kastol1 22.07.10, 00:42 WITAM, POSZUKUJE STAŁYCH DOSTAWCÓW CHIŃSKIEGO OUTLETU, ODZIEŻ DAMSKA MĘSKA I DZIECIĘCA. PROSZĘ PISAĆ NA PRIV POZDRAWIAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggamla Re: CHIŃSKI OUTLET HURTOWE ILOŚCI 29.07.10, 21:37 posiadam chiński outlet gms_gms15@yahoo.com Odpowiedz Link
eurocollectionplus Re: CHIŃSKI OUTLET HURTOWE ILOŚCI 05.08.10, 08:48 prosze o wiecej info na eurocollectionplus@gmail.com Odpowiedz Link
outletbox Re: PROSZĘ O OFERTĘ NA MAILA 13.09.10, 18:48 outlet-box@wp.pl + zdjęcia, cennik, pakowanie towaru, jakie marki?? Myślę, że się dogadamy. Odpowiedz Link
funnia73 Re: CHIŃSKI OUTLET HURTOWE ILOŚCI 03.12.10, 09:32 jestem zainteresowana chińskim outletem, proszę o zdjęcia oraz cennik na funia 73@vp.pl Odpowiedz Link
anntures Re: CHIŃSKI OUTLET HURTOWE ILOŚCI 06.12.10, 12:50 proszę o szczegóły na anntures@onet.eu Odpowiedz Link
ggamla Re: CHIŃSKI OUTLET HURTOWE ILOŚCI 29.07.10, 21:44 posiadam outlet chiński . gms_gms15@yahoo.com Odpowiedz Link
hilfig Re: CHIŃSKI OUTLET HURTOWE ILOŚCI 07.09.10, 23:41 witam, czy jestes zinteresowany/a nadal chinskim outletem?? Odpowiedz Link
olenka780 Re: CHIŃSKI OUTLET HURTOWE ILOŚCI 30.09.10, 16:40 witam, jestem zainteresowana, porszę o marki ilości i cennik na maila (a czy jest możliwość wystawienia faktury terminowej?) aleksandragontarz@o2.pl Odpowiedz Link
stock_outlet_eu Re: CHIŃSKI OUTLET HURTOWE ILOŚCI 03.12.10, 15:03 Chiński outlet?? Czyli co, ciuchy zrobione ze stopów surowców radioaktywnych, które powinny być wycofane zanim zostały wyprodukowane? Odpady i śmieci? Ludzie opanujcie się i włączcie myślenie zanim cokolwiek zakupicie! "WWF namawia do sprawdzenia, z czego tak naprawdę zrobione są nasze ubrania. Często nie zdajemy sobie sprawy jak wiele szkodliwych związków chemicznych jest obecnych w otaczających nas produktach codziennego użytku. W produkcji odzieży, w tym także tej dziecięcej, bardzo szeroko wykorzystywane są syntetyczne związki chemiczne z grupy perfluorowęglowodorów (PFC). Najczęściej dotyczy to różnych nieprzemakalnych i sztucznych materiałów takich jak nylon czy różne ortaliony które ze względu na swoje nieprzemakalne właściwości zawierają najwięcej szkodliwych związków i dodatków. " Odpowiedz Link