wiola09-2 26.09.11, 22:57 Witam poszukuję dostawców odzieży outlet, końcówki kolekcji marki H&M, interesuje mnie głownie odzież sprowadzana z Anglii w niskich cenach.Mój adres wiola007_20@o2.pl. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abimrg Re: outlet 26.09.11, 23:36 Likwidacja sklepu, odsprzedam towar poniżej wartości zakupu. Tylko nowa dzież damska firm Holenderskich: Turnover, Anoder Women, Stils, Crinston, Olesn, do towaru w sklepie dodam adres hurtowni w Holandii. W hurtowni tej dostępna jest wyżej wymieniona odzież oraz torebki skórzane w cenie 5euro(sprzedawały się po 250zł),piękne paski ze skóry 2,5euro, apaszki i szale w cenie 2,95 euro, adidasy różnych firm w cenie 5,95euro, ozdoby typu łańcuszki ,bransoletki, kolczyki ,broszki w cenie 1 euro, jest tam dostępna też odzież dziecięca ale nie znam cen bo nie handlowaliśmy takim towarem. Jeśli odkupisz mój towar to zawiozę na własny koszt do tej hurtowni. Aby robić tam zakupy trzeba mieć działalność i NIP eu Zainteresowanych zapraszam do kontaktu. abimrg@op.pl Odpowiedz Link
naciak6 Re: outlet 27.09.11, 08:55 WITAM, TEŻ JESTEM ZAINTERESOWANA H&M - POPROSZĘ O OFERTY NA EMAILA naciak5@tlen.pl Odpowiedz Link
fashionplus Re: outlet 08.01.15, 12:07 Witam Jesteśmy hurtownią odzieży damskiej outletowej w rozmiarach od 32 do 60 www.fashionplus.pl W swojej ofercie posiadamu odzież takich marek jak: Asos, H&M, Atmosphere, River Island, Top Shop, Next, George, Dorothy Perkins i wiele innych Zainteresowanych zapraszam do odwiedzenia naszej strony i do współpracy Odpowiedz Link
kazus1989 Re: outlet 26.02.15, 11:06 Oferuję pakiety odzieży outlet H&M. Kolekcja wiosna/lato + wiele aktualnych modeli sprzed paru miesięcy. 100% H&M bez żadnych podfirm. W pakiecie ubrania damskie (90% pakietu) + dziecięce (10% pakietu). I GATUNEK (85 % pakietu) + II GATUNEK (15 % pakietu). Cena 55 zł netto/kg (67,65 zł brutto/kg). Odzież z 2014 roku. Odzież lekka, sporo sztuk w pakiecie. Wszystkie oryginalne, większość I gatunek - polecam! Świetna oferta dla hurtowników i detalistów. W pakiecie: spodnie, spódniczki, sukienki, akcesoria, bluzki, swetry, sweterki, kurtki i inne. Natychmmiastowa wysyłka! Lub odbiór na miejscu. Napisz do mnie, wysyłam na maila przykładowe zdjęcia. Pakiety po 10, 20 kg lub więcej. Pakiet 10 kg: 676,5 zł brutto + koszt wysyłki (17 zł kurier, 22 zł kurier za pobraniem) Pakiet 20 kg: 1353 zł brutto + koszt wysyłki (17 zł kurier, 22 zł kurier za pobraniem) Najatrakcyjniejsza cena na rynku KONTAKT: Tel.: 696151730 E-mail: kazus1989@wp.pl Odpowiedz Link
kazus1989 Re: outlet 03.03.15, 11:37 Pakiety odzieży outlet H&M! Różne rozmiary Pakiet odzieży outlet (wiosna/lato + wiele aktualnych modeli sprzed paru miesięcy) H&M Ubrania damskie (90% pakietu) + dziecięce (10% pakietu) I GATUNEK (85 % pakietu) + II GATUNEK (15 % pakietu) Cena 50 zł netto/kg Najatrakcyjniejsza cena na rynku! Odzież z 2014 roku. Odzież lekka, sporo odzieży na kg. Wszystkie oryginalne, większość I gatunek - polecam! Promocja - najtańsza oferta! w 100% oryginalne. Świetna oferta dla HURTOWNIKÓW i DETALISTÓW. TYLKO TUTAJ W TAKIEJ CENIE! W pakiecie: spodnie, spódniczki, sukienki, akcesoria, bluzki, swetry, sweterki, kurtki i inne. Szybka wysyłka! Lub odbiór na miejscu. Polecam! :) Wysyłam na maila więcej przykładowych zdjęć. Pakiety po 20 kg lub więcej. Aby zamówić skontaktuj się ze mną. KONTAKT: Tel.: 696151730 E-mail: kazus1989@wp.pl Odpowiedz Link
globalstock Re: outlet 13.05.15, 09:34 Witam, zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na www.global-stock.eu Pakiety już od 25 sztuk. Odpowiedz Link