Dodaj do ulubionych

Zarobek przez internet!

17.08.16, 14:10
Witam. Jeżeli ktoś szuka sprawdzonego i szybkiego sposobu na dorobienie sobie do pensji to zapraszam:
www.clixsense.com/?r=9656082&p=View_Ads
www.clixblue.com/index.php?ref=Desuu
www.paidverts.com/ref/Desuu
Natrafiłem na takie strony przez przypadek. Bardzo proste i przejrzyste, każdy z pewnością da sobie radę. Zarabianie tam jest darmowe, nic nie płacisz - wystarczy klikać w reklamy! Od niedawna używam właśnie tych 3 stron i już moje osobiste konto zostało podreperowane zastrzykiem gotówki! smile

Polecam każdemu, warto spróbować!
Obserwuj wątek
    • agnieszkatrolka Re: Zarobek przez internet! 22.08.16, 13:59
      Ja osobiście polecam stronę webowiec.pl/news.php. W bardzo łatwy sposób można znaleźć pracę dodatkową także przez internet!
    • mariel Re: Zarobek przez internet! 26.08.16, 20:58
      Ja regularnie zarabiam tutaj, ale to nie jest program dla osób, które nie zdecydują się zainwestować min. € 20 (ok. 87 zł). Wysokie oprocentowanie inwestycji. Firma nie jest wirtualna, działa i się rozwija między innymi dzięki inwestorom. Właściwie nie trzeba tu nic robić, tylko czekać na zyski. Po więcej szczegółów odsyłam do strony promo.ecorevenue.com/?id=639773273948bf po kliknięciu w link -get € 20 bonus - otworzy się strona, na której można wybrać język polski i dokładniej zapoznać się z ofertą. Jestem tu już ponad rok i cieszę się, że kiedyś trafiłam na link. Może ktoś również zechce naprawdę zarobić trochę pieniędzy bez wielkiego wysiłku i klikania w groszowe reklamy. Zapraszam!
    • mariel Re: Zarobek przez internet! 26.08.16, 21:01
      A może chcesz zarobić 5 dolarów w ciągu 10 dni, a potem następne i następne bez żadnej inwestycji, tylko klikając w reklamy? Jeśli tak - spróbuj mxrevshare.com/pl/?r=MarylkaPe
    • mamamagdalenaggggg Re: Zarobek przez internet! 30.08.16, 13:40
      Ja polecam centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=magdaggggg
      Sprawdzona strona. Samemu dużo się nie wyklika ale jeśli stronę polecimy kilku znajomym i oni również zaczną w ten sposób zarabiać można szybko nazbierać konkretniejszą sumkę! smile
    • gogentos Re: Zarobek przez internet! 27.11.16, 13:03
      Dollarclix. Nowy bux !!!
      Oferuję ci miejsce Dollarclix. Witryna zawiera różne sposoby zarabiania i 2 konta, jeden w dolarach, inny w poitach. Pointy można wymieniać na dolary amerykańskie iz powrotem bez prowizji(1point = 1 cent). Wyjście dostępny na PayPal, Payza i Bitcoin. Minimalna wypłata 1$ PayPal, a $ 5 do Payza. Witryna płaci sprawdzane.
      Główna zakładka to OFFER WALLS i MAKE MONEY => DollarClix Offers. Tu jest surfowanie po stronach , oglądanie reklam, wypełnianie ankiet,, instalowanie aplikacji w telefonie, rejestracji w różnych miejscach, brać udział w loterii, przechodząc gry i wiele więcej.
      Dla mnie najprostszym jest surfowanie po stronach OFFER WALLS => MinuteStaff. Pierwsze trzy zakładki Instant, View, Click.Wszystkie instrukcje są w języku angielskim.
      Zobacz wideo OFFER WALLS => Virool filmy.
      Polecam zainstalować tłumacza w przeglądarce, co przekłada tekst w alokacji.
      Natychmiast po zarejestrowaniu stawia 10 centów do konta.
      Każdego dnia można sprawdzić dostępność ankiet, często. Ankiety pojawiają się w tych sekcjach Tap Research, PeanutLabs, SaySo for Good, AdWall, Wannads, SurveyWall, AdGate, SuperRewards, TokenAds, Persona.ly, OfferToro, ClixWall, WallAds, Paymentwall, RadiumOne, Pollfish pod znakiem Survey. Na tych sekcjach można zarobić na innych zadaniach. Pod zadaniem ma opis w języku angielskim, wybierać i tłumaczyć. Co pasuje to wykonać. Jeszcze jest Promo codes, albo przez administratora lub społeczności na Facebook, Google, Twitter, YouTube (na stronie głównej, na dółe po prawej stronie).
      Witryna ma czat, gdzie można rozmawiać i można zobaczyć, kto i ile zarobil.
      Mamy wypełnić prosty formularz rejestracyjny, potwierdzenie e-mail i wejść na stronę.
      Mój związek www.dollarclix.com/home?ref=gogentos
      Jeśli potrzebujesz pomocy, gg 61199912, Skype - gogentospol
      Wideo English www.youtube.com/results?search_query=dollarclix
    • mortal10 Re: Zarobek przez internet! 21.01.17, 14:37
      Zarabiaj Dzięki aplikacji Whaff... Co to jest WHAFF? Jest to aplikacja na androida którą możemy pobrać za darmo ze sklepu GooglePlay oraz dzięki której możemy zarobić szybkie, realne pieniądze w bardzo łatwy sposób poprzez np. oglądanie filmików, pobieraniu aplikacji itd... wypłaty od 10$ a dzięki wpisaniu kodu dostajemy darmowe 0.5$ na start... Dołącz do nas! KOD: FU55116
    • forumek12 Re: Zarobek przez internet! 25.01.17, 18:48
      Sprawdzony sposob zarabiania na reklamach realne płace poprzez klikanie. adf.ly/1ihiI7
    • anna.nowak667 Re: Zarobek przez internet! 26.07.17, 15:23
      Zobaczcie, jak możecie zyskać na tym, że jesteście online.
      Znalazłem ostatnio program, który daje wiele możliwości. ConnectionSky to społeczność, która czerpie korzyści płynące z ofert ich Partnerów. To korzyści finansowe, atrakcyjne rabaty, profity i konkursy. Nagrody gwarantowane w tej chwili to: Laptop DELL, telewizor SAMSUNG, blender BOSH, APPLE iPad, walizka SAMSONITE Bon Air, klawiatura podświetlana Razer Ornata Chroma i wiele więcej. Bony SODEXO, gry komputerowe, gadźety, elektronika.
      Co więcej?
      - Unikatowy w Polsce system MoneyBack
      - Przedpłacona karta do wykorzystania we wszystkich punktach usługowych w Polsce
      - Dyskretne powiadomienia, które nie przeszkadzają w codziennej pracy
      - Przyznawane punkty za aktywność i działania
      - Atrakcyjne nagrody gwarantowane
      - Ponad 1500 ciekawych nagród dodatkowych
      - Najnowocześniejszy antywirus pozwalający skanować pliki z Twojego komputera
      - Najwyższe standardy bezpieczeństwa i ochrony danych osobowych

Wygrałem już głośniki teraz brakuje mi 10 punktów do laptopa. To nie jest spam, to czysta prośba! Rejestracja jest darmowa
      Wejdźcie na app.connectionsky.com/register.php?partner=trQELBx1
      • aassiiiiaaa Re: Zarobek przez internet! 14.01.18, 21:49
        Jestem już drugi rok na macierzyńskim. I przez ten czas przetestowałam już wiele możliwości zarobku przez internet. Dopiero ostatnio udało mi się trafić na coś wartego zainteresowania gdzie faktycznie można zarobić.
        Jeśli jesteś zainteresowana serdecznie zapraszam do rejestracji dourl.pl/4QJpy. Nie ma tu mowy o jakiś pożyczkach czy kontach bankowych ani ankietach.
    • aassiiiiaaa Re: Zarobek przez internet! 15.12.17, 10:19
      uwmoney.club/9308952995923
    • dany19866 Re: Zarobek przez internet! 03.03.18, 09:57
      Bardzo dobry zarobek na reklamach i nie tylko nie chcem sie rozpisywac jak ktos jest zainteresowany niech sie zarejestruje z mojego linka dany1986.adpro.futurenet.club wtedy bedziecie przydzieleni do mnie i wam wytlumacze o co chodzi jezeli sie zarejestrujecie bez mojego linka zostaniecie przydzieleni losowo do kogos np.jakiegos chińczyka warto zapoznac sie z ofertą bo jest bardzo dobra.Pozdrawiam Daniel.
    • agawosia Re: Zarobek przez internet! 05.06.18, 21:18
      Zgadzam się
    • kasiagrosik Re: Zarobek przez internet! 05.06.18, 21:20
      Wiele osób uważa, że zarabianie pieniędzy w internecie, to ściema, a ja dzięki projektmilion.pl/zarabianie-pieniedzy-ogromna-roznica/ wiem, że jest, to możliwe. Wystarczy zmienić swoje nastawienie i podjąć określone działania. Według Projekt Milion wszystko zależy od nas i naszej determinacji do działania.
    • siwecki Re: Zarobek przez internet! 18.06.18, 22:57
      A ja polecam co innego. Łatwe i sprawdzone:
      Trafiłem ostatnio na nowy serwis tilido.com gdzie możesz dorobić robiąc zdjęcia paragonów.
      Cały system polega na zrobieniu zdjęcia paragonu i przesłanie do serwisu. Można to zrobić za pomocą specjalnej apki na Androida lub przez stronę. Zajmuje to jakieś 15-20 sekund na 1 paragon. Poświęcając - łącznie - niecałą godzinę można zgarnąć 100zł.
      W zależności od tego skąd ten paragon jest można dostać od 1 do 10 pkt. Polecam skupić się tylko na tych paragonach za 10 pkt, tylko wtedy, moim zdaniem, ma to sens. Są to paragony z marketów typu Biedronka, Lidl, czy Tesco - pełna lista na stronie serwisu.
      Logując się z mojego linka dostaniesz na starcie 50pkt.:
      www.tilido.com/?r=T0T9T01.X
      Nagrody są ciekawe: od gotówki (lub przelew), przez abonamenty (Spotify, Netflix) po smartfony.
      Zebrałem już pierwsze punkty i idzie to sprawnie.
      Wszystko działa jak należy
    • weselixxx Re: Zarobek przez internet! 26.07.18, 08:31
      w darmowym poradniku dowiedziałem się krok po kroku jak zarabiać przez internet i było to bardzo pomocne
    • gwiazdkaznieba80 Re: Zarobek przez internet! 04.02.23, 10:14
      Kiedy potrzebujesz dodatkowego dochodu, większość ludzi radziłaby ci znaleźć pracę w niepełnym wymiarze godzin. Ale jeśli masz już pracę w pełnym wymiarze godzin, która po prostu nie jest wystarczająco płatna i nie masz czasu na pracę w niepełnym wymiarze godzin, zarabianie pasywnego dochodu online może być dla Ciebie idealne.
      Teraz pamiętaj, że większość pasywnych źródeł dochodu nie pomoże ci przejść na wcześniejszą emeryturę, ale jest świetnym sposobem na przyniesienie dodatkowej gotówki.
      www.ysense.com/?rb=59706194

Potwierdzenia wypłat:
      www.facebook.com/zarabianieonlinezarabianie/
      topbuxzarabianie.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka