Dodaj do ulubionych

zabawki Kraków

02.09.11, 14:40
Moje dzieci poszły do szkoły. W związku z tym mam do oddania sporo zabwek- 2 duże worki jeden dla chłopca, drugi dla dziewczynki. Zabawki od 3miesięcy do 5 lat. Są to przedmioty używane, mogą być niekompletne bądź uszkodzone, niektóre wymagają odkurzenia. Spakowałam wszysyko, co mogłoby się nadawać, ale oczywiście trzeba to przeglądnąć. Z tych zabawek mogą być zadowolone dzieci niewymagające, które nie mają ich dużo. Oddam osobiście w Nowej Hucie. Na terenie Huty, Prądnika Czerwonego mogę podrzucić.
Obserwuj wątek
    • zebra12 Re: zabawki Kraków 04.09.11, 08:18
      Też miałam problem z nadmiarem zabawek, spakowałam je do wielkiego pudła i zaniosłam na plac zabaw z napisem: szukam nowego domu. Do wieczora nie zostało nic. Wiem, że jest żal wyrzucić zwłaszcza firmowe i interaktywne fisher price czy jakieś barbie, kucyki itp. Najpierw więc zrobiłam selekcję i wszystkie zniszczone, uszkodzone wywaliłam do zsypu, a potem resztę, która wyglądała w miarę na nowe lub była nieużywana - na plac zabaw.
      W tym roku wzięłam wszystkie zabawki do pracy i posłużą jako gadżety na loterię WOŚP - tyle, że one są w stanie idealnym lub z metkami papierowymi.
      Może też tak zrób.
    • czerwiec83 Re: zabawki Kraków 04.09.11, 13:57
      Wysyłka nie jest możliwa? Oczywiście nie 2 worków. Z wielką radością przyjmę chociaż kilka zabawek dla mojego synka (3 lata) oraz córeczki (6 miesięcy) Pokryję koszty przesyłki
      • motylek-k Re: zabawki Kraków 08.09.11, 08:08
        ja jestem chętna na zabawki mam trzy 15 miesięczne córeczki mój email trojaczki.wojcik@wp.pl
        • motylek-k Re: zabawki Kraków 08.09.11, 08:08
          zapominam dodać pokryję koszt przesyłki
    • klara1985 Re: zabawki Kraków 09.09.11, 18:00
      napisalam na prv
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka