłącznie ich sprawa,niech sobie każdy
            naród robi, co mu się podoba. U nas na pewno homoseksualiści nie dostaną dzieci
            do adopcji. Holendrzy zalegalizowali narkotyki i jakoś żyją, rozwijają się,nic
            się tam u nich nie złego nie dzieje. Może tylko zakazany owoc kusi? Sama nie
            wiem,czy ingerowanie w cudze sprawy ma sens. Wszyscy lubimy udzielać rad,
            chociaż nie zawsze nas o nie proszą. Kto nas Polaków kiedykolwiek słuchał i
            liczył się z naszym zdaniem? Ech...nie potrafię być taka pryncypialna jak
            niektórzy z was. Acha...żeby nie było niepotrzebnych dyskusji- NIE JESTEM ZA
            LEGALIZACJA NARKOTYKOW,chociaż tak lubię Holandię.....:)
            • tanges1 Ale koszmar 11.03.07, 19:41
              Śnił mi sie dzisiaj koszmar, że w pewnym kraju eurosocjalistycznym para
              homoseksualistów wychowywała dziecko ze związku heteroseksualnego.
              Dziecko trafiło najpierw do domu dziecka bo tragicznej śmierci obojga rodziców.
              Nastepnie zostało adoptowane przez parę zwyrodnialców.
              Dziecko po latach dorastało z dwoma tatusiami.
              Kiedy poszło do szkoły rówieśnicy widząc kto przychodzi z synkiem do szkoły
              zczeli zadawać nurtujące ich pytania.
              Dziecko osłupiałe nie potrafiło zrozumieć dlaczego te sprawy nie są dla tych
              rówieśników takie oczywiste.Samo nie wiedziało dlaczego rodzice jego rówieśników
              stanowią takie dziwne tandemy (kobieta i męszczyzna razem).Wydawało mu się to
              takie nie logiczne, że to nie pasuje jakoś do siebie.Sam biedny nie pamiętał ,że
              kiedyś miał taką dziwną rodzinę.Nie wiedział też ,że wspaniałomyślna władza
              zafundowała mu taki model rodziny dbając o jego losy na przyszłość.On sam teraz
              uważał ,że tak powinno być i sam też taki model rodziny stworzy w przyszłości.
              Najbardziej jednak dziwaczne pytania zadawali mu jego koledzy z klasy ,którzy
              nie potrafili pojąć co z dziwactwo występuje w jego rodzinnym domu.
              Pytali więc całymi dniami:
              A który tata to twoja mama?
              A kogo bardziej słuchasz tate mame czy tate tate?
              A jak rozpoznajesz tate od mamy?
              Czy tata z tatą śpią razem?
              Który tata kładzie się na tate?
              Dziecko nie wiedziało czemu takie rzeczy dziwią jego kolegów dlaczego jest tylko
              on zawalany takimi pytaniami.
              Dziecko zaczęło też sobie zadawać pewne pytania?
              Który mój tatuś urodzi mi siostrzyczke lub córeczkę jak inni rodzice rodzą moim
              kolegom.
              Zadawał sobie bardzo wiele pytań........ale na szczeście się obudziłem
              NA SZCZĘŚCIE MYŚLĘ, ŻE TO TYLKO KOSZMAR

NIECH MNIE KTOŚ JESZCZE DLA PEWNOŚCI USZCZYPNIE.
              • klaker Re: Ale koszmar 11.03.07, 20:52
                Widze ze miales fajne dziecinstwo
                • radiomarian1 Re: Ale koszmar 11.03.07, 21:08
                  Może stać się tak ,że Wasze dzieci będa tak ładnie śpiewać.
                  www.youtube.com/watch?v=c0fXMnIfA2Q
                • tanges1 Re: Ale koszmar 11.03.07, 21:12
                  Ja na szcżęście tak.Miałem ten dziwny model mama i tata.I też taki maja moje
                  dzieci.Dziękuję za to Bogu co dnia.
              • tanges1 Nam to na razie nie grozi. 13.03.07, 18:03
                wiadomosci.onet.pl/1502074,11,item.html
                Widze że rząd nie dopuści do promowania pedałów a co dopiero spełniania ich
                zachcianek bawienia się w rodzinę z adopcją dziecka włacznie.To nam jeszcze nie
                grozi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka