Dodaj do ulubionych

Szukam pracy dorywczej Gdansk, Pruszcz Gdanski

29.03.11, 16:08
Tak jak w temacie. Interesuje mnie praca w godzinach najlepiej wieczornych gdyz w dzien zajmuje sie swoimi dziecmi. Dodam, ze wczesniej pracowalam jako opiekunka 4 letniej dziewczynki, w godzinach od 17 do 2 w nocy, w czasie mojej nieobecnosci dziecmi a mam ich 6 zajmowal sie moj maz. Niestety na brak plynnosci finansowej zmuszona bylam przerwac wspolprace. Wczesniej pracowalam rowniez jako opiekunka starszego, lezacego pana, rowniez w godzinach wieczornych. Generalnie bardzo zalezy mi na jakiej kolwiek pracy.
Obserwuj wątek
    • kurkuma123 Re: Szukam pracy dorywczej Gdansk, Pruszcz Gdansk 01.04.11, 09:15
      znów się powtórzę ale na freelancity.pl szukaj bo tam jest sporo takich ludzi którzy kogoś szukają od czasu do czasu
    • pati1216 Re: Szukam pracy dorywczej Gdansk, Pruszcz Gdansk 28.01.12, 01:07
      Zostań konsultantką/em Oriflame.

Możesz zarobić ile tylko chcesz sprzedając kosmetyki i rekrutując nowe osoby.

Możesz również kupować kosmetyki tylko i wyłącznie na swoje potrzeby 23%taniej niż w katalogu!

Jeżeli byłabyś/byłbyś aktywnym konsultantem, czyli zamawiając w katalogu za około 350 zł , otrzymujesz wtedy

świetne prezenty za symboliczną 1zł.

Naprawdę się opłaca!Do tego nie podpisujesz żadnej umowy. Np zapisałaś/eś się lecz po pierwszym zamówieniu stwierdzasz

że

to nie dla Ciebie, to po prostu po 3 miesiącach braku aktywności Oriflame automatycznie usuwa Ci konto.

Zainteresowanych proszę o kontakt.

Musisz tylko się do mnie odezwać, a ja z wielką chęcią Ci pomogę.

Serdecznie zapraszam :)
    • tomekxxxx Re: Szukam pracy dorywczej Gdansk, Pruszcz Gdansk 21.04.16, 09:30
      W związku z szybkim rozwojem www.odszkodowaniapro.pl poszukują pracowników, więcej informacji na www.odszkodowaniapro.pl
      • tomekxxxx Re: Szukam pracy dorywczej Gdansk, Pruszcz Gdansk 06.02.17, 11:48
        Nadal aktualne wejdź na odszkodowaniapro.pl/Kariera po więcej informacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka