Dodaj do ulubionych

Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere itd

06.07.11, 15:13
Witam Państwa,

Mam do zaoferowania NOWĄ odzież z angielskich domów towarowych, towar bardzo chodliwy!!! marki takie jak; New Look, Atmosphere, River Island, George, Cedarwood itd. Pakiety typu outlet z ostatnich kolekcji żadne starocie! bardzo atrakcyjna cena – ok.15 zł za sztukę przy większym zakupie ceny schodzą o kilka złotych w dół. Idealny towar dla osób prowadzących sprzedaż internetową jaki i stacjonarne sklepy z odzieżą. To towar który świetnie sprawdzi się nawet w malutkich miasteczkach, gdzie jak wiadomo mieszkańcy liczą się z groszem i niechętnie nabywają towary drogie. Rzeczy można sprzedawać po 30 zł i już zarabiamy na nich 100%. Intensywnie współpracuję także z osobami prowadzącymi ciucholandy, wielu właścicieli dorzuca towar z oferowanych przeze mnie pakietów by wzbogacić i podnieść poziom sprzedawanej odzieży używanej, cześć odbiorców wydziela też w swoich ciucholandach specjalną przestrzeń gdzie oferuje tylko i wyłącznie odzież nową z tych pakietów, jest to duża atrakcja dla klienta gdyż w podobnej cenie nabywał on do tej pory odzież używaną typu cream!! Moi dotychczasowi odbiorcy są bardzo zadowoleni, w większości przypadków wpłynęło to na podniesienie sprzedaży ogólnie w całym ciucholandzie, po prostu większa ilość osób zaczęła zaglądać do sklepu skuszona niską ceną odzieży nowej, przy okazji kupując też coś z działu z odzieżą używaną. Bez problemu wysyłam zdjęcia przykładowego pakietu na email.
Kontakt: outlet-sklep@wp.pl
Obserwuj wątek
    • mali_1983 Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 13.09.11, 13:52
      witam,
      inetresuje mnie wylacznie odzież dziecięca, czy Wasza oferta dotyczy tylko mixów?
    • ula-886 Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 06.11.11, 21:52
      Witam!
      Proszę o kontakt interesuje mnie odzież z Anglii typu outlet albo proszę napisać swój nr tel pozdrawiam!
      • glamur77 Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 09.11.11, 22:54
        Proszę o oferte mot77@wp.pl
        • betina02 Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 29.11.11, 15:27
          poprosze ofertę na maila betina02@gazeta.pl
    • razio42 Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 09.11.11, 23:08
      witam czekam na ofertę od pana pod mailem doall@interia.pl

Witam, poszukuję kontaktów do bezpośrednich dostawców z zagranicy, przeglądam wszystkie fora idzie znaleźć wiele ciekawych informacji ale nikt nie podaje szczegółów. Jestem zainteresowany otwarciem OUTLET-u, sieci sklepów, hurtowni. Interesujące mnie marki to miedzy innymi:

- H&M
      - stradivarius
      - atmosphere

Jeśli ktoś może pomóc to będę bardzo wdzięczny, jeśli są osoby które mogą mi taką odzież zorganizować w zadowalających mnie cenach również proszę o informacje na maila doall@interia.pl, jestem otwarty na propozycje.

Interesuje mnie też odnalezienie bezpośredniego dostawcy odzieży outlet marki NIKE "JORDAN" a także takich firm jak Pele Pele, Sean John i tym podobne
    • rybka625 Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 11.11.11, 22:51
      Witam

Proszę o szczegóły oferty oraz przykładowe zdjęcia na maila gdykm@wp.pl
      Dziękuję i pozdrawiam
    • anitka-rad Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 13.11.11, 19:57
      Witam,
      proszę o info na maila anitka-rad@wp.pl
      interesuje mnie odzież dziecięca i damska
    • mag.ryk Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 13.11.11, 20:50
      Witam
      Proszę o więcej informacji na maila a.r2@o2.pl
    • anntures Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 28.11.11, 15:07
      prosze o oferte na maila anntures@onet.eu
    • martinchocolate Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 28.11.11, 19:25
      Witam, prosze o bardziej szczegolowy cennik ze zdjeciami na maila grzegorbr@wp.pl
    • rtyy1 Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 06.12.11, 17:09
      prosze oferte na inspiracje.tychy@interia.pl
    • 6majka43 Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 02.10.13, 20:52
      Witam.
      Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Jeśli tak to proszę o zdjęcia. Pozdrawiam.
      • 6majka43 Re: Nowa odzież z Anglii: New Look, Atmosphere it 02.10.13, 20:58
        Witam.
        Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Jeśli tak to proszę o zdjęcia na; magjar44@vp.pl. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka