15.12.14, 12:29
juz dość urlopu ... wink
ja nie skierowalam na długoterminowy urlop- lecz na chwilke- .. wracaj, bo wiele jest pracy- skrócic np wątek o wyższych sferach
Obserwuj wątek
    • marii51 Re: pia.ed 15.12.14, 12:34
      a takie rozmyslanie moje- bo ja mamcalkowicie inne podejscie do życia...więc rozmyslam tak....
      Czas Adwentu.. Czas Radości .
      czas oczekiwania na przyjście kolejnej nowej nowiny Życia ..
      Mateńka w szopce ubogiej potrafiła otulic i ukochać swoje dzieciątko
      Dlaczego tak mocno zmieniły się relacje międzyludzkie? matki porzucają dzieci..... nieporozumien z blahych powodów, , zadr w rodzinach , wyścig do prezentów , do obfitych stołów.....tak właśnie czasem rozmyślam...
      • amityr Re: pia.ed 15.12.14, 18:30
        Pia.ed poleciała zdaje się do Bostonu..........
        • marii51 Re: pia.ed 15.12.14, 19:02
          aaaaaaa to co innego w takim firmamemcie--kogo stać to stać-
          mi niedlugo też nie bęzie inaczej polecę uaaaaa
          • marii51 Re: pia.ed 15.12.14, 19:53
            amityr - to lobuzie -dalam się wkecić to naprawde poważne nnieporozumienie a ty kpinki sobie..
            • amityr Re: pia.ed 16.12.14, 11:06
              Wiesz ,że jestem latawcem. Latam po różnych Forach i nieraz spotykam tam pia.ed. Właśnie niedawno czytałem jej wpis , że wybiera sie do Bostonu bo tam jeszcze nie była. Więc co z tym Twoim żuciem.A tak na marginesie , to żucie rzeczywiście sprawia przyjemność i ma tą zaletę , że pozwala lepiej trawić żołądkowi i wydziela dużo śliny z enzymami trawiennymi np amylazą .W ślinie np @superki i nie tylko superki jest dużo jadu. Hehehe
    • amityr Re: pia.ed 16.12.14, 12:23
      marii a nie wzięłaś pod uwagę , że ostatnio kazałaś się jej ewentualnie wynosić jak się jej nie podoba? a? Pia.ed jest osobą nader przewrażliwioną i może sobie to wzięła za mocno do serca. Nauczyciele a szczególnie stare panny tak mają. Nie można ich winić za to. Do tej grupy można zaliczyć jeszcze wszelkiej maści sekretarkomaszynistkokomputeropisarki.Cośmisięzacięło
      • marii51 Re: pia.ed 16.12.14, 15:56
        supercia ma jod? i dobrze- bywa zapewne często nad morzem
        dobra wzywamy się nawzajem żeby do świąt uporządkować się i zacząc od nowa .. nowy następny rok.. każdy czyni zapewne tak jak uważą- jedni wyciszają się- inni szukają ukojenia w nadrobieniu prac domowych- bo wiem od dawna ale nie zawsze mi się to udaje-
        trzeba wszystko ladnie poukladac posegregować dopiąc na ostatni guzik do god z 18 stej w dniu WIGILII- TAK MI NAKAZYWANO OD DZIECIŃSTWA I WZOREM SLUŻONO JAK MA BYĆ DESECZKA POLOGI KAŻDA UMYTA- I WODA WYLANA I UMYTE WIADERKO DO CZYSTA... CO W TYM JEST>
        a to-
        za uporzdkowaniem idą uporządkowane inne sprawy- a mianowicie chrześcijanie idą do spowiedzi
        • amityr Re: pia.ed 16.12.14, 20:56
          Ojta, ojta. Napisz, że ci się klawiatura omsknęła i wzrok nie ten o, coś w tym rodzaju. Przepraszam nie boli. Albo ja przeproszę za Ciebie, bo też trochę się czuję winien. Pia, ed wracaj tu, proszę.
          • marii51 Re: pia.ed 16.12.14, 21:05
            https://pl.dreamstime.com/zdj%C4%99cie-stock-grupa-poinsecja-corner-image6000140
            • marii51 Re: pia.ed 16.12.14, 21:06
              https://thumbs.dreamstime.com/x/grupa-poinsecja-corner-6000140.jpg
            • amityr Re: pia.ed 17.12.14, 09:51
              Nasza rozmowa jest o niczym.Bo nic z niej nie wynika. Ja o chlebie , ty o niebie. Hej.
              • marii51 Re: pia.ed 17.12.14, 10:03
                amityr
                zwrocilam sie do ciebie z prośbą ,żebyś nie nazywał pia.ed starą panna bo ona akurat byla mężatka, ma dorosłego syna
                • amityr Re: pia.ed 17.12.14, 11:32
                  Aaaaaaaaa po rozwodzie? Przepraszam nie wiedziałem. OOOoooooooooooooooo,to już gorzej nie mogłem trafić.Facet normalnie nie wytrzymał nerwowo. Wiedziałem.
                  • marii51 Re: pia.ed 17.12.14, 11:46
                    wołaj wzywaj może wróci ...jak ładnie udokumentujesz ..przecież może mnie omijać i klikać klikać z Toba z Wami ...... widze jest na skyp .. widze pia.ed
                    ty Bostonie ty.... zmyśliłeś..
                    znam takie uczucie- że ktoś wie co wie co czuje ... wink
                    • amityr Re: pia.ed 18.12.14, 11:30
                      Nic nie zmyślałem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka