Dodaj do ulubionych

Coś nie pasi

16.12.14, 11:10
Dlaczego gdy się odpowiada na wątek to pod tematem nie ma znaków typu B i U IMG URL
Obserwuj wątek
    • super.222 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 11:22
      Na moim forum one są i TUTAJ także są.
      Żeby coś odpowiedziec, trzeba sie zalogować.
      A może Marii wlepiła bana ?

Z tym jadem to mi po prostu z ust wyssałeś.
      Są bardziej jadowici i jadowite - zapewniam.
      • amityr Re: Coś nie pasi 16.12.14, 12:18
        super.222 napisała:

> Na moim forum one są i TUTAJ także są.
        > Żeby coś odpowiedziec, trzeba sie zalogować.
        > A może Marii wlepiła bana ?
        >
        > Z tym jadem to mi po prostu z ust wyssałeś.
        > Są bardziej jadowici i jadowite - zapewniam.

Ta cisza i spokój doprowadzą cie do nerwicy.
        • super.222 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 12:33
          O mnie sie nie martw ...
          W razie co, napiszę do ciebie o przepis na stosowną miksturę.
          • marii51 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 17:11
            ON oj = amityr...
            dorobi się superci banana ..ha ha .. po głowie po głowie-
            • marii51 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 17:16
              no nie--
            • marii51 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 17:27
              no nie--
              • marii51 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 17:31
                ale dziwnie ?wpisało sie.....
                • maria88 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 18:50
                  Taka to Marii jest ta Słuzba Zdrowia. Gdybys powiedziała że chcesz prywatną wizyte to by Cie na pewno
                  przyjął z usmiechem. Nie zrozumiałam. Czy w końcu byłaś zbadana czy nie?
                  • marii51 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 19:07
                    mi kobietki z rejestracjii w błąd wprowadzily- ja przecież w nowym miescie- nowi lekarze 1,5 r temu bylam a teraz trzeba bylo innego bo poprzedni już gdzie indziej- prwdopodobnie calkowicie przeszedł na prywatną .. bo juz wiekowy
                    • maria88 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 19:18
                      M a k a b rr a Nie chodzę i nie szukam co mi dolega bo boje sie tych kolejek.
                      Endokrynolog to chyba tarczycowe dolegliwości. Na ten temat to specjalista czuk
                      bo od dłuższego czasu konsultował swojął tarczycę.
                      • marii51 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 20:49
                        nic nie szukałam, samo przybłakuje się niezaproszone ...sad
                        są ludzie bardzo zdrowi wzorcowo ,śą delikatni .. ja buntuje się, nie jestem zwolenniczką wizyt- to odlegle obecnie dojazdy, z przesiadkami-
                        bo jak najmniej chce angażować synów- nie stac mnie na taxi,kto by chciąl jeżdzić piec lat do onkologa do CO W-WA ? NIKT NIE ŚMIALBY MI POWIEDZIEĆ, A TY LUBISZ ATK ZEDROWAĆ OD LEKARZA DO LEKARZA- WIĘC KTO NIE MUSI- TO piekna sprawa, niech tak ma w porządeczku...
                        speyficzna każda dolegliwośc , nie ma porownab ze ktoś- każde z nas ma inne diagnozy inne sposoby leczenia to tylko lekarz ma wiedzę i pomaga jak tylko może- takich włąsnie lekarzy spotykac powinnismy jeli juz coś nas dotknie
                        • marii51 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 20:51
                          korekta:do ww
                          a ty lubisz tak wędrować od lekarza do lekarza--nikt mi tak nie powie....
              • amityr Re: Coś nie pasi 16.12.14, 20:51
                Musze zajrzeć do @irsyli.Ciekawe co u niej. Też pustelniczka jak superka. Jakąś pokutę sobie nadały.
                • marii51 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 21:11
                  irsilli ? nudzi się bez ogrodu pod swoim domkiem .. to tak pracowita kobieta,że nie wiem czy kiedykolwiek ją dogonisz.... ale sprawdz , co ci szkodzi ..
                  superka nei ma grzechu i pokuty chyba też nie ma ,bo niby za co?
                  • maria88 Re: Coś nie pasi 16.12.14, 22:28
                    Wiadomo Marii jak cos bardzo dokucza to masz rację że zasiegasz porady.
                    Troche nie dobrze że daleko masz do tych lekarzy.
                    Znaleźć dobrego specjalistę to też nie łatwo.
                    • marii51 Re: Coś nie pasi 17.12.14, 08:44
                      maria88
                      zupełnie sprawniej odbywały się wizyty u lekarzy specjalistów w moim małym miasteczku do 30 tys mieszkańców- tam specjaliści przybywają , bo dyrekcja ZoZ tak inteligentnieCHWALA IM ZA TO UMIEJĘTNE WYSZUKIWANIE ŚRODKOW- ONKOLO CO DWA TYG I PRZYJMIE KAŻDEGO NAWET TEGO BEZ ZAPISU
                      • maria88 Re: Coś nie pasi 17.12.14, 16:59
                        Mysle,że jednak w znajomości w placowkach zdrowia są niezbedne szczególnie tam gdzie przyjmuje dobry lekarz.
                        Widze że umiesz godzić sie z tym co nowe w Twoim życiu. Nie każdy tak potrafi.
                        Ja tez myślałam i mysle o zmiane miejsca ale tak mi trudno podjąć deczyzję.
                        • marii51 Re: Coś nie pasi 17.12.14, 22:22
                          maria88
                          -rożne są motywacje- tak jak i do rozwiążania-
                          mnie spotkalo rozwiązanie nieprzewidywalne- i stalo się tak, jak stalo.. synowie absolutnie nie zgodziliby się zostawić mamy samej - czuli by sie z tymżle- i nie mogliby w razie co- byc natychmiast przy mnie-,więc jestem tu .. w zasięgu dwoch kilometrow - 150 m 200 m i 500 m do wszystkich-
                          lecz moja mama synowej ma np dwa mieszkania- zupelnie ich tak naprawdę nei da rady wykorzystać-
                          ja na jej miejscu kupilabym jedno wieksze - tu bliziutko, bo moja najpiwerwsza synowa jej coreńka jedyna- to i mieszkać .. mozna bliziutko.. po co czynsze? na dwa fronty--
                          • amityr Re: Coś nie pasi 18.12.14, 11:31
                            Moja mama mieszka z ojczymem i nie chce sie przeprowadzać.
                            • marii51 Re: Coś nie pasi 18.12.14, 14:42
                              Ima rację, a po co ? gdy jej dobrze z nim, a wy zajęci ze stoickim spokojem swoimi sprawamiwinki gra wso.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka