Dodaj do ulubionych

Poszukuje spodni

12.11.10, 20:57
Witam drogie mamy.Pisze do Was ponieważ mam mały problem.poszukuje spodni dla siebie rozmiar 27 jakies jeansy czy cos podobnego nie musza byc pierwszej młodości,moga byc postrzepione na nogawkach,naprawie je sobie.Obecnie troszke schudłam i wszystkie spadaja mi z 'tyłka'',nie mam nawet w czym na spacer isc z dziecmi.Niektore mamy znaja moja sytuacje ktora jest w tym momencie juz troszke lepsza ale tez nie najlepsza,mysle ze powoli sie ułoży.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: Poszukuje spodni 12.11.10, 21:28
      Może przejdź się po ciucholandach? Taniej Cię to wyjdzie niż wysyłka. Poza tym z jeansami cięzko trafić w rozmiar, lepiej mierzyć :(
      • quessta Re: Poszukuje spodni 12.11.10, 21:39
        u nas jest tylko jeden w miescie bo ja mieszkam w malej wiosce koło malego miasteczka a ceny sa takie ze pewnie mozna na bazerze taniej kupic.mi nie chodzi ekstra dopasowane tylko takie koło domy,z dziecmi gdzies wyjsc zeby były.w biodrach mam 87 cm wzrost 165 cm.moze ktos ma jakies ktorych nie uzywa.
        • kroliczyca80 Re: Poszukuje spodni 12.11.10, 23:43
          Chudzinka z Ciebie:) Poszukam, może mam coś przyciasnego (ja mam ok 92 w biodrach). Czy to muszą byc jeansy?
          • pusia.online Re: Poszukuje spodni 13.11.10, 05:56
            mam dzinsy całkiem prawie nowe Big Star, nie noszę bo są małe a w tyłku mi przybyło. I jedna wada że na jednej nogawce na wysokości uda jest plamka, mała i prawie nie widoczna, ale ja wiem że tam jest więc piszę. Wzrost na pewno tak 164 bo ja tyle mam. Zmierzę pas i biodra i podam. Może będą pasować:)
            • pusia.online Re: Poszukuje spodni 13.11.10, 09:09
              pas 80 cm, biodra około 96-98, udo około 48cm, długość nogawki od krocza 80 cm
              rozmiar z metki 29/32
              kupowałam gdy nosiłam rozmiar 38

nie wysokie w stanie lecz też nie niskie biodrówki, proste nogawki:)
              • quessta Re: Poszukuje spodni 13.11.10, 17:31
                Dziekuje dziewczyny ze sie odezwałyscie.oczywiscie moze byc i inny materiał.te wymiary ktore pani podala powinny byc dobre ,w pasie tez mam 80 cm a ze w biodrach troszke szersze to nie szkodzi.ja mieszkam w malej wiosce i tu nikt nie zwraca uwagi jak ktos jest ubrany.
    • wspinaczka73 Re: Poszukuje spodni 13.11.10, 18:23
      Witam, mam 150 cm wzrostu i noszę ubrania w rozmiarze 36, jeansy jak kupuję to jest to rozmiar 26. Nie wiem jakiego jest Pani wzrostu więc nie wiem czy wysyłać coś Pani a u mnie by się kilka par spodni znalazło. Nie są mi potrzebne a zazwyczaj oddaję "po rodzinie" a jak nie mam komu w rodzinie to się zastanawiam komu oddać, więc dobrze się składa. Jakby pani chciała (nie wiem jaki ma Pani rozmiar stopy) mam do oddania trzewiki czerwone z nubuku wiązane na sznurówki rozmiar 36.
      Proszę się odezwać na mojego maila agnieszkahlebowicz5@gmail.com - to już dogadamy szczegóły co do rozmiarówki :)
      • pusia.online quessta 13.11.10, 18:27
        podaj adres na pocztę pusia.online@gazeta.pl to się zgadamy jak wysłać
        pozdrawiam, kaśka
    • claudel6 Re: Poszukuje spodni 13.11.10, 19:27
      ja spytam siostry czy nie ma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka