pustalala 12.11.10, 13:53 jak w temacie.poszukuje sukienki slubnej.rozmiar ubran mam 38,40 ewentualnie 42.pokryje koszty wysylki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: sukienka slubna-przyjme IP: *.chello.pl 12.11.10, 14:26 czy fason i kolor ma dla pani znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
astra27 Re: sukienka slubna-przyjme 12.11.10, 15:38 z jakiego miasta Pani jest? jakiej sukni Pani szuka, w jakim kolorze bo moja leży w pawlaczu i może bym ją oddała, muszę się zastanowić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pustalala Re: sukienka slubna-przyjme 14.11.10, 14:10 jestem z woj.swietokrzyskiego.kolor i fason niema dla mnie szczegolnego znaczenia.na czerwiec planuje slub dopiero koscielny,ale nie stac mnie na nowa suknie ani na wypozyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra Re: sukienka slubna-przyjme IP: *.warszawa.mm.pl 14.11.10, 15:02 Witaj podaj mi swojego maila to wyślę zdjęcia jeśli ci się spodoba to coś pokombinujemy najwyżej, bo ja nie mam pojęcia jak by ewent to wysłać, wtedy umówiłybyśmy się na koszty wysyłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra Re: sukienka slubna-przyjme IP: *.warszawa.mm.pl 14.11.10, 15:03 suknia jest w rozmiarze 38/40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra Re: sukienka slubna-przyjme IP: *.warszawa.mm.pl 14.11.10, 15:03 i zapomniałam jeszcze że nie jest prana po weselu wymaga ewent. prania Odpowiedz Link Zgłoś
pustalala Re: sukienka slubna-przyjme 14.11.10, 15:59 witam ponownie:-) wyslalam odpowiedz wraz z adresem email na priv.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia [...] IP: *.chello.pl 14.11.10, 21:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Tematyka forum 15.11.10, 20:08 nie dotyczy kwestii moralnych i opłacalności wzięcia ślubu za 50,-, 200,- czy 2000,- i kosztu zaproszeń. Jeśli macie sukienkę w odpowiednim rozmiarze, to OK, jeśli nie, to proszę o poniechanie głupich i wrednych komentarzy. Bo to wstyd i żenada dociekać tam, gdzie nie jest to na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc [...] 15.11.10, 19:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Agnes_nyc 15.11.10, 20:11 Jesteś już dość długo na forum, żeby wiedzieć, że takie pytania się zadaje na priv. Moderator nie ma obowiązku tłumaczyć się publicznie z decyzji. Niepublicznie też nie, ale jeśli zachowasz podstawowe zasady, czyli napiszesz pytanie grzecznie na maila czy GG. to prawdopodobnie Ci odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś