outlet-sklep
06.07.11, 15:13
Witam Państwa,
Mam do zaoferowania NOWĄ odzież z angielskich domów towarowych, towar bardzo chodliwy!!! marki takie jak; New Look, Atmosphere, River Island, George, Cedarwood itd. Pakiety typu outlet z ostatnich kolekcji żadne starocie! bardzo atrakcyjna cena – ok.15 zł za sztukę przy większym zakupie ceny schodzą o kilka złotych w dół. Idealny towar dla osób prowadzących sprzedaż internetową jaki i stacjonarne sklepy z odzieżą. To towar który świetnie sprawdzi się nawet w malutkich miasteczkach, gdzie jak wiadomo mieszkańcy liczą się z groszem i niechętnie nabywają towary drogie. Rzeczy można sprzedawać po 30 zł i już zarabiamy na nich 100%. Intensywnie współpracuję także z osobami prowadzącymi ciucholandy, wielu właścicieli dorzuca towar z oferowanych przeze mnie pakietów by wzbogacić i podnieść poziom sprzedawanej odzieży używanej, cześć odbiorców wydziela też w swoich ciucholandach specjalną przestrzeń gdzie oferuje tylko i wyłącznie odzież nową z tych pakietów, jest to duża atrakcja dla klienta gdyż w podobnej cenie nabywał on do tej pory odzież używaną typu cream!! Moi dotychczasowi odbiorcy są bardzo zadowoleni, w większości przypadków wpłynęło to na podniesienie sprzedaży ogólnie w całym ciucholandzie, po prostu większa ilość osób zaczęła zaglądać do sklepu skuszona niską ceną odzieży nowej, przy okazji kupując też coś z działu z odzieżą używaną. Bez problemu wysyłam zdjęcia przykładowego pakietu na email.
Kontakt: outlet-sklep@wp.pl