Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc

06.11.11, 13:59
Pisałam już wcześniej na tym forum, że bardzo prosilabym o pomoc w postaci uzywanych ciuszków, jednak chciałam ponowic prośbę gdyż nie otrzymałam żadnej odpowiedzi, co prawda jedna Pani zgłosiła się z chęcią pomocy jednak ubranka były niestety za małe na mojego synka. Dlatego ponawiam prośbę, gdyby miał ktoś do oddania ubranka dla chłopca w rozm.98 wzwyż lub damskie 36, męskie L, bądź poszukuję też dla synka stoliczka edukacyjnego to z przyjemnością przyjmę takie rzeczy. Pokryję koszty wysyłki, nie chciałabym obciążać kosztami darczyńcy, gdyz pomoc w postaci ubranek i tak już bardzo wiele dla mnie znaczy.
Obserwuj wątek
    • pomagam20 Re: proszę o pomoc 06.11.11, 15:56
      Skąd jestes?

i co konkretnie potrzebujesz dla synka i z tych damskich rzeczy?
      • mamusiahubusia Re: proszę o pomoc 06.11.11, 20:25
        Dziekuję za odpowiedz, chcialam napisać na priv jednak nie dałam rady wysłać e-maila, nie wiem czemu? Jesli chodzi o ubranka dla synka to przydałyby sie jakies body, lub sweterek albo bluzeczki z długim rękawkiem. Z damskich to też bluzeczki, sweterki lub gdybys miala jakąś niepotrzebna spódniczkę. Takie rzeczy z pewnoscią byłyby mi bardzo przydatne. Ja mieszkam w woj.małopolskim,na wsi w okolicach Nowego Targu

pomagam20 napisała:

> Skąd jestes?
        >
        > i co konkretnie potrzebujesz dla synka i z tych damskich rzeczy?
        • pomagam20 Re: proszę o pomoc 07.11.11, 11:53
          Napisz do mnie na pbmarys@gmail.com
          coś się znajdzie :) czekam na wiadomość!
          • dorotkak Re: proszę o pomoc 09.11.11, 20:33
            Witaj, jesli nadal poszukujesz damskich ciuszkow to napisz mi na maila gazetowego swoje wymiary - biust, pas, biodra no i wzrost to udam sie na strych i przejrze co tam mam:) a jaki rozmiar masz buta?
            pozdarwiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka