Dodaj do ulubionych

Oddam ubrania ciążowe

IP: *.connecta.pl 30.01.11, 11:36
Witam,
chętnie oddam jakiejś potrzebującej przyszłej mamie zestaw ubrań ciążowych: dwie pary spodni dżinsowych, bluzkę z krótkim rękawem, wiązany kopertowo sweter. Do zestawu dodaję za darmo ciepły zimowy sweter (nie jest typowo ciążowy, ale jest obszerny, nosiłam go w 9 miesiącu ciąży).Ubrania są używane (nosiłam je w dwóch ciążach), w dobrym stanie. Szczegółowy opis:

1. Spodnie dżinsowe jasnoniebieskie, biodrówki, z kieszeniami na nogawkach, regulowane w pasie za pomocą gumki i guzika. Spodnie renomowanej firmy Bebefield, rozmiar 40, skrócone przez krawcową do mojego wzrostu (około 156cm). Stan bardzo dobry.
2. Spodnie dżinsowe ciemnoniebieskie z pasem na brzuch. Rozmiar 40, skrócone przez krawcową do mojego wzrostu (około 156cm). Lekkie przetarcia w kroku i na kolanach. Stan dobry minus.
3. Bluzka letnia w biało-czarne kwiaty, typowo ciążowa, renomowanej firmy Bebefield, rozmiar 40. Bluzeczka jest lekko sprana. Stan dobry plus.
4. Czarny sweter wiązany kopertowo, typowo ciążowy. Rozmiar uniwersalny, dopasowuje się do każdej figury. Elegancki. Stan bardzo dobry.
5. Gruby wełniany sweter, kolorowy, w pomarańczowo-fioletowo-żółto-czarne kwadraty. Stan dobry.
Zdjęcia wyślę na maila. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na adres gaga7@interia.pl.
Obserwuj wątek
    • Gość: gaga7 Re: Oddam ubrania ciążowe IP: *.connecta.pl 30.01.11, 11:38
      Wdarł się mały błąd. Wszystkie ubrania są oczywiście do oddania za darmo.
      • Gość: atydekar Re: Oddam ubrania ciążowe IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.11, 11:10
        Chętnie przyjmę spodnie ciążowe na zbliżony wzrost 154cm. Zastanawiam się tylko czy rozmiarem byłyby dobre. W chwili obecnej mój rozmiar to 36-może 38już? (ważę 54 kg).Edyta.
      • Gość: sylla Re: Oddam ubrania ciążowe IP: *.centertel.pl 06.07.11, 20:32
        Witam jestem zainteresowana ubraniami ciążowymi jakie ma pani nie stać mnie narazie na kupno nowego ani używanego z chęcią bym darmo chciała dostać od kogoś dobrego a jestem w ciąży i nie mieszcze się już w żadne ciuchy,czy może mi pani jakoś odpisać,będę czekać.pozdrawiam.
        • Gość: monia Re: Oddam ubrania ciążowe IP: *.msz.gov.pl 29.07.11, 12:42
          ja chętnie oddam dwie pary spodni ciażowych (sztruksy i dzinsy) w rozmiarze L proszę o maila albo telefon, to się dogadamy
          • aqua696 Re: Oddam ubrania ciążowe 29.07.11, 16:09
            Witam jesli aktualne , mam koleznke a z powdu blizniaczek ciazy raczej bedzie lezec..i tyle co na badania ..lub krocitkie spacer..moze jest nadal aktualne..
            • Gość: monia Re: Oddam ubrania ciążowe IP: *.msz.gov.pl 29.07.11, 16:30
              ok, aktualne, ale podaj jakiś namiar - tak jak pisałam maila albo telefon
    • Gość: gaga7 Re: Oddam ubrania ciążowe IP: *.connecta.pl 03.02.11, 21:08
      Ogłoszenie już nieaktualne. Ubrania zmieniły właścicielkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka