kinga9791 15.02.07, 10:19 szukam sprawdzonego ginekologa w Pile, kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agap45 Re: ginekolog w Pile 12.04.07, 09:49 Polecam Tomasza Jaskulskiego.Miły, kompetenty lekarz.Przyjmuje prywatnie na ul.Złotej.Posiada USG na miejscu.Ja chodzę do niego od lat i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
iora Re: ginekolog w Pile 21.04.07, 21:08 też chodziłam do niego dopóki nie dowiedziałam sie pewnych rzeczy.Osobiscie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
l_smolka Re: ginekolog w Pile 25.04.07, 18:10 witam, polecam pania Marie Gajewska. Gabinet ul. Ludowa 58A a moja rodzina jest bardzo zadowolona z fachowosci pani Nowickiej, ktora prz\yjmuje kolo apteki na przeciw Merkurego (ul. Buczka). Polecam ta pierwsza choc o obu mam dobre zdanie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tina73 Re: ginekolog w Pile 25.04.07, 22:38 witam , polecam tak jak ktoś wcześniej napisał doktora Jaskulskiego. sprawdzone, wyciągnął mnie z bardzo poważnych problemów. . moja koleżanka położna tylko jego poleca. Odpowiedz Link Zgłoś