Gość: gaga7
IP: *.connecta.pl
30.01.11, 11:36
Witam,
chętnie oddam jakiejś potrzebującej przyszłej mamie zestaw ubrań ciążowych: dwie pary spodni dżinsowych, bluzkę z krótkim rękawem, wiązany kopertowo sweter. Do zestawu dodaję za darmo ciepły zimowy sweter (nie jest typowo ciążowy, ale jest obszerny, nosiłam go w 9 miesiącu ciąży).Ubrania są używane (nosiłam je w dwóch ciążach), w dobrym stanie. Szczegółowy opis:
1. Spodnie dżinsowe jasnoniebieskie, biodrówki, z kieszeniami na nogawkach, regulowane w pasie za pomocą gumki i guzika. Spodnie renomowanej firmy Bebefield, rozmiar 40, skrócone przez krawcową do mojego wzrostu (około 156cm). Stan bardzo dobry.
2. Spodnie dżinsowe ciemnoniebieskie z pasem na brzuch. Rozmiar 40, skrócone przez krawcową do mojego wzrostu (około 156cm). Lekkie przetarcia w kroku i na kolanach. Stan dobry minus.
3. Bluzka letnia w biało-czarne kwiaty, typowo ciążowa, renomowanej firmy Bebefield, rozmiar 40. Bluzeczka jest lekko sprana. Stan dobry plus.
4. Czarny sweter wiązany kopertowo, typowo ciążowy. Rozmiar uniwersalny, dopasowuje się do każdej figury. Elegancki. Stan bardzo dobry.
5. Gruby wełniany sweter, kolorowy, w pomarańczowo-fioletowo-żółto-czarne kwadraty. Stan dobry.
Zdjęcia wyślę na maila. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na adres gaga7@interia.pl.